Navštíveno 642x

Ahol lidi,
neznáte někdo tuto společnost?
[ Link ] Mám možnost koupit auto z Londýna(volant je nalevo :))
a prodejce to chce poslat touto společností a jestli jsem dobře pochopil,tak dopravci se musí dát záloha a potom si vemu auto na dva dny pro kontrolu a poté to v případě zájmu doplatím.
Auto by mělo být registrované v ČR,ale neni mi jasné jak se auto odhlásí na mě.
Máte někdo s tímto zkušenosti?
posli link na to auto, me se to zase zda jako nejaka leva...
Je to passat,co prodává nějakej zřejmě Anglán a posílal mi maila,že se odstěhoval zpět do Londýna a auto má v garáži doma.
Prý je pro něj lepší auto prodat a tam si koupit jiné.
pro jistotu jsem mu napsal,aby mi poslal VIN a adresu autoservisu(prý to má servisní knihu),tak uvidíme,jestli ještě napíše :)
tak jak to pises, tak to bude podvod jako prase :-)
predpokladam, ze je to za cenu tak o 1/3 nizsi nez se ty auta bezne prodavaji u nas :-)

03.05.2010, 16:47 |
Bart 007 | Upraveno: 2010-05-03 16:49:26
Aniž bych klikl na odkaz,tipuju zálohu 2000euro.....řešilo se to tu tuším min.týden.
Tak mi alespon poslal VIN,řeknu kamarádovi at se mi na to koukne
jenicek: tak ono to auto muze existovat a byt v poradku, jde spis o to, ze ho na 95% nikdy neuvidis :o))
Tedka si řikám,jestli by nestálo za to,podivat se do Londýna za tim autem :)
tak mu napiš že tam máš známého jetli to může omrknout případně koupit co ti na to napiše
jenicek007:ber basebolku,noze atd a jed :-))))
Ja sem si vzdycky myslel, ze na tohle nemuze nikdo skocit a ejhle muze. Lidi probudte se, tohle je klasicky podvod a nikdy, zdruaznuji nikdy to auto neuvidis. Aktualne posila emaily, ze dela na ropne plosine.
Podrobneji tady -
[ Link ]
To mi stačí :).
Napsal jsem mu,že mi ho kamarád může osobně vyzvednout,tak čekám,jestli napíše :)

04.05.2010, 00:27 |
Rudi Jako mrazik, sám bych nevěřil tomu, že na to nějakej klubák může skočit a ono doopravdy ještě skoro může :-DDD
kdyby to už nebylo v tv i v novinách tak neřeknu :) tady už to bylo asi stokrát a pořád se najdou lidi který si myslej že to je prostě jen dobrej kup :)))
Panebože, tomuhle ještě někdo věří? :-))) Stokrát je to na internetu, tisíckrát v novinách, snad i TV Noha už to dávala a stejně se najde někdo, kdo na to skočí.