Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Sázení na sport

o Navštíveno 754x o
o 28.04.2010, 13:28 | Mr.Scully
Zajímalo by mě, jestli je tu někdo, kdo se sázkami na sport živí, nebo to pro něj je alespoň významný přivýdělek (tím myslím třeba desítka měsíčně a víc). Samozřejmě, že sázkové kanceláře jsou v dlouhodobém horizontu výrazně v plusu, ale je i nemalá skupina lidí, která sázet umí, na určité sporty se specializuje víc než bookmakeři a vyhrává. Chtěl bych tedy vědět, jestli se dá v tomhle byznysu vydělat, pokud by se člověk zaměřil na určitou menšinovou oblast (třeba ženský volejbal na Ukrajině nebo pingpongová liga v Německu), tu pečlivě každý den sledoval a sázel na ni. Dřív jsem sázel jen tak občas, většinou na mezinárodní fotbal, dlouhodobě jsem byl mírně v plusu a to jsem laik. Specializací by se tím možná dalo i slušně přiživit? Když si vezmu, že většina lidí sází spíš srdcem než racionálně a navíc IQ až tak vysoké nemívají... třeba bych měl lepší šance než oni? :-)

o 28.04.2010, 13:49 | Mr.Scully
Radši přidám ještě jeden příspěvek, protože koukám, že pokud mají lidi seřazené fórum defaultně podle aktivity (jako já), tak nové příspěvky se jim vůbec nezobrazují, ach jo :-(

Jinak strategii sázení bych si už nastudoval... dříve jsem to moc neřešil, vsadil jsem třeba litr na jednu kombinaci a litr na druhou, z jedné jsem vyhrál třeba tři a půl, druhou jsem prohrál, takže čistý zisk litr a půl... tak nějak to probíhalo. Sázet dvacky na kombinace s kurzem 60 nehodlám :-)
o 28.04.2010, 14:14 | FBS
já bych se zase chtěl naučit finanční trhy a vydělávat na burze. Myslíte že mi to půjde?

Sorry ale musel jsem. Nechápu co tady čekáš za odpověď :o))))
o 28.04.2010, 14:21 | Mr.Scully
No čekám, jestli třeba někdo řekne "dřu na tom deset hodin denně, mám IQ 200 a vydělám na tom pětikilo měsíčně", abych se na to předem vysral :-) Nebo jestli se tím prostě dá slušně vydělat. Blbej nejsem, na VŠ jsem dělal matiku, statistiku zvládám, emoce taky. Sport mě zajímá. Nějaký základní předpoklady tudíž mám. Ale nevím, jestli to na přechcání bookmakerů v nějakém minoritním sportu stačí nebo ne :-)
o 28.04.2010, 14:25 | DaveX
Sport je nevyspytatelný. Je to o štěstí. Když to sleduješ, tak ve fotbale poslední může remizovat nebo porazit prvního, Nadal taky občas prohraje :) v NBA ti taky padají remízy :) apod. Podle mě to je jen o štěstí.
o 28.04.2010, 14:26 | AR
když seš dobry tak máš pěnký vedlejšák...ale jako výše je to vrtkavé jak počasí ;)
o 28.04.2010, 14:44 | Pekys
o IQ to uplně neni. Ani o štěstí, ale o čekání na chybu bookmakera. Jenže, pokud bys hrál fakt ve velkým, tak si za chvíli neškrtneš, protože budeš pro sázkový kanceláře nežádoucí.

Je to už pár let, co soused takhle hrál, vyhrával částky v řádech statisíců a ve Fortuně mu bylo důrazně vysvětleno, že už tam nemá chodit. Navíc velký sázky jsou odsouhlasovány bookmakerem individuálně.

Jinak si můžeš vsadit na Jablonec - Slavia liga x pohár .o)) Jak to asi dopadne, když Jablonec bojuje o titul, Slavia o pohár? Že by jako se Spartou?
o 28.04.2010, 14:49 | FBS
chtěl jsem to říct tak jako Pekys: Není to o tom, že zvládáš statistiky, máš vysoké IQ, nebo snad dokonce jsi vysokoškolák (bože :-)) ) a už vůbec to není tom, že se jednoho krásného dne vzbudíš, řekneš si že jdeš vydělávat na sázkách ve sportu a prostě vyděláváš :-)
o 28.04.2010, 14:50 | FBS
a kdyby tady snad někdo takový byl, určitě ti nenapíše:
"pojď do toho, vydělává to ranec"...
Přeji krásný den. :)
o 28.04.2010, 14:55 | Mr.Scully
Pekys - právě předpokládám, že ve sportech, které jsou okrajové, ta chyba bookmakera určitě přijde. Jinak předpokládám, že třeba na bwin.com je těch sázek tolik, že pár set tisíc kaček neznamená, že ti zakážou konto :-) Pokud vím, ti úplně spičkoví sázející mají výdělek v řádu miliónů ročně a není to kvůli tomu, že by sázeli půl mega najednou, ale spíš kvůli tomu, že prostě mají lepší znalosti než bookmakeři :-)

Jinak na českou ligu fakt sázet nehodlám :-)))

FBS - není to o tom, ale jsou to určitě lepší předpoklady než bejt strejda z vesnice a jít vsadit ve fotbale na Čechy, protože "jsem mámo kurva vlastenec, ne?" :-)...
o 28.04.2010, 14:56 | Rudi
Těžko se sází, když je v tom hodně faktorů, počínaje štěstím, korupcí až po náhodu či psychikou.
Můžeš tak sázet na tutovky, na kterejch 4x za sebou vyhraješ a po pátý to projedeš, takže seš při troše štěstí na nule, případně v prodělku...právě díky tomu je spousta sázkovejch kanceláří stále v zisku.
Co vždycky někde psali, tak někteří takoví jsou, že si vydělaj během půl roku půl milionu, ale vzápětí druhej půl rok skoro nic nevyhrajou a tak zase o 300tis. přijdou...
o 28.04.2010, 14:59 | addamec
Kolega z práce docela sází a vysvětloval mi princip. Více méně to byla kombinace statistiky, pravděpodobnosti a sledování dění.

Pár vymyšlených příkladů
Pokud jeden tým vyhrál 15x v řadě, začal po 16. sázet proti němu a s každým zápasem sázku zvyšoval o to, co v minulé prohrál. Příp. sází na remízu atd. pokud spolu 2 týmy několikrát v řadě neremízovaly.

Naprostý favorit v tenisu vyhraje v austrálii v neděli nějaký šampionát a v pondělí má hrát proti papírově slabšímu hráči v USA. Kurz např. 1,2:5. Vsadí proti (problémy s aklimatizací, únava z předchozích zápasů atp.)

Neber to jako návod, jen že jsou lidí, kteří do toho vidí.
Kolega takhle v době, kdy se tomu nejvíc věnoval protočil třeba 50-100tis/měsíčně. Dlouhodobě byl v plusu, ale zlatý důl to nebyl (cca 10-20k v průměru mu to prý hodilo). Navíc říkal, že třeba 50tis musel odepsat, když sázel v řadě a nevyšlo to.
o 28.04.2010, 16:13 | fredy
no a co třeba zkusit betbrain.com jsou to stránky na kterých máš seřazené zápasy a různé sazkové kanceláře s různýma kurzama a jde o to že vsadíš na jeden konkrétní zápas u jedné sazkové kanceláře a výhruz a u druhé na prohru a at to dopadne jakkoliv tak jsi něco vyhrál... loni jsem se tomu věnoval na plno a našel jsem v tom jenom jedinej problém, maximální limit kolik můžeš měsíčně vložit třebas do bwin.com, je to 150tis a když chceš vydělávat třeba 3000 denně tak tě těn limit brzo dožene. a smolík...
o 28.04.2010, 16:52 | addamec
fredy: to je kravina, ne? Kdyby to takhle fungovalo, tak jsou sázkové kanceláře ztrátový. Naopak, pokud si vsadíš na výhru i na prohru, tak vždycky něco ztratíš.

Navíc to, že jeden z týmů/hráčů musí vyhrát, platí jen u sportů, kde není možnost remízy. A fungovalo by to jen tehdy, že bys našel kurzy u různých sázkových kanceláří, kde by platilo

1/kurzA + 1/kurzB < 1

příp. i se sázkou na remízu
1/kurzA + 1/kurzB + 1/kurzRemíza < 1
o 28.04.2010, 17:10 | Kacko
Mr.Scully: Zkousel jsem, napsal jsem si na to i vlastni sazeci program(hlidal kurzy ruznych sazkovych kancelari) a stalo to za starou belu. Napr. jiny program na Sportku(!) mi vydelal vic. Pak jsem objevil poker.
o 28.04.2010, 19:00 | Mr.Scully
addamec - fredy myslí asi "sure bet" nebo jak se to jmenuje, prostě kurzy u různých sázkovek jsou takové, že u jedné vsadíš na prohru, u druhé na výhru (nebo remízu) a vždycky vyděláš, akorát se to nestává často a navíc ten výdělek je malej.

Kacko - dík za info. Moc potěšující není :) Poker mě taky napadnul, ale tam mi to přijde taky jako docela náhoda. No ale asi jsem se do toho ještě dostatečně neponořil.
o 28.04.2010, 19:30 | Bo | Upraveno: 2010-04-28 19:34:10
Dokud nejsi v pokeru o allin tak to není o náhodě ale o ksichtu a o tom jestli máš koule na to vsadit nebo ne :)
Vsadit buď na neporazitelnou kombinaci (tu moc často nemáš) nebo na uplnou sra..u a prostě blafovat.
řečeno velmi jednoduše :)
o 28.04.2010, 19:59 | Kacko
Mr.Scully: Poker se da hrat pouze ciste matematicky a v takovem pripade je nemozne z dlouhodobeho hlediska prohravat. Nicmene malokdo to zvlada:) Nemyslim tu matematiku, ale udrzet nervy a hrat presne podle tech propoctu.

Hraju na bwin a po roce mam na nejnizsich dvou levelech(nejnizsi vklady) cca 80% uspesnost, ze vyhraju. Hraje se sice o pidipenize(radove o dolary), ale i tak to celkem vynasi. Navic kdyz potkam zaujateho zacatecnika, tak neni problem obrat ho o vse behem par her;) Taky se da trenovat na imaginarnich penezich.
o 28.04.2010, 20:13 | /// MiŠeL ///
tak buď se zaměř na jeden sport nebo haluz ja třeba dávám tenis ale musíš sledovat jakou má kdo formu jaky má rád povrch nebo rúzné handicap počet es atd. zvolit správnou taktiku sázek jde to jsou různé druhy sázek doporučuju bet365.com je tam hromada live sázek žádné manipulační poplatky a přepis na učet do dvou dnů ale jak sem psal je to o taktice me se treba zadarilo a ze 2stovek sem to dotahl na 15k ale každý den není posvícení a je to o štěstí
o 28.04.2010, 20:16 | JP
addamec: To co jsi popsal ve 14:59 se jmenuje Martingale, původ to má v ruletě a je to asi nejslavnější systém, kterej je samozřejmě dlouhodobě ztrátovej. Nasimuluj si to v excelu... tak dlouho se pro vodu chodí, až se ucho utrhne. Sázku nemůžeš zdvojnásobovat donekonečna a i když ti to třeba párkrát vyjde, tak pak jednou ten tým vyhraje víckrát než jsi čekal a můžeš se jít rovnou postavit do fronty u providentu s tim, že tentokrát to vyjde:). To co píše fredy je reálný, ale chce to dost trpělivosti. Já jsem teda nikdy nesázel, jenom o to často zavadim v rámci tradingu:)
o 28.04.2010, 20:35 | Pekys
Ano, to co napsal Adamec, tak to fungovalo. Nevim jak dneska v dobe vseho online, jestli se to jeste da takhle vychytat.
o 28.04.2010, 21:17 | addamec
JP: Jen předávám informace, které jsem nabyl. Ale uvědom si, že tady sázku nezdvojnásobuješ, neboť sázíš proti favoritovi, tudíž máš vcelku vysokej kurz. A pak u rulety je to čistá pravděpodobnost, u toho sportu tam hraje roli i lidskej faktor.
o 28.04.2010, 22:08 | Šestikule
No, tak já klidně něco napíšu. Sázel jsem docela v devadesátých letech na škole, pak tak 12 let nic a teď jsem začal někdy v dubnu 2009. Sázím spíše pro zábavu, v podstatě jen malé částky. Měsíčně si přilepším tak 6-8.000 Kč, což beru že z mé zábavy v pohodě pokryjeme provoz baráku.

Jinak tedy znám pár kamarádů, kteří sází podobně jako já za málo a jsou v plusu. Osobně však neznám nikoho, kdo by se tím vyloženě živil. Sám jsem to vzhledem k dostatku času zkoušel v dubnu a květnu 2009 a vydělal jsem si tím nějakých 22.000 měsíčně, nicméně to bylo zhruba těch 6 hodin denně se tomu věnovat a samozřejmě mít nějaký bank do začátku. Každopádně znám taky dost lidí, kteří do toho zahučeli v řádech desetitisíců a skončili u providentu.

Nicméně si myslím, že živit se tím dá, ale člověk podle mě musí minimálně: mít hodně času, mít bank do začátku, mít lidi na sázení, mít disciplínu, nemít v hlavě nasráno.

Já teď sázím tak, že jsem si dal limit 300 Kč na týden, když to prohraju, tak ten týden už nesázím. Začínám zpravidla sázkou za 100 Kč a do další sázky dám celou výhru z předchozí sázky. Na konci týdne (samo pokud jsem v plusu) dám 300 Kč bokem jako bank na další týden a zbytek nechám být. Na konci měsíce pak ten výdělek převedu na účet. Když by se tedy vůbec nedařilo (ještě se nestalo), přijdu za měsíc o 1.200 Kč, což se dá za tu zábavu obětovat.

Mám samo disciplínu a nějaký svý pravidla. Know-how jak a na co sázím tady detailně psát nebudu, nicméně základní pravidla mám: nesázím na toho komu fandím, nesázím na jasného favorita, nesázím jen podle statistiky, nesázím podle kursů, nesázím na zápas o němž nic nevím, nesázím více než 3 ako, nesázím na toho kdo "musí" vyhrát, nesázím na toho koho mám na black listu. V podstatě mám několik týmů/sportovců napříč všemi sporty, které dlouhodobě sleduji a víceméně jen na ně sázím. A to především solo sázky. Poměrně často sázím ne přímo na výsledek, ale sázky tipu handicap, tým vstřelí gól, padne branka v 1.poločase. Nesázím nutně každý den, ale jen když se mi něco líbí.

No a tady mám třeba tento, zatím úspěšný, týden. Dnes to pravda bylo hodně o prsa: Voráčová v prvním 6:0 a pak se s tím docela prala, Olmík dával až někdy v 80.minutě, Kolín v hcp jen o půl bodu. Ale je to doma. Dnes už tam nic není a zítra uvidíme. Takže GL.

foto k příspěvku  od Šestikule

o 29.04.2010, 15:08 | Mr.Scully
Šestikule - díky za zatím nejkonstruktivnější příspěvek, zhruba odpovídá tomu, co jsem si myslel :-)

Mno uvidím... kdyžtak dám za rok vědět, jak se mi dařilo :-)
o 29.04.2010, 15:23 | fredy
JP: ano to bude ono, už rok se tomu nevěnuji, ale vydělat se na tom dá a to bez rizika, navíc jako takový bonus je vídělek, který tě nestojí vůbec nic v podobě prvního vstupního bonusu, které dávají některé internetové sazkové kanceláře, dohromady se tam dá posbírat snad 45tis. je tam jen jedna podmínka, musíš ty love otočit v sázce, ale je tam popsán postup jak to udělat aby jsi o to nepřišel a přitom to opravdu otočil... ale jen ta registrace mě teda zabrala několik dní a ten seznam přihlašovacích údajů :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3463 sekund.