Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vyuúčtování za elektřinu?

o Navštíveno 391x o
o 27.04.2010, 12:54 | TheTimo
Mám dotaz. Čezu od srpna loňského roku, kdy jsem začal podnikat platím určité zálohy. Předepsané jsem je měl do března letošního roku. Měl jsem za to, že po březnu se udělá vyúčtování, ale je konec dubna a nic. Nevím kdy se dělá vyúčtování, je to individuálně nebo je to pro každého stejně nebo jak? Děkuji za osvětu...

o 27.04.2010, 13:00 | Luke_288
PRE mi jako fyzický osobě posílá vyúčtování každej rok v únoru. jestli to maj ostatní jinak nevim, ale elektroměr se osazoval tenkrát v říjnu, takže bych řekl, že to maj po nějakých dekádách. já vždycky volám hned na infolinku a podle zákaznickýho účtu ti to hned řeknou
o 27.04.2010, 13:11 | Paczqo
TT: ja to u ČEZu mam tak že platim zalohy do září v řijnu zalohu neplatim žadnou a v listopadu mi přijde vyučtovani.
o 27.04.2010, 13:24 | TheTimo
aha, takže každej jinak, no pošlu jim tam mejla, dneska jsem nějakej vytočenej, spíš mi jde o to, že platím měsíčně zálohu 3000 a spotřebuju mezi 1/3 až 1/2 zálohy a na co mám dál platit víc, předtím to byl nástřel zálohy, ale protopil jsem méně...
o 27.04.2010, 13:29 | Luke_288
zavolej tam a domluv se s nima, já si vždycky s PRE domluvim stejnou výši záloh i když mi jí vždycky chtěj snižovat...
o 27.04.2010, 14:17 | Conan
Výšku zálohy si můžeš nastavit sám přes tu jejich Virtuální kancelář. Vyúčtování ti přijde k datu, kdy jsi k nim přešel / podepsal smlouvu, takže u tebe to bude v srpnu.
o 27.04.2010, 14:51 | TheTimo
Tak mi odpověděli:

Vážený pane,

dovolujeme si reagovat na Váš e-mail ze dne 27. 4. 2010, který se týká dotazu na
vyúčtování na odběrném místě.

Na odběrném místě v 18. týdnu proběhnou odečty pro vyúčtování faktury a poté Vám bude
vystavena roční vyúčtovací faktura.

Vaše dotazy rádi zodpovíme na Zákaznické lince 840 840 840, která je Vám k
dispozici 7 dní v týdnu, 24 hodin denně, popřípadě na e-mailové adrese
cez@cez.cz.

Takže super :o)
o 28.04.2010, 05:48 | cendler
táto, ne že na ně budeš sprostý :-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3115 sekund.