Navštíveno 468x

28.04.2010, 22:30 |
Nora | Upraveno: 2010-04-28 22:32:30
Dnes dopoledne mi bylo vyčesáno auto na 199 km D1 na benzině OMV, pachatelé přijeli v Audi A4 Avant model 2001+ tmavé barvy, stříbrné hagusy, tmavé folie na oknech od B-sloupku dozadu. Dle chování a následného postupu to nebyli začátečníci. Odcizili notebook MSI slim, doklady, karty, klíče. Pokud by někdo dokázal podat informace, které by dopomohli se s nima setkat, nebo za informace vedoucí k nalezení věcí nabízím slušnou odměnu. Diskrétnost zajištěna.
no to bude tezky... ale poptam se v jistych kruzich... za to clovek nic neda...
kamery na pumpě? Jinak to je zrovna asi ta pumpa, kde to ředí snad užitkovou vodou. Vzal jsem tam jednou, auto přestalo jet a žralo to o čtvrtinu víc :-)
No mám tu samou zkušenost na Rohlence......bohužel pčr řekla že je to tam na dením pořádku,tak nechapu přoč to tam víc nehlídají.Jinak pachatel neznamý.....Ale je to už cca3roky zpátky noťas,navigace,3telefony,doklady i s bundou a penězma a byla to otazka cca3-5min,jen jsem si zašel vybrat peníze do bankomatu.
sice je to blby, ale furt se rika... nenechavat v aute nic co by bylo nejak na ocich a nekdo si to mohl vzit... od navi, foto, kamer, NTB, atd atd..... pak si to clovek vlastne privola sam...obzvlast, kdyz jede sam a musi z auta pryc, byt jen za roh treba pro cigara..

02.05.2010, 15:54 |
Nora ibizman: po bitvě je každý generál. Mě se to stalo prvně v životě, vždy beru vše s sebou.
addamec: zlomili zámek u řidiče