Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada koupě audi a4

o Navštíveno 710x o
o 23.04.2010, 15:32 | BALI
dostal jsem nabídku od kamaráda na A4 1,9TDI 96kW rv 2002,kombík... cena nějakejch 160000. je do dobrá cena? na co si dát pozor (přední náprava je jasná)? co odchází atd??

díky

o 23.04.2010, 16:32 | Knightey-
Jestli napises jen toto, tak ti nikdo nerekne poradne zdali to je dobra cena ci ne.
Cenu udava konkretni typ motoru r.v. a vybava vozidla. Cili pokud vice nespecifikujes, tezko posuzovat.
Jinak tenhle motor je jeste z tech povedenejsich PDcek.
o 23.04.2010, 17:17 | BALI
já se v tdi nevyznam,vim že to je 96kW + je tam čip ...z výbavy dvouzonová klima,el. okna,airbagy,malej palubák (příprava na tempomat a maxidot),nějaká hudba originál od audi-má to i origo subwoofer (tušim že Bose??) ... pro mě je tam výbavy až moc:) teď jezdím favoritem a nebo borou tdi 66kW v sociální výbavě,takže je pro mě všechno o trošku lepšího jako kdybych jel v A8 nebo 7er:))) jsem to včera prolejzal a projížděl a pro mě je důležitější,jestli všechno funguje jak má,jestli někde něco mlátí,vrže,než jestli je tam o jeden airbag víc;-)
o 23.04.2010, 17:40 | Luke_288
nevim proč, ale nikdy bych nekoupil jetýho chipovanýho dýzla...
o 23.04.2010, 17:42 | BALI
to já taky ne,ale majitele auta znam dlouho,měl jezdí s tim jako člověk a toho,kdo to čipoval taky znam a odvádí dobrou práci;-)
o 23.04.2010, 17:59 | zipp
do toho auta se fakt dělá ještě i malej palubák? co se dívám po inzerátech na 2.5tdi, tak tam je jen maxidot. A origo subwoofer má i ne-Bose hudba
o 23.04.2010, 18:03 | Knightey-
2.5TDi a 1.9TDi je ale trochu rozdil :)
Jako co na to rict, nikdo to nevidel, nejel v tom, tezko radit takhle.
Motor je docela OK, sem tam nejaky neduhy zname koncernove to ma/melo/muze mit ale to je asi tak vse.
Quattro to asi neni? A je to sedan ci Avant?
o 23.04.2010, 20:43 | TROY
:D a dokonce bys měl na tu rozteč i kola pánečku
o 24.04.2010, 18:59 | BALI
no to jo,ale 16" jsou na A4 malý a odjelo na nich kabro:))

quattro to neni,ani po tom netoužim...do hor nejezdim,tak to ani nevyužiju... je to avant...
o 25.04.2010, 23:14 | andreas
cena je vpoho, záleží hlavně na tom, jak se k tomu majitel chovakl a jak ho servisoval...Pokud dodržel všeobecný podmínky výměny oleje atd, tak nebude problém. jinak klasický závady se projevý, ale to je asi u všech aut.polodot se tam dával a dokonce i u audi A4 2005 :) žádná příprava ani na maxidot, ani na tempomat není, dá se to dodělat a není to zas taková hrůza.1.9tdi 96kW je asi poslední jakštakš spolehlivej motor těchto parametrů... jestli je chiplej, zjisti si kde a kým to bylo dělaný a pozor at to není nějakej franta z dílny. chipování není zas taková sranda...pokud je vše ok, udělej hned rozvody, oleje, filtry, diagnostiku za jízdy a bude sloužit...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3238 sekund.