Navštíveno 445x

Zdravím,má tu někdo učebnici ang. New Headway Third edition Pre-Intermediate?Potřeboval bych něco oskenovat,jde jen o 4 stránky,pls.

28.04.2010, 17:59 |
hawai je zluta? myslim ze doma mam zlutou. ale byl bych schopnej az nejak zejtra navecer. klidne bych ji moch i prodat
já mám Intermediate modrou :-) Neskutečná kravina tenhle systém se podle toho učit. Každý rok jiné knížky, takže je pak nikdo nechtěl, přitom se změnily vyloženě kosmetické věci.
hawai:ano je to takováta žlutá hlavně aby to byla ta 3.Edice.
Knížku už mám,stahnutou a vytisklou z netu,jen mi tam ještě něco chybí,víš.Byl bych rád kdybych to sehnal.
Crestik:a ty znáš jiné systémy?Ve škole máme tuhle New Headway,jelikož jsem na dálkovém studiu,tak neskutečně rychle frčíme dopředu,tzn.,že za 1 šk.rok Jsme stihly probrat Elementary a tuhle Pre-intermediate min do půlky.Jinak ještě chodím do jazykovky a tam máme New English File a řekl bych,že je to úplně stejný.

28.04.2010, 23:25 |
crestik | Upraveno: 2010-04-28 23:27:49
Dle mě je na angličtinu spousta jiných učebnic. Nic extra to nebylo, tím neříkám, že to bylo špatné. Ale hlavně všechny studenty dokázalo vyloženě nasrat, když na začátku roku za to dali nějakých 300-400 za knížku, 200 za pracovní sešit, 100 za tu malou, s tím, že to prej bez problému prodáme příští rok dalším. Jenže příští rok všichni začli používat poupravené vydání, tak jsme si s tím mohli jít vyfotit. Takhle se to opakovalo několikrát. By mě zajímalo, co tak nutně potřebovali poupravit, na čem stálo vydání nové knížky.