Navštíveno 707x

24.04.2010, 11:11 |
Komba Hele vono to pořád nechce uschnout a je to měkký:( to bude asi v rukou co?:) ....ale máchal jsem to dokud se to pěkně nespojilo a pak ještě tak 3 minutky.A pixla je nová....
ještě počkej 14dní třeba to zaschne :o)))
asi super barva, ale to schnutí je šílený :o(

24.04.2010, 18:19 |
swep mi to nezaschlo po pul roce, jen ne na kovu, nybrz na PUcku

24.04.2010, 19:53 |
Komba swep:a po půl roce to uschlo:)?
Já asi snad vemu tu barvu,budu jí tak míchat,až z ní bude smetana a pak to znova zkusim nanést:D
swep: Ano guma a pod je u těchdle barev obecně problém, vzniká tam nějaká reakce a pořád to lepí, ale na kovu mě to uschne do druhého dne, pro manipulaci opatrně do 2dnů a pro plnou zátěž tak týden v suchém prostědí a cca. 20°C.

25.04.2010, 10:08 |
Komba no já to mám už tak tři dny doma na okně a přes den na to pěkně praží slunko.Ale ta barva je hold pěkná sviňa...
Komba: Pražící sluníčko není výhoda, klidně to nech někde v garáži a uschne to.

25.04.2010, 12:21 |
Komba dobrá dobrá,udělám to tak...a jak to tak vypadá,asi budu barvit brzdiče měsíc ty jo.To je teda bída
no jak to tak čtu, tak zlatej hamerite, ten je suchej za chvilku a taky drží ...
Komba: Nebylo to upatlané od brzdovky? Tu to taky nemá rádo a vespojení s ní to pak delší dobu lepí.
Petura: No nevím, já s Hamerite mám jen špatnou zkušenost, pěkně to pod ním rezne a pak se začne loupat...
no já alkytonem dělal brzdy včera a dnes to je samozřejmě pěkně suchý, tvrdý...
černá - kamnářská :-)

25.04.2010, 21:01 |
Pepíno_Honda | Upraveno: 2010-04-25 21:02:46
:-)

Hemerajt mám na autě asi šest let, natřeno na brzdy ojetý kartáčem a drží dodnes...

25.04.2010, 22:35 |
Komba Brzdovku na tom určitě nemám,zas takový dřevák nejsem:) a ta kamnářská barva je jasný že zaschne hned.Jak jsem ale říkal zkusím to natřít znova a řádně to promíchám a uvidí se...pak jim to půjdu vylejt do krámu na hlavu
K sakru taky jse chystam natirat. Opravdu to tak spatne schne ?
P_H: no fuj taková ošklivá barva :o)
Petura: takhle to vypadá blbě, ale na stříbrným autě za stříbrnou "hlínou" to je super :-)