
Navštíveno 1480x

Samozřejmě kulinářský orgasmus mám na mysli :-) Dostal jsem dnes na něco dobrého chuť.. Jak jistě mnozi víte, už skoro dva měsíce bydlím sám bez baby.. Tudíž si musím vařit sám. Dnes se mi však povedlo něco skvělého. Udělal jsem si pangasia, na tom by nebylo nic divného. Ale byl tak báječný, jako nikdy předtím, takže se musím pochlubit. Takhle mi to nikdy žádná ženská nikdy neudělala a ani nikdy neudělá, lépe řečeno neuvaří!! Ještě teď mám své chuťové pohárky úžasem ochromeny. Ženskou už na bydlení nechci, jelikož si zatím všechno dělám sám a lépe :-)
Přikládám pár foto Pangasia ala Bolthorn
Zvolil jsem netradiční způsob úpravy ryby a nazval jsem ho po dřevorubecku..
Kombinace dozlatova osmažené cibule společně s osmaženou slaninkou jako přílohy s jemně okořeněným pangasiem, naloženým ve speciální Bolthornově marinádě a osmaženým s plátkem debrecinky,sýrem a servirováno s bramborami udělala přímo neodolatelný gurmanský zážitek. Navíc se chuť této pochoutky spojila s vytříbeným zlatavým mokem Svijanským knížetem 13%.


29.04.2010, 19:22 |
Cenda jako to druhy uz vypada, ale to prvni ... jsem myslel, zes to vyhrabal nekde tejden z pod postele, chodily tam mysi a umrely mouchy ...
Čenda: je to focené z mobilu.. jinak doopravdy to vypadalo lépe..

29.04.2010, 19:26 |
Cenda jasně, nenech si zkazit náladu nebo chutě :-)
mě se zas jednou kamarádka při podobný situaci zeptala, jestli to kuře mělo menzes ...

29.04.2010, 19:42 |
Timbo ty ku**o a svijanky si k tomu popijis! jak ja bych si dal. to je tak ziznivy pivo to sem jeste nezazil. nechavame si ho vozit v lete na narozky od strejdy z jablonce hmmm jak ja uz se zase tesim :-))
jj Svijany.. to je můj nejlepší přítel :-)
to moje milenka je Stella Artois :)
Midnite: a pil si někdy Svijánky?
no panáček to umí,dal bych si:)

29.04.2010, 19:58 |
swep tyvoe svijany.. jak ja bych si dal, to neni jak tady ty ciry holandsky lezaky :(
Bolthorn: vyprdnout se na šunku a sýr, a místo knížete si dát k tomu kvasnicový svijany, a je to eňo-ňuňo:)
Asi bych to udělal z nějaký ryby a né týhle virtuální... ale snaha se cenní :o)
dj.DEKL: z jiný ryby by tohle udělat nešlo.. tohle je ryba téměř bez chuti, proto to není barbarství z toho udělat tohle.. normální rybu bych kořenil jinak a udělal na jiný způsob..

29.04.2010, 21:08 |
koren jako dekl, predstav si ze by sis dal rybu a ne tohle blato. ale na "fish-chips" ala koren je pankac dobrej
Nazvat pangasia rybou je barbarství :-D každopadně pořád tvrdím,že chlapy jsou lepší kuchaři než žensky ;-)

29.04.2010, 21:39 |
empiK (M)
Pritelkyni teda mam, ale jelikoz ja pracuju z domova a ona se vraci z kancelare kolem 19h, tak varim ja. A tim padem takovej 400g steak ze svickove s peprovorokforovou omackou delam casto. Chlapske jidlo :)

empiK: pěkně to vypadá... znalec ;-)
Tak to bych si nechal líbit :-)
Tak pánové naštvali jste mě, jdu znásilnit lednici... :D Pangacia nemusím, ale ten steak bych si opravdu vychutnal, vypadá skvěle.
"ty vole... co by si česká kuchyně počala bez eidamu třicítky, to fakt nevim ty vole..."
:-D
vypadá to pěkně ;-)
o.k. empika budu muset překonat :-D
to říkám furt že nejlíp si uvaří chlapi sami viz moje starší thready :-)) :
[ Link ] [ Link ]
no pekny uz probehly cokolanyzci ??.-)))
Pangasius je asi tak dobrá ryba jako okoun paryba. A ty brambory bílý jsou odkud? :o)

30.04.2010, 12:33 |
FBS Jako RedBaron. Horší rybu snad neznám. To že jí Tesco proslavilo jako kulinářskou specialitu neznamená, že je to kulinářská specialita :o))))

30.04.2010, 12:34 |
FSAL kdyz uz ryba, tak jedine losos, jinak jako empiK, krava je krava
ani jsem pangase neměl a netoužim, bylo mi divný co to je zač, že o tom pomalu nikdo nevěděl a najednou je všude. ryby můžu, ale jedině dravce, pstruh, štika, candát, praženej okoun taky neni špatnej...

30.04.2010, 17:02 |
empiK (M)
pangasius je na trhu hlavne kvuli tomu, protoze neni citit po rybine a jedi ho i ti, ktere rybina odpuzuje. Ja tuhle rybu neodsuzuju, aspon ji cesi jedi casteji. A i takovej kapr je zdravejsi nez kus salamu :)
Pangasiuse taky můžu a Svijany dobrota, teď jsem se zrovna vrátil z hospůdky, je n chlastám Svijanský máz, kníže je moc hořký.

30.04.2010, 18:32 |
BadyS empik vede
voe svijany sem si dal jednou a málem sem vrhnul :D Pilsen.....
Tak já na Svijany nedám dopustit. Teď děláme u Znojma a i tam se nám podařilo najít hospůdku, kde je točí a je to radost si tam na ně po šichtě zaskočit. Po dvanácti hodinách na sluníčku to jen syčí. Po místním pseudopivu Hostanu to taky sičí, ale u ři.i.
Nismo: Ty víš taky hovno, co je v prdeli měkýho :-D