Navštíveno 1379x

koukaj vase deti take na ano sefe??

já bych si dal "čápa s mákem" :-D
Viděl jsem stíhačku couvat, žábu........ přesně nepamatuju jak to bylo, ale končilo to, ale tohle sem ještě neviděl :-D
Nejlepší je, že co hláška, to nové, neopakuje se :-)

27.04.2010, 18:33 |
dolph Viděl jsem stíhačku couvat, žábu bušit pěstí do skály, koně blít francouzskou trikolóru, ale tohle jsem ještě neviděl :-)

27.04.2010, 18:46 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2010-04-27 18:48:36
jj, přesně, musel jsem si to pustit, restaurace U rytíře v Liberci :-D
"Viděl jsem hada srát, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry, dokonce jsem viděl i stíhačku couvat vole, ale tohleto to jsem ještě neviděl"

27.04.2010, 18:50 |
fredh No hlavně sme teď byli po kině v tý restauraci v Jihlavě, po vstupu nějakej smrad a měli tam otvíračku do 23:00. My přišli v 21:00 a votrávenej borec z barem nám řekl, že už zavíraj, ať deme pryč. Takhle se asi ze sraček nevyhrabou...

27.04.2010, 21:02 |
Kesam Je to borec dneska budu koukat :-)

27.04.2010, 22:26 |
Kesam Tedka tam zase zahlásil jak kráva prej : Tam bych si zalezl a vožral bych se až by mi slezli nehty na nohou :DDD

27.04.2010, 22:30 |
Rudi Dneska fakt libovej díl!
muzete mi vysvětlit ten dnešní dil asi byla nějaká parodie to snad nemohl někdo myslet vážně?
počínaje jazykem v jidelním listku, konče obsluhou a o jidle se tam rači ani moc nemluvilo, kuchař dřevorubec :-)
Nejlepší díl zatím byl ten s tou hegeší v kuchyni z Kralup -to byla haluz, jak v tom mohli existovat. A v tomhle díle - bejt to moje hospa tak ta sevírka po první větě letí, a ten pingl taky, slušnej lenochod:-/
neuvěřitelný, jak můžou některý podniky přežívat za takových "extrémních" podmínek
díly super, je to lepší a lepší, škoda že to bude končit, teda se říká
jinak vemte, že tyhle podmínky co byly v posledním dílu, můžou být dnes skoro všude, ale nevíš o tom, ale tohle byl fakt extrem
jj, pry to ma koncit, ale prej s nim bude nejaky jiny porad ci co vcera rikali na evrope 2

28.04.2010, 08:42 |
Fari Tohle je moderní jak trabant v plný náloži vole:-)

28.04.2010, 08:42 |
hanzz ... aneb kovářova kobyla chodí bosa:
[ Link ]
nam zrusili Primu v kablovke (((((((((
to hanzz: že zrovna Macek se vyjadřuje..částečně mě to příjde jako, že se chce zviditelnit akorát
Macek je tak za vodou, že se zviditelňovat nepotřebuje... je to poměrně známý gurmet (i gurmán), takže bych se ani nedivil, kdyby měl v tom článku pravdu. Na druhou stranu Pohlreicha taky respektuju, je to borec, který se neflákal a někam to dotáhnul.
Siggi_z_BA - můžeš koukat na netu, jsou tam všechny díly
[ Link ]

28.04.2010, 16:16 |
TROY včera to byl mazec :o))))),ale paní provozní asi osvítil buh svatej,že to vyházela
Macek, ten *******, *********, ***, ***********, ******, **************, ********* *******? Tak to sem klidnej :-D