Navštíveno 734x

27.04.2010, 17:00 |
choze co si o tom myslím neřeknu, bych musel být kuwa sprostej!
já nerozumět cesky , kluci o co ide ?

27.04.2010, 19:52 |
jura.j | Upraveno: 2010-04-27 19:53:57
zajímavé
taky jsem na to koukal...
...????????...
Jako je to divne, ale jestli to tak opravdu bylo, tak to me ta udalost mrzi o to vic... :o(
Mne je uz od zacatku divne,ze vsichni,ale uplne vsichni mrtvi..vetsinou kdyz se spadne,alespon nekdo vzdy zustane

27.04.2010, 22:38 |
Rudi Podle mě se blíží válka...
Je to cely nejaky divny. Kdyby tam ruska tajna sluzba dostrelovala prezivsi z letadla, tak to maj uzavreny, ze se tam nikdo nedostane. A urcite by nikoho nenechali takhle odejit. Urcite by se tomu, co delaji nesmali a na 99% by meli tlumice. To je jen par prvnich veci, co me napadlo, Nesedi mi to ale celkove. Ani nevim proc.
Hmmm.... bud fake nebo falesny fake a neco se opravdu stalo a chtej to nejak ututlat.... bouzel si stojim za nazorem ze letadlo nekdo sestrelil.No povezte vy by ste se priznaly ???
kozlustechnykus...ten co tohle natocil a dal na youtube uz nezije..podivej sena ten muj odkaz a precti si co je pod tim..3 bodnuty v Moskve.....
To jsem z ty polstiny pochopil. Jen se mi to, co natocil nejak nezda.

27.04.2010, 23:48 |
Radeggast | Upraveno: 2010-04-27 23:49:43
Za mě fake...
Ale jestli ne, tak potěš...

28.04.2010, 00:18 |
Syrup me na celym videu nesedi ten clovek kterej se tam na konci objevi... jakoby tam byl na houbach, nebo co? Strili se tam ale on je evidentne uplne v klidu...
Jj, je to cely divny a ze nekdo napise, ze nekoho ubodali a ze prave on tohle natocil - vypari se odtamtud, tak jak na nej prisli...., Je to vselijaky a vse tohle bude ucelovy a je jen otazka casu, kdyz nekomu rupne v bedne a vse bude v riti
To ze nikdo neprezil, spadli asi v 560km/hod, to se neni cemu divit...
Cetl jsem to vcera, to ze toho kdo to natocil zabili, to prej bylo dementovano...

28.04.2010, 20:05 |
X-sat (M)
Myslím, že FAKE. Pokud se nemýlím, stojí za tím kdosi od amíků...
Jes klasicka konspirace.. Zajimalo by me co lidi maj z vymysleni takovychle "zarucenych zprav"??