ohledne tehle fotky...viz rozhovor...
Kamil Horák hosi to chce podvozky :-/ je to jak off road
Včera v 21:37 · .
Ondra Ондрей Бартосик Bartošík to neni jak offroad...kdyz mrknes na tu caplou prdel, tak te musi napadnout, ze je to hned na rozjezdu ;)..a jeste k tomu kdyz je to auto hned za lajnou... ;)
Včera v 22:07 · Nahlásit.
Kamil Horák mno to sice jo..ale od toho je sportovni podvozek aby ti to auto nedelalo tohle...nesedne ti prdel,tudiz se ti nezvedne predek...proto rikam ze to chce podvozky...
Přibližně před hodinou · .
Ondra Ондрей Бартосик Bartošík no ona ta astra neni delana na zavody, tak si myslim, ze je to lehce zbytecne... ;)
Před 25 minutami · Nahlásit.
Ondra Ондрей Бартосик Bartošík na nase silnice se sportovni podvozky nehodi...
Před 24 minutami · Nahlásit.
Ondřej Začal ale jede jak dábel jak jsem se díval na sprinty
Před 12 minutami · Nahlásit.
Kamil Horák tak to pak nevim co ma spolecneho s tuningem ta astra...sry ale kozenka na kapote jeste pokrcena vseljak mi moc jako tuning neprijde...
Před 8 minutami · .
Kamil Horák a jinak kdyz jede jak dabel tak co ma za motor?nejaka hezka serie bych tipoval ne ?max pridanej sportovni filtr za 4 kila...
Před 7 minutami · .
Ondřej Začal ale no neboj musí se doladit,vše bude asik za 14 sní co mi peta říkal tak budou přední světla Black s denním svícením uvnitř
Před 7 minutami · Nahlásit.
Ondřej Začal no je to 1.6
Před 6 minutami · Nahlásit.
Kamil Horák mno pockej a tim ze da svetla to teda doladi jo ?
Před 5 minutami · .
Ondřej Začal nn je více v plánu kamile ale zatím nejsou peníze
Před 3 minutami · Nahlásit.
Kamil Horák no stacilo mi kdyz jsem videl ze se nekdo tlaci na plac mezi libovky s takovymhle aute,...sorac i majiteli ale to mi prijde trosku trapny...
asi před minutou · .
Ondra Ондрей Бартосик Bartošík stokrat lepsi ta astra v zakladu nez ta tvoje zaba v "tuningu"... mas divnej styl chlape... ja ti seru na nejaky komentare tady... se s tebou nebudu dohadovat... kdyz si myslis ze mas lepsi, tak si to mysli, a nerejpej do ostatnich...
asi před minutou · Nahlásit.
Kamil Horák a to jsem tam ani nebyl a videl to jen na fotce.... :-D
asi před minutou · .
Kamil Horák tak to me podrz :-D :-D :-D ja mam divnej styl...dobry vedet,dik :-)))) ale aspon to auto jsem schopnej delat od zakladu a predelat ho taky rukama a ne jen tim ze si nasetrim penize a koupim si druhy svetla :-D
Před 2 sekundami ·