Navštíveno 1153x

Před?

Po?

Nebo jak to teda je? :)

Normálně sem skoro nic nedávám, ale tahle náhoda mi nedala :)

26.04.2010, 19:21 |
Daryl (A)
?????
foceno vcera nebo dneska? az zas takova nahoda asi ne pres vikend jsme meli na jihlave sraz, seslo se nas 94 land roveru a domu sme povetsinou jeli ve skupinkach a ta druha tam na 100% byla
pri tom naklonu sem ani nedychal
par fotek kdyby nekoho zajimalo
[ Link ] 
hezky fotecky kde se gazovalo ?

26.04.2010, 19:35 |
Miky_CZ | Upraveno: 2010-04-26 19:36:56
meli sme pronajaty tankodrom
jinak fotky nejsou ode me ja sem furt ridil
a já čekal dvojčata v bikinách :D to je dnes ale den.... :D
miky: tys ani nedýchal, zato ta holka vedle tebe se kouše nudou :))

26.04.2010, 20:09 |
Kesam Jako Midnite:-)
Luke_288: pritulka jezdi jako navigatorka na offroadmaratonu akorat tady byla trochu nesva ze nema petibodove pasy a ochrannou klec

27.04.2010, 16:48 |
cuir hele a kdyz to takhle nekde prebrodite...to vam nevadi ,ze mate mokre koberce sedacky kalhoty, nohy , tapecy na dverich ?? bo do tehle aut netece?? nejak to nechapu a hlava mi to fakt nebre...muzete mi to nekdo objasnit? bo se to vsechno pred akci vykucha a misto sedadel se tam daji plastova camping sedatka? a nebo to pak vsechno susite a doufate ze to nezaplesnivi ?? dik za osvetu...tohle fakt nechapu...
ty si hlavně někde zjisti význam slova bo

27.04.2010, 20:06 |
cuir | Upraveno: 2010-04-27 20:08:52
Luke_288: hmmm dik za odpoved...vic takovej chytralku a rejpalu. Normalne sem se zeptal a hned se ukaze nejakej osel co misto aby normalne odpovedel tak zacne rejpat. No asi to nevis jinak by te moje BO nechalo klidnym a vysvetlil by si mi jak to chodi. Misto toho jen honis pocet prispevku. Jeste jednou dekuji za tvoji kvalitni odpoved a objasneni situace jak to ridici techto vozu pri techto akci resi. Nevim to tak sem se proste zeptal, protoze mi to vrta hlavou...
osel...říká někdo, kdo napíše hovadinu co nemá hlavu ani patu...a honim příspěvky, jasný, za těch 10let co tu funguju určitě.
zkus offroad forum, tam mi přijde, že ty lidi co do brodu jdou s vodou vevnitř počítaj...

28.04.2010, 19:19 |
cuir | Upraveno: 2010-04-28 19:27:49
Luke_288: normalne sem se zeptal...cekal sem normalni odpoved. proste me zajimalo jestli to pred takovou akci vsechno vytahaj nebo neco podobneho ,ale koukam ze ses akorat tak chytrej jako radio a sam asi presne nevis a akorat spamujes. Je az s podivem ,ze se tady za ty leta na tomhle foru nic nezmenilo..porad sem chodi joudove co akorat prudi...nic vic nic min. Takze pocitam ,ze od tebe se odpovedi asi nedockam...prolezat cele offroad forum se mi nechce...navic nejsem reglej.
Proste nechapu, kdyz vidim v brodu do puli ponoreneho land rovera dicovery (nevim jestli sem to napsal dobre ten nazev vozu) a je to ten novej model tak jak to ten clovek resi. Zkratka me zajimalo jestli voda do auta nenatece, nebo to dotycny majitel neresi a nebo natece jen trocha vody a nebo pred takovou akci vytaha vsechno ven a pak to zase nastroji a nebo jestli maji stroje ocesane jen na tuhle zabavu. Nechapu v cem ta moje otazka nema hlavu a patu. Mozna spis ty ses navedenej a nechapes a nebo chapat nechces. Takze sklidni svuj hormon, a bud odpovez a nebo prestan rejpat. Normalne sem se zeptal. Ale asi ti pritelkyne nedala a tak si musis svoje prebujele ego a hormony vymlatit jinde a bejt radoby chytrej za kazdou cenu...;) jeste jednou pekne dekuji za odpoved osle.

28.04.2010, 20:57 |
Luke_288 | Upraveno: 2010-04-28 20:59:14
říká někdo, kdo ztratil x minut na vyplození odstavce zvratku a ubohých urážek...neznám význam slova-nepoužívám ho (zvlášt, když ta věta nedává gramaticky smysl- to nás učili už na základce). nemám rád, když se przní jazyk a ještě to dotyčnej nervově nezvládá...
normalne kdyz jedes do toho auta se nic moc nedostane nesmis v tom zastavit to ti to tam pak navali jinak to je pohodicka
hele a co je pravda na tom, že když je auto moc utěsněný tak se s ním brodí blbě kvůli vztlaku čímž pádem dochází k odlehčování kol? dáváte nějaký závaží?

28.04.2010, 21:43 |
vinzek fa | Upraveno: 2010-04-28 21:46:01
neznam gazovatko kery je moc tesny mozna nejakej novak spis suv tyhle auta vzdysky fzduch pustej hlavne tady se zase az tak nebrodi ze bys tam sel po strechu kor ten kdo to auto bezne pouziva a ti co to topej po snorchl vetsinou nemaji ani dvere -))
nepředpokládám, že by někdo brodil s X5 :))
K tomu brodeni, nekteri pocitaji s tim, ze lehce zatece... :))
[ Link ] vim ze bylo, ale tady se to hodi k tematu :o)
LOL, to aby měl šnorchl i řidič...