Navštíveno 1159x

30.04.2010, 08:13 |
Zdenek (A)
Oranzovy navod, jak se dostat z krize:
[ Link ] Ten nevim, zda se mam smat nebo brecet.... GRRRR!!! :-o

30.04.2010, 08:25 |
Pekys Krásná ukázka krátkozrakosti. Už aby to promrdali všechno a neměli ani na klobásy za 9,- a pivo za 2,- za který si teď kupujou hlasy.

30.04.2010, 08:26 |
choze Vzdyť je to tam samej zloděj tak co se divíš.
Z krize co je nás oni nedostanou, to by museli vzít do ruky odborníci, ale ti neumí mazat med kolem huby, tudíž je nikdo neposlouchá.
Mno ... článek sem si přečetl, a řekl sem si, že se dnes budu rozčilovat jen do výše svého platu ...

30.04.2010, 09:19 |
Dušan bohužel tenhle článek žádný volič ČSAD nepochopí protože mají IQ > 70. Jim to projde, já když budu takhle hospodařit tak skončim na dlažbě a budu jíst trávu protože jsem bílej!

30.04.2010, 09:37 |
Pekys < 70 ;o)
IQ < 70 mají jen Romové. Voliči ČSSD ho mají v rozmezí 70-75.
Zase je fajn, že tímhle tempem ČSSD zkrachuje tak do pěti let. Snad to stihnou dřív, než zruinujou stát.
Cim vice se blizi volby, tim je jirka nervoznejsi a nervoznejsi, protoze zacina tusit, ze se blizi konec jeho kariery. Jeho zasadnim problemem bude sestavit vladu, protoze nikdo s nim jit do toho nechce, takze pokud mu zbydou jen komunisti, znamena to jeho konec. Efektni a cista prace, na ktere se sikovne domluvili.
kdyz jsem videl ze recko ma dluh 100 miliard eur tak jsem se uklidnil, to je nas cca 2,5 nasobek statniho rozpoctu na rok a porad zije a dokonce mu sype eu penize aby se z toho dostalo tak pohoda ;) takze jednoho nejakyho rozdavacnyho paroubka zvladnem

30.04.2010, 11:42 |
Yawor to se pleteš, přidá se Španělsko a rázem bude všechno jinak...

30.04.2010, 12:38 |
Rudi Zde jirkův návod :-))

Ono jde o to,ze Recko ma vysoke zivotni jistoty a nechteji si to odpirat,nechteji si nechat sahnout na penize a setrit..bezne je tam duchod na nase kolem 45 000.-

30.04.2010, 18:09 |
AR no v recku maj duchod tusim ve 100% vysi normalniho platu. a taky maji prelicku v podobe 100mesicu odstupneho.
AR nekde psaly ze 80% platu a do duchodu se jde v 53 letech ..... prej to posunou na 67 aby trosku usetrily :D
A berou taky příplatky, nebo nějaké státní příspěvky za práci venku, čili mimo budovy. Takže stavebníci, lesníci a tak jsou tam státem taky dotovaní. A věřím, že tady se toho ví asi dost málo na co si dělají a můžou dělat nárok.

30.04.2010, 22:03 |
Rudi Berou prémie za to, že zůstanou v práci, tak jak maj :-D
V Řecku mají důchod 80% z průměrného platu za posledních 5 odpracovaných let. do důchodu jdou po 35ti odpracovaných letech.
V Řecku mají důchod 80% z průměrného platu za posledních 5 odpracovaných let. do důchodu jdou po 35ti odpracovaných letech.