Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jak na zalohu majlu?

o Navštíveno 466x o
o 25.04.2010, 15:01 | Rajdlos
Potrebuju preinstalovat system z Vist na XP, na majly pouzivam win mail, jak zarucene exportovat postu, aby se mi skutecne zobrazily vsechny majly, kontakty a slozky v novem systemu? minule jsem to delal tusim pres ex/im a polovina se jich neobnovila

dikes

o 25.04.2010, 19:49 | X-sat (M) | Upraveno: 2010-04-25 19:50:38
o 25.04.2010, 20:16 | Rajdlos
diky, ale tohle nebude resit nejspis muj problem, protoze prechazim zpet na XP z Vist, nevim jak je to s kompatibilitou stareho/noveho win mailu :( o zalohovani jsem toho nasel dost, ale nic konkretniho
o 25.04.2010, 23:05 | JEF | Upraveno: 2010-04-25 23:06:54
Casove narocnejsi, ale funkcni - postupne v kazdy slozce oznac vsechny zpravy a pretahni je do prazdny slozky v pruzkumniku. Pro kazdou zpravu se vytvori jeden EML soubor, pojmenovavaj se podle predmetu zpravy. To muze bejt problem, kdyz mas vic zprav se stejnym predmetem. Pak je lepsi pretahnout je treba do Total Commanderu a pri konfliktu vyberes Prejmenovavat automaticky.
S adresarem to udelas stejne, akorat z toho budou VCF soubory. Mozna ze s adresarem to nepujde, ale mel by tam bejt export do VCF.
V XP si vytvoris puvodni slozky a do nich pak vsecko pretahnes zpatky.
o 26.04.2010, 00:38 | Mr.Scully
Já šel obráceným směrem (z Outlook do Windows Mail), musel jsem jít přes Outlook Express a sice to všechno prošlo, ale pokurvila se mi diakritika v mailech. Tak jen takový varování, ať jsi připraven ;-)
o 26.04.2010, 08:29 | Rajdlos
mam v poci ca 20.000 majlu :) nevim jestli bych to zvladnul kopirovat ruco :) zkusim asi koupit druhej HDD a na nem udelat novej system
o 26.04.2010, 09:04 | Daryl (A) | Upraveno: 2010-04-26 09:06:03
rajdl: mas pouzivat imap. pak bys tohle neresil. rikam ti to uz roky :))

udelej si imap a vse tam nakopiruj. imap je klient idependent
o 26.04.2010, 09:23 | cezetko
jojo, IMAP je nejlepší řešení. Bohužel není aplikovatelný všude. Třeba naše fa má zk... zastaralý pop3
o 26.04.2010, 12:38 | Mr.Scully
IMAP není řešení... už třeba proto, že desítky tisíc mailů v jedné složce při přístupu přes IMAP neúnosně zatěžují server... a mít kvůli tomu rozdělené maily do dvaceti složek je ujeté a nejde tam pak pořádně nic najít.
o 26.04.2010, 13:00 | Daryl (A)
Scully: imap a jeho zálohy jsou reseni. Já mám vše na imapu a zálohy dělám rok zpětně. A jako každy inteligentní člověk to mám rozrazeno do složek. Na to co potrebuje Rajdl ani jina cesta není. Možna ještě převést na thunderbird a zalohovat pomoci mozbackup.
o 26.04.2010, 13:01 | Daryl (A)
A hledání je otazka prohlížeče ne systému. Já s hledáním v asi 10tis majly nemám sebemenší problém. Další možnost je Google apps neboli gmail v tomto případe.
o 26.04.2010, 22:06 | JEF
Asi je velkej problem zmacknout CTRL+A... No nic.
o 27.04.2010, 07:09 | Daryl (A)
jef: mne to nikdy nevyslo.pokazde byl nejakey problem s obnovou takhle ulozenych mailu
o 27.04.2010, 18:51 | JEF
Daryl: Jestli se nepletu, tak je rec o Windows Mail a jeho ekvivalentu v XP - Outlook Express. Tyhle narozdil od plnohodnotnyho Outlooku exportujou zpravy drag-and-drop do formatu kompatibilniho s Maildirem. Windows Live Mail dokonce sam pouziva zmutovanej Maildir, takze zpravy nemusis nikam pretahovat mysi, staci je jednoduse vykopirovat. V podstate je pak muzes nakopirovat na Linac do Dovecotu, Qmailu, atd, aniz by v nich bylo potreba neco menit. Jediny na co se da narazit, je v OE limit 2GB na jeden folder, ale to s tim mechanizmem nema nic spolecnyho. Proste to funguje, takze to ze ti to neslo, bylo asi mezi klavesnici a zidli :-)

Jinak souhlas, ze jediny rozumny reseni je IMAP. Jako extrem si ho muzes rozjet i na lokalnim kompu, jen aby ti stahoval vzdalenou POP3. Pak se kdykoliv muzes rozhodnout pro jinyho klienta, atd...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.327 sekund.