Navštíveno 522x

tak jsem včera po dlouhé době provětral svoje 4roky nový kolo :o) a dal si pár desítek km, jenže z obyč kraťásků a trička jsem nebyl zrovna moc nadšený a do elasťáků a trikotu se už oblíkat nechci...
máte někdo ozkoušené "civilní" cyklo oblečení? rád bych kraťasy s plenou a k tomu triko - funkční prádlo ale aby vypadalo civilně, ale taky za to nechci utratit majlant (tzn. v tomhle případě si nepotrpím na značku)

02.05.2010, 20:24 |
dolph mám v plánu si koupit v alpine pro. kratasy s vlozkou vypadaji civilne a docela dobre. vlozka se dá vyndat a muzes v nich chodit i na pivko :) stoji myslim litr. triko mam taky alpine. je sice uplejsi ale porad vypada civilne. černé funkční no já jsem spokojený

02.05.2010, 20:52 |
Kamil Klasický volný kraťasy s vložkou nabízí několik výrobců namátkou např. Scott (mají pěkný věci, ale ta cena)

02.05.2010, 21:44 |
Bo já nakupuju jedině tady.
www.sportovni-obleceni.cz
nikdy žádnej problém

02.05.2010, 22:09 |
DaveX Koukni na nějaké funkční trika od Craftu, Sensoru, nebo pak od Endury. Vypadají luxusně a cena je v pohodě. Taky teď budu kupovat nějaké funkční triko. Značky výborné :)

02.05.2010, 22:53 |
DaveX
jezdit, jezdit a jezdit a nejakou vlozku nebudes potrebovat ;)
Fox_cali: dřív jsem jezdil dost, takže výhody a pohodlí elasťáků s plenou, trikotu, rukavic, nášlapných pedálů atd. znám, jenže teď mě to už tolik nebere, takže do elasťáků zpět nechci, ale chci to pohodlí :o)
no jako jestli jsi drive jezdil hodne tak vis ze prdel boli nejakou dobu i v te plence a musis to proste pretrpet, bez plenky to mozna bude o neco dele trvat ale o to lepe se slape, nema ti tam co vadit, kdyz nekdy mrknes na silnicni cyklistiku kde jezdi na tech carbonovych sedlech 150 km a vic tak ne vsichni maji vlozky pod prdel ;) a kdyz te ani tohle nepresvedci tak si kup gelove sedlo ale jestli jsi zvykly na zavodaka tak se v tom gelu budes borit jak v bahne a zase se ti bude blbe slapat, mozna kdyz napises kolik km tak najedes za rok, lepe se to bude posuzovat, par desitek km po dlouhe dobe je jasny ze budes mit prdel jak kdyby te ojel velkej niggaz ;) ale treba vydrzet a bude to v pohode ja uz take nejezdim tak moc jako kdysi(kazdy den) a jezdim v obyc hadrech na hodne tvrdem sedatku a nemam problem, j a btw spd pedaly nejsou o pohodli ale stylu jezdeni, ja bych si rozbil drzku na normalni pedalech :D
ano prdel bolí i s plenou, ale né tolik
na gelový sedlo si musí zadnice taky zvyknout a navíc v něm taky není žádná pohoda (pro mě), a právě že nemám tolik času na ježdění, tak si pomocí pleny chci ulehčit od otlačenin
dolph: od Alpinepro ani radši nic nechci, drahý věci co nic nevydrží, měl jsem boty, kraťasy, mikinu -- boty roztrhaný, kratasy se páraly a mikina se po praní srážela :o(

03.05.2010, 16:17 |
Kamil jj Alpine Pro jsou spíš outdoor či sportovně vypadající věci pro nenáročný rekreační použití.