Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Účinnost plynových pistolí

o Navštíveno 14761x o
o 28.04.2010, 21:47 | Max_db
Tak po dnešní zkušenosti se rozhoduji koupit nějákou takovou hračku na "efektivní obranu".

Vrhli se na mne dva romové (cigáni) a chtěli peníze. S tím, že nic nemám a tudíž jím nic nemohu dáti mne hodili na zem a dvakrát kopli do obličeje. A asi z toho pár následků v podobě jizev bude..

Koukal jsem na videa na youtube, ale moc nevím jak si mám představit účinky...

Byl bych vděčný za každý příspěvek o učinnosti plynovek. Uvítám i osobní zkušenosti.

Díky moc všem

o 28.04.2010, 21:49 | achyl
z metru ho s tim zabiješ. stačí ti to takhle?
o 28.04.2010, 21:54 | achyl
nebo se to alespon tvrdi.ja mel beretku a max spokojenost jen je problem kdyz ten druhej vytahne ostrou :o)
o 28.04.2010, 21:55 | Yawor
nezabiješ. Hledej, je i pár videí na youtube.

[ Link ]
o 28.04.2010, 22:04 | Max_db
video dobré, ale jak moc ho to zastraší? je lepší ty pepřový a nebo slepý náboje??
o 28.04.2010, 22:07 | Yawor
pokud ho nezastraší pistole jako taková tak se slepym už ho nezastavíš...
o 28.04.2010, 22:10 | Yawor
btw ale bacha na to co psal achyl, timhle ho možná jednou zastavíš, ale pokud je to vybranej mikeš co tě zná, tak aby si příště nepřines něco jinýho nebo si počkal až to nebudeš čekat...
o 28.04.2010, 22:15 | cupra.165
Ja bych osobne spise teleskopicky obusek ve zkracene verzi a k tomu kasr peprovou strelu. S plynovkama i ostryma je vzdy problem,.i kdyz mas atrapu a pak vytahnes,tak si koledujes o prusvih,pac on muze vytahnout ostrou a jsi namydleny..pac on uz jen odvracel utok i kdyz ty jsi napadeny..
o 28.04.2010, 22:34 | kozlustechnykus
Jakej utok odvracel? Takhle to snad nefunguje, ze ne?
o 28.04.2010, 22:39 | Kesam
Tam ho nakouřil čím nějakým projektilem??
o 28.04.2010, 22:44 | Ladik206
Ja bych byl taky pro ten teleskopicky obusek,kdyz mu snim das pres stehno tak natebe bude dlouho vzpominat,a s tou plynovkou bych si nezahraval jak tu pisou muze se to obratit vuci tobe,nejlepsi by bylo zacit cvicit,zaprve delas neco prosebe a zvedne se ti sila pak koupis jen treba boxera a cigosi utecou, Stahni si ORLIKY ty to zpivaj:-)
o 28.04.2010, 22:52 | Max_db
Boxera mám, ale bohužel zůstal doma, říkal jsem si snad na něj nikdy nepříjde řada...Cvičení dobrej nápad. Ale nemyslím si, že cigáni s sebou nosej pistol.Kde by na ni vzali?
o 28.04.2010, 22:54 | bobmasitr | Upraveno: 2010-04-28 22:56:14
No já ti plynovku nedoporučuju.Jako bývalý reprezentant ve sportovní střelbě a držitel zbrojního pasu od 15let si dovolím něco napsat.Samozřejmě co se ti stalo je nemilé, ani já tyto občany nemám v lásce.Ale vem druhou věc vytáhneš plynovku a někdo kdo bude mít kvér to neví.Páč to opravdu vypadá jako pravá zbraŇ.A pak co jseš v háji.Raději si kup nějakej promakanej paralizer za ty samý peníze.Bohužel u nás jsou zakázaný ty vystřelovací, to by se pak človek nebál.Navíc když už vytáhneš zbraň nesmíš váhat a musíš jí použít.V opačném případě jí raději nevytahuj
o 28.04.2010, 23:05 | Lufas
jako bobmasitr....nebo si udelej zbrojak a pak se muzes ohanet trestnim zakonem

je to sice ze staryho ale v dnesnim novym zneni tam je jen par slov jinak...smysl to ma stejny

Zákon č. 140/1961 Sb., trestní zákon

Hlava druhá: Základy trestní odpovědnosti

§ 13 Nutná obrana

Čin jinak trestný, kterým někdo odvrací přímo hrozící nebo trvající útok na zájem chráněný tímto zákonem, není trestným činem. Nejde o nutnou obranu, byla-li obrana zcela zjevně nepřiměřená způsobu útoku.

§ 14 Krajní nouze

Čin jinak trestný, kterým někdo odvrací nebezpečí přímo hrozící zájmu chráněnému tímto zákonem, není trestným činem. Nejde o krajní nouzi, jestliže bylo možno toto nebezpečí za daných okolností odvrátit jinak anebo způsobený následek je zřejmě stejně závažný nebo ještě závažnější než ten, který hrozil.
o 28.04.2010, 23:35 | kozlustechnykus
Doporucil bych kouknout se na strelectvi.cz Najdes tam spoustu odpovedi. Taky je nutny si uvedomit, ze papir snese vsechno. Jak se rozhodne soudce je vec dalsi.
o 28.04.2010, 23:41 | bobmasitr
doporučil bych něco udělat s kriminalitou u nás.Vládu si volíme samy.Pak jsou tu idioti ve vedení.A zločinci si mužou dělat co chtěj.V německu by je hnaly cikány
o 28.04.2010, 23:54 | Lufas
kozlustechnykus: jj mas pravdu zalezi na soudci,ale par pripadu se najde kdy to dopadne dobre...
o 29.04.2010, 00:07 | Fox_cali
jednoznacne paralyzer, asi nejlepsi obrana pokud neholdujes zadnemu bojovemu sportu, jak s boxerem tak s teleskopem musis umet, a na strelnou zbran u nas opravdu nejsou podminky a jak pise bobmaister, kdyz uz to vytahnes musis to pouzit a nevahat a nezapomen ze nejlepsi obrana je utek, jenom idiot se ti vysmeje zes utekl ;)
o 29.04.2010, 00:49 | Syrup
vystrelovaci paralyzer na 2 cikany asi moc nepomuze. Lepsi teleskop, oba sesekat a utict. Nemyslim si ze by te nekdy nekdo nasel ...
o 29.04.2010, 15:54 | jura.j
plynovku mám , 9mm beretica , ale za mě radši ten teleskop , je s tým věčí sranda.
zamlada sem nosil kovovů tonfu a to byli prdy :o)
o 29.04.2010, 16:28 | Luke_288
syrup: proč ne? stačí trefit jednoho, druhej samotnej už nebude v drtivý většině případů tak odvážnej..
o 29.04.2010, 16:32 | Syrup
Luke: to sice nebude, ale kdyz bude cikan vyfetovanej tak nikdy nevis.... a jakoze jsou vyfetovany furt :-)
o 29.04.2010, 19:18 | Lufas
Syrup:nejak nevim na co reagujes:-) muj nazor je ten ze kdyz uz vytahnes bouchacku tak ji musis pouzit,proto ze nikdy nevis co ten druhy ma u sebe...
o 29.04.2010, 21:01 | kozlustechnykus
Jo a kdyz se budes bat to pouzit a jen s tim budes mavat, jeste ti to seberou a daji ochutnat:)
o 29.04.2010, 21:58 | Bolthorn
Pepřák.. Vystříkat držky vzít šutr, vzít je tím přes hrb a utéct.. Pepřák mám vyzkoušenej a je to osvědčená věcička.. Teď ho u sebe sice nenosím, ale nosím u sebe obranný nůž s krátkou čepelí, ani na okamžik bych neváhal s ním někoho párkrát bodnout do nohy, nebo způsobit řeznou ránu na rukou.. Jde o to v jakém nebezpečí člověk bude.. Když někomu půjde o peněženku, tak mu jí mile rád dám.. Když to bude agresivní vyfetlo a udeří mě, tak má po pi*i..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.301 sekund.