Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosím pomoc s Xenony(

o Navštíveno 425x o
o 02.05.2010, 19:53 | golfik69
Ahoj hoši.Sehnal jsem si Xenony odkaz viz.níže,problém je v tom že jsem potřeboval xenony pro čočku a místo toho mám jeden pro čočku a druhý pro parabolu.Nemá někdo možnost mi ten xenon pro parabolu prohodit,jasně že i z nějakým doplatkem za ochotu.Xenony jsou uplně nové.Předem Děkuji za ochotu. [ Link ]

o 02.05.2010, 21:55 | xenonman
je to trošku čunárna, ale to vroubkování d2r výbojky jde sundat vezmi rukavice a řezačku na koberec a sundaš to pak ředidlem vyčistit až nezbude nic...

ono d2r výbojka je stejná jako d2s jen proste na to výrobce dodává to stínění pak ještě udělat zobáček jako je na d2s ve stejném směru a jeto...

pokud tedy nespěješ s výměnou
o 02.05.2010, 22:18 | golfik69
xenonman-Ahoj,myslíš seškrábat to vroubkování a pak to dočistit ředidlem jo?Díky
o 02.05.2010, 22:19 | xenonman
přesně tak jde to...pak se podívej jak ma d2s a d2r zámek co zapadá do čočky a udělat d2r podle d2s
o 02.05.2010, 22:21 | golfik69
Ok chlape,moc díky za radu.Měj se fajn
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3066 sekund.