Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Brňáci - prosím o pomoc

o Navštíveno 469x o
o 28.04.2010, 22:30 | Nora | Upraveno: 2010-04-28 22:32:30
Dnes dopoledne mi bylo vyčesáno auto na 199 km D1 na benzině OMV, pachatelé přijeli v Audi A4 Avant model 2001+ tmavé barvy, stříbrné hagusy, tmavé folie na oknech od B-sloupku dozadu. Dle chování a následného postupu to nebyli začátečníci. Odcizili notebook MSI slim, doklady, karty, klíče. Pokud by někdo dokázal podat informace, které by dopomohli se s nima setkat, nebo za informace vedoucí k nalezení věcí nabízím slušnou odměnu. Diskrétnost zajištěna.

o 28.04.2010, 22:38 | Luke-Jeep
no to bude tezky... ale poptam se v jistych kruzich... za to clovek nic neda...
o 28.04.2010, 23:22 | crestik
kamery na pumpě? Jinak to je zrovna asi ta pumpa, kde to ředí snad užitkovou vodou. Vzal jsem tam jednou, auto přestalo jet a žralo to o čtvrtinu víc :-)
o 29.04.2010, 06:57 | AlesHL
No mám tu samou zkušenost na Rohlence......bohužel pčr řekla že je to tam na dením pořádku,tak nechapu přoč to tam víc nehlídají.Jinak pachatel neznamý.....Ale je to už cca3roky zpátky noťas,navigace,3telefony,doklady i s bundou a penězma a byla to otazka cca3-5min,jen jsem si zašel vybrat peníze do bankomatu.
o 29.04.2010, 08:20 | ibizman
sice je to blby, ale furt se rika... nenechavat v aute nic co by bylo nejak na ocich a nekdo si to mohl vzit... od navi, foto, kamer, NTB, atd atd..... pak si to clovek vlastne privola sam...obzvlast, kdyz jede sam a musi z auta pryc, byt jen za roh treba pro cigara..
o 29.04.2010, 09:11 | addamec
Jak se dostali do auta?
o 02.05.2010, 15:54 | Nora
ibizman: po bitvě je každý generál. Mě se to stalo prvně v životě, vždy beru vše s sebou.

addamec: zlomili zámek u řidiče
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3122 sekund.