Navštíveno 653x

jelikoz pri reklamaci me vymeni kompletne repro za novy. Tak hledam jaky mel jsem genius, byl spokojenej. Tedko hledam novy, chtel bych optickej vztup a i analog podminka drevo i satelitu tak dystak navrhnete. Diky

29.04.2010, 12:18 |
imax zalezi na cene
cenu budu resit potom nechci za to dat vic jak 6k.

29.04.2010, 13:47 |
imax
vyzsi cena, tolik si nemuzu dovolit

29.04.2010, 16:13 |
imax tak pak nejakej logitec s nizsi rady, tak taky pekne hraji

29.04.2010, 16:13 |
imax

29.04.2010, 16:22 |
DaveX Já nevím, ale kolem 6000 toho myslím moc není. Jedině zkusit kukat na aukro, občas tam jdou logitechy z5500 za dobré peníze. Momentálně jsem tam nic nenašel.
z aukra nemuzu, oni me to pouze vymeni kus za kus a to radsi veznu neco od geniuse a ozelim holt optickej vztup :(
Kdybys oželel ten optický vstup,tak vem Redstar RS-502
jsem zapomel dodat ze je budu pouzivat jako domaci kino a potrebuju tam i ostatni vztupy

30.04.2010, 11:51 |
zipp Já osobně mám Redstar RS-501 a jsem s nima nadmíru spokojenej... 502 je sice nástupce, ale co jsem četl recenze, tak prej hraje trošku hůř - nemá tak přesný basy
Tak sem si moc vybírat nemoch a dostal jsem, repro genius 5050 jen mě štve že nemá stavby režim :/ tak že musim nějak vymyslet jak to vypínat

03.05.2010, 21:17 |
zipp jo, to si koupil nedávno kamoš :-) hraje taky perfektně, má hodně subtilní těžký pevný repráky. Blbý je to, že se nedají ztlumit basy. A vypínat to přece nepotřebuješ, ne? Zdroj nebrumí a když vypneš pc nebo telku nebo co do toho budeš pouštět, tak ti z toho žádnej zvuk nepůjde a bude to jakoby vypnutý
Basi dou ztlumit přez nastavení, nejde o vybuzení ale oto že zbytečně sou zapnutý a žerou elektriku, sem chtěl o řadu vyžší 6000 ale ty prej nemůžu dostat, se eště zkusim přemluvit
bud si nalitej nebo je to super slohovka na češtinu..... že by to němělo nějakej stand-by mode to bych se divil..... ve vypnutym stavu ti tam bude jen svitit diodka a IR přijímač a to ti sežere za rok možná 20kč když by to jelo nonstop takže bych to vůbe neřešil.....
geniusy sou sice na pohled hezký ale to dřevo je na nich asi jediný co má tak cenu a to ještě jako dříví na podpal..... i levnější logitechy hrajou znatelně čistejc a celkově líp..... pokud si měl rozpočet do 6k tak bych si nechal dát tyhle nový, obratem je prodal o 500 min jako fungl a sháněl bych jetý logitechy ideálně samo 5500 ...... mám je řadu let a nemůžu si rozhodně stěžovat :)
Nismo: na češtinu sem blbej, jinak fak to nemá stand-by mod já se taky divim, logitechy sem slišel jednu řadu už nevím jakou a nějak mě neseděli.

04.05.2010, 12:02 |
zipp nismo: fakt to nemá stand-by
endru: basy jdou ztlumit, ale jen trošku úměrně k hlasitosti...nejdou regulovat zcela samostatně, třeba pro mě, kterej bydlím v paneláku, dost velká nedokonalost. Nemůžeš si prostě pustit zvuk bez toho, aniž by to dunělo..i na minimum jsou ty basy totiž dost silný
To já vim že jdou ztlumit já to mam nějak na prostřed, akorád je blbý že když vypneš ze zásuvky tak se tě to celí restartuje
no jo,opravdu asi neni cudlik na vypnuti, tak ty lidi co to vymejslej sou fakt asi debilni :(
[ Link ]
No to máš pravdu, jedině debil, a nemá to ani na subwoferu, jedině centrální vypnutí