Navštíveno 615x

03.05.2010, 16:50 |
jp1 ahoj, budu muset pořídit a nevím jaký? je několik systémů, máte někdo některý a jak jste spokojeni? Díky za info.
tak na tyto rady se těším, hodně přípravků už jsem zkusil a nenašel, žádný k mé spokojenosti.

03.05.2010, 17:07 |
jp1 a jaké jsi zkoušel?
Rodičové maji nějakej magnetickej udělátor na elektriku s milionem diod co blikaj jak kolotoč na připnutí na trubky u darlinku a moc si to pochvalujou zeptam se co to je :-)
Krafting ? :-) Magneticka uprava vody.
prodal sem kolem 10 ks a zatim nikdo nereklamoval :-)
Jinak pokud by jsi o to hodne stal,posli rozbor vody a ja Ti necham postavit filtraci i upravnu vody na miru

03.05.2010, 21:15 |
Dušan opravdu účinná je jen chemie, podle rozboru navrhnout přímo na barák. zkus třeba www.ivarcs.cz je super, potom
[ Link ] atd.
Taky dokážu zajistit a prodat ale za pěknou počítej 20-30tis
www.supertok.cz mama je vyrobce,takze kdybys mel zajem napis mi na mail.

04.05.2010, 12:34 |
Conan Nezapomeň, že účinost těch zařízení taky závisí na PH tý vody.
Konkrétně to co pracuje na bázi siliphosu ti udělá jakoby "film" v trubkách apod. takže zabrání usazování kamene ale z vody ho neodstraní. A taky pozor, jsou dva druhy, jeden pro pitnou vodu a jeden pro užitkovou.
Já bych potřeboval odstranit vodní kámen ze sprchové zástěny a přijde mi to nemožný :) Drbu to vším možným a úspěch je vždy přinejlepším jenom částečný.
Zkus papirove ubrousky namocit do octa a prilozit na to postizene misto....
Mr. Scully:
když phledáš můj asi 2 roky starý npříspěvek na téma Ravak a jeho rekonstrukce, tak tam najdeš postup:
strčně:
1. vše rozebrat na prvočinitele. Jestli mmás věhlasný a skvostný Ravak, tak tě předem lituji
2. vše namočit do speciálního propstředku - smícháš 1:1 Domestos a ocet - pozor - měj masku na chlor!!! Jinak přijdeš o roury a oči:-)
3. nechat to tam. Čím déle, tím lépe.
4. skla: položit na plochu ručníků nacucanou tímto roztokem. totéž zvrchu.
5. Vibrační bruska a filc s octem či Ravak cleanerem
6. Nakonec oplach vodou
7. závěrečná fáze - vibrační bruska a Tempo pasta (ano, čteš správně), nic nedrží na skle líp, jak silikon:-)
Pak složit a zhruba 2 roky se těšit na opakování či nový kout :-)
Vodní kámen už rozbil nejednu věc :-)Tuhle Dežovi i tů automaticků práčku :-)

04.05.2010, 19:22 |
jp1 já našel:
[ Link ] nebo:
[ Link ] nejlepší bude udělat rozbor a pak se uvidí.............