Navštíveno 777x

Pred nedavnej jsem si poridil tento stroj, rv.1997 a potreboval bych poradit s ventilem nadrze. Nejak me nesedi polohy s manualem. Dle manualu ma byt na poloze ON, jenze na tuto polohu ventil dat nejde, mozna ho nekdo nekdy rozdelal a spatne slozil nevim... Ale tak ted potrebuju nejak odzkouset ktera je ktera poloha (ON, RES, PRI) Poradi nekdo?
On je zaplé-asi máš něco s kohoutem,res je rezerva a pri je tzv servisní poloha,nebo-li tzv zaplavení plovákových komor po dlouhém stání,čištění karbeců atd..Snad ti to stačí..
Jo a off to prostě nemá:-DTo nehledej.Jinak bandit je dobrá bezúdržbová motorka,ale potvora v zatáčkách a taky má hrozně měkej podvozek tzv plave.Ale loni jsem si ho jen tak ze srandy koupil a na cestování to stačí bohatě,ale ne ve dvou to jsou pak na dorazu tlumiče,pokud nemáš vzadu představce a ve předu progresivní pružiny..
Co je ON, RES a PRI vim, jenze ventil je nejspis jinak poskladanej a na polohu ON se ani nedostanu. Proto se ptam jak to odzkouset. Jen se zeptam, kdybych sundal z ventilu hadicku tak na poloze ON a RES by benzin tect z ventilu nemel ne? Jen pri poloze PRI?

30.04.2010, 11:10 |
sotek jo, jak píšeš, na ON a RES by při vypnutém motoru benzín tíct neměl, pri PRI ano.
JJ přesně tak se omlouvám nebyl jsem podrobný:-D

30.04.2010, 17:35 |
fredh kdybys potřeboval nějakej díl, tak mám ve sklepě rozmlácenou gsxf600 r.v. 99. Dost dílů přežilo a něco i pasujena banditu.
jj to je takřka bandit..hele jak na to máš řetězovku.měla by být stejná ne?kuknu do katalogů

02.05.2010, 01:56 |
fredh sem neznalec moto. Byla bráchova. Co všechno si mám pod pojmem řetězovka představit?