Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vyber pneu

o Navštíveno 537x o
o 22.04.2010, 09:16 | Daryl (A)
uznavam, ac mne podobne thready krapet serou, pac se v nich skoro nic nevyresi, zkusim to.

Chystam se konecne prezou ze zimaku na leto. Potrebuju ale novy slupky.

Rozmer 225/40/18 92(WYZ) proste 240+.
Auto je tezky (Mondeo) a jezdit se stim bude prevazne normalne. Zadnej race, burnout a podobne. Nicmene rad si obcas strihnu zatacku a chci aby mne to podrzelo. Zadnej extrem, ale aby mi to neklouzalo a hlavne aby mi guma nezmizela po par prujezdech takovou zatackou.

Pokukuju po Pirelli PZ Nero nebo GY F1 Asymetrico.
Taky vypada zajimave Vredestein Ultrac Cento XL .

Rad bych nejake nazory a zkusenosti S TIMTO ROZMEREM. Zkusenost s touto gumou ve 155/60/R15 jsou mi k nicemu, protoze je to uplne jina technologie a design.

Budu rad za kazdou radu a zkusenost.

o 22.04.2010, 09:54 | JuiGin
O rozměru 225/40 r18 vím prd. Ale když vybírám, kouknu třeba sem [ Link ] můžeš si pak kliknout na konkrétní pneu a přečíst si komentáře i v daném rozměru
třeba Goodyear Eagle F1 Asymmetric
Given 83% (breakdown) while driving a Volkswagen Golf GTI Mk 5 (re-mapped 270 BHP) (225-40-18-W)
Driving on a combination of roads for 12,000 spirited miles

These tyres are the best I've ever had in my 30+ years of driving, the grip is amazing in the wet they give you so much confidence you can throw it into a bend and you know your going to come out the other side, it's like being on rails or in a mid-engined sports car.

With the extra power from the re-mapping they're not going to last too long but I would definitely buy these again!
o 22.04.2010, 10:02 | Daryl (A)
Zajimave ... tak nejak jsem cekal dobrej grip. Kdyby vydrzely tak nejak 60tkm (muj dvouletej najezd), tak by to bylo super.
o 22.04.2010, 14:45 | prohifi.cz
mrkni sem:
[ Link ]
[ Link ]

taky jsem vymyslel podobny rozmer, nakonec jsem vzal Dunlop SP Sport MAXX TT
o 22.04.2010, 17:07 | camron
Ty máš ST? Přemýšlím, na jaké jiné má 240+ smysl? Jestli tu rychlost nevyužiješ, tak kup nižší, ty výkonnější gumy jsou měkčí a jdou rychleji do kytek.
o 22.04.2010, 18:38 | Freerider
Daryl: mám trochu menší - 235/45/17 - Michelin Pilot Sport 2 a musím říct, že zatím nejlepší gumy, které jsem kdy měl - těch 60 tisíc vydržej - mám na nich cca 40 a těch 20 v klidu najedou - mají cca 5 mm ještě

Na druhým autě mám ten samý rozměr - Dunlop SP Sport Maxx - jsou dobrý, ale připadá mi, že teda mizej rychleji - na těch je najeto cca 20 tisíc a vzorek je zhruba stejný.

Obě auta - Opel Omega - obě dvě V6, na Michelinkách sedan, na Dunlopkách kombík.

Musím říct, že ty Dunlopky jsou takový nečitelný na mokru, třeba je to tím kombíkem, ale nevím. Jinak obě gumy - tiché, nijak se to v zatáčce nekroutí, držej stopu. Ale za mě - Michelinky

o 22.04.2010, 18:56 | Drtič
Mám zkušenost pouze s 225/45/17...Michelin primacy - všude píšou, kolik najedou a zhobloval jsem je za 10 000 km! Uplně. A to nejezdím jako prase, jen jezdím s plně naloženým autem v 90% (taxikář). Seděly hodně slušně, hluk v normě.
Jelikož jsem nepotřeboval vyhazovat každých 10 000 km 16 000,- , koupil jsem z letáku nějaké číny Fortuna F2000 za 1500,- kousek a musím říct, že na nich mám najeto 15 000 km, je na nich ještě tak půlka, jsou tišší, ale zdaleka nesedí tak jak Michelinky. Ale celkově jsem s nima spokojený, protože s lidma nemožu lítat jak prasisko.
o 22.04.2010, 20:18 | Daryl (A)
Camron: 2,5 V6. A rychlostní index je kvuli TP.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3979 sekund.