Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Asi jsem na chocholouška

o Navštíveno 983x o
o 21.04.2010, 23:15 | party_boy
Znáte takovej ten pocit šílený prázdnoty? Téměř neustále naštvanej na naprostý blbosti, který by normálního člověka ani trochu nevyvedly z míry. Absolutně nejevim o nic zájem, kromě svýho auta, protože neustále přemejšlim za co ho vyměnit. Jako bych nevěděl kudy kam. Prostě poslední měsíce vedu život, kterej je naprosto na houby. 99% lidí mě sere ani nevim proč. Ztratil jsem koule, ze všeho bejvám hned podělanej. A mam pocit, že můj nejlepší kámoš je teď to auto. Veškerý finanční toky jdou do auta, všechno přepočítávám na benzín. Ani na pivo jít nemůžu protože na to prostě nemam, nebo je záměrně utratim abych na to pivo jít nemohl? Vešekerý prachy z kapesnýho a jinejch různejch možnejch přivýdělků jdou jenom na auto. No já přijít o noty, tak končim. Jsou tohle znaky nějaký sociální fóbie? Nebo je to jen období, kterym si jednou za čas projde každej?

o 21.04.2010, 23:39 | mishan
ty z té puberty, jako každý, vyrosteš, neboj.....
o 22.04.2010, 00:00 | gizmi
Znam misto kde ti bude dobre - Bohnice :D :D tam si te radi poslechnou:D
o 22.04.2010, 00:30 | pov
můžu tě ujistit, že všeoběcná nasranost je běžná, ale jednou dojdeš k tomu, že do toho zakomponuješ lidi se stejnejma vlastnostma jako máš ty (a budeš s nima furt na pivu). tvou fázi mám za sebou, a tu druhou o keré mluvím prožívám teď. pak už je jen smrt, léčabna alkoholismu a smrt. jen nevím co bude dřív... nebo potkáš nějakou ženskou která tě z toho dostane, případně ti to urychlí. dle mě nic než urychlovač není :)
o 22.04.2010, 01:26 | Rudi
bravíčko hadr
o 22.04.2010, 05:59 | Zdeny60
Uriah Heep: Lady in black.
Česká verze druhé sloky:
... až tě život omrzí a stane se ti peklem, skoč po hlavě do hajzlu a přikrej se deklem
Ref.: áaáááá aa aáá aao.... Ref.:

Jsi duševně nevyrovnaný a zachránit tě může jen jediná věc: musíš si dát cíl (a to dost vysoký), kterého bys chtěl dosáhnout (vzdělání, postavit dům, a pod...) aby ses měl k čemu upnout.

Zapomeň na chlast, ten to ještě zorší, když pominu fakt, že si vychlastáváš mozek z hlavy.

Dobrá je i fyzická práce - na zahradě, například, to pomáhá mně a to vždy, když mám nějaký stres. Jdu něco kopat, založit novou skalku, a td, to je jen příklad, ale vždy se mi to osvědčilo. Nejhorší je nic nedělání a chození od okna k oknu jako lev v kleci.
o 22.04.2010, 08:36 | ibizman
hele mam barak na kterym je potreba kua maknout, tak jestli chces, tak neni problem... a to Ti garantuju, ze po vikendu budes tak rozbitej, ze budes rad, ze vubec zijes a nebudou Te napad takovy hovadiny :o)))))
Jinak jako Zdeny60... hlavne na to nesmis myslet.... zabav mozek necim jinym.... Vbrne je jeden bordel ve kterym dela desne hnusna baba..... kdyz ju uvidis, tak budes okamzite jinej nazor na svet :o))))
o 22.04.2010, 08:41 | Daryl (A)
ibizman :)
o 22.04.2010, 09:06 | tommas
Hezky to napsal Zdeny60.
Já chodím běhat, jezdím na kole. Je potřeba se fyzicky dostat až na dno a pak je to lepší.
A hlavně je třeba mít cíl, co chceš dosáhnout. Pak to jde samo...
o 22.04.2010, 09:13 | axetom
mám to úplně stejně jako ty:D
o 22.04.2010, 09:21 | Milhauzz
To mě pánové připomíná situace, když jsem z Přerova připlul do Brna za prací. Nikdo známej, nikdo s kým bych mohl na pivo, v podnájmu jak v kleci, nuda a každej večer to bylo já a televize. Jak píšou ti předemnou, chce se to na něco zaměřit a mít svůj cíl. Jenže, když je člověk takhle otrávenej, tak u všeho vydrží jen pár minut.

Když píšeš, jak tě baví tvoje auto, tak mám pro tebe tip na víkend. Jezdi po autobazarech, kecej s bazarníkama, v něčem se projeď, srovnávej ceny - i když auto nechceš třeba prodat. Třeba v Brně je takovejch bazarů, že tato "zábava" spolkne minimálně tejden :)

Nebo jak píše Ibizman, di někomu pomáhat na barák. Budoucí švagr stavěl a sem tam sem mu pomohl. Vzpomínám, když jsem tam jednou jel, měl sem takový pochmurný myšlenky, přítelka se se mnou skoro nebavila. Po celodenním maratonu s kolečkama mezi míchačkou a terasou jsem měl večer úplně jiný myšlenky a navíc mě i přestali bolet záda.

o 22.04.2010, 11:27 | wattman
Ono je opravdu celkem jedno, co budeš dělat. Důležitý je ten cíl a "smysl" - pro něco.
Sociálních fobií je hodně, dost známá i ta, které se říká "syndrom vyhoření" - prý je to hlavně u jedinců, kteří dělají s lidmi. Člověk je neustále nasranej, nic se mu nechce a u ničeho nevydrží. Má strach z lidí a serou ho...
Problém je v hlavě, když si to někdo připustí, má jaký syndrom potřebuje - jakoukoli nemoc. Snažil jsem se z toho dostat kolegu, ale nemůžeme blbci říkat, že je blbec. Blbec to nikdy nepochopí! Každý musí sám, protože to co se nám děje si bohužel způsobujeme sami.
Takže se na to prostě vyser a začni žít!
o 22.04.2010, 11:41 | clarion
Dúfam, že to nikoho neurazí, ale čo takto si poriadne zakefovať? Velice príjemné a človek hneď príde na iné myšlienky...
o 22.04.2010, 11:48 | zipp
zakefovať?
o 22.04.2010, 11:53 | Lucni.konik
zakefovat? Kefa je kartáč......hm, tak zakartáčovat?
o 22.04.2010, 11:54 | .mycTD
zipp: to je po bratislavsky vykonavat pohlavny akt :-)
o 22.04.2010, 12:07 | zipp
jo ták :-) já už přemýšlel, braní které drogy tím myslí :-)
o 22.04.2010, 13:23 | art
hele, koukám že jsi z prahy, mám tu byt k rekonstrukci, o víkendu jseš očekáván, pracovní mundur s sebou, nářadí mám... vyléčím tě z toho : )
o 22.04.2010, 14:20 | party_boy
Díky chlapi, myslel jsem, že si tu akorát ze mě lidi udělaj srandu. Jsem rád, že mi nabízíte jak se zaneprázdnit, ale já o víkendech pracuji s otcem na baráku, do kterýho se doufám již co nejdříve nastěhuju. Práce mam dost, jenže přijedu zpět do toho paneláku a zas to na mě padne. Nevim je možný, možná už mě prostě štve to bydlení v tom paneláku. Zakefoval bych si už docela rád. Jako holku jsem měl naposledy myslim ve 14ti nebo 15ti a to jsem tak nějak ještě o sex nijak nejevil zájem a ona taky ne :-D No teď mi je skoro 22 a vohnul bych snad už skoro všechno. Jenže já to s babama neumim. Když jde do tuhýho, tak znervóznim a začne mi smrdět z huby a jsem spíš trapnej než vtipnej. To si vždycky raději řikám, že bych spíš seděl na zubařskym křesle.
o 22.04.2010, 14:39 | Luke_288
ty voe, čekal bych, že ještě chodíš do školy a nudíš se po odpolednech, ale tyhle depky nějak nechápu. 7let bez ženský taky udělá asi svý, ale buď v klidu, já do svých 23 taky neměl žádnej vztah delší jak měsíc a ted mám mladou přes 3roky...a jestli ti smrdí z huby, vem si žvejku...
o 22.04.2010, 14:46 | party_boy
Já jsem ještě ve škole. Ono by to možná taky bylo něco jinýho, kdybych chodil do práce a tim měl nějakej stálej větší přinos peněz. Já prostě všechno narvu do auta a na ostatní aktivity už neni no.
o 22.04.2010, 15:00 | Luke_288
tohle neni o penězích...
o 22.04.2010, 15:41 | sk8ty
Do podobné situace mě dostal rozchod s bejvalkou...A pomolo mi až to že jsem se naplno pustil do svýho auta...Chlast fakt vše jen zhorší,pak člověka napadají pi..y.I když je fakt že chvilkově pomáhá...Mě to trvalo 3 měsíce než jsem se z toho dostal,i když...nevím no...
o 22.04.2010, 17:29 | Zdeny60
Hlavně se nelitovat!!!!Jak říkají anglání: look up!
o 22.04.2010, 18:31 | Kacko
Jako Milhauz, po prestehovani do Prahy to samy, pak jsem zacal cpat cast penez do kaleb a zenskejch. Od ty doby jsem naprosto spokojenej. Doporucuju udelat to samy.
o 23.04.2010, 06:46 | Zdeny60
Kcko:

tak tomu říkám náplň života :-) Vožrat se...
o 23.04.2010, 10:05 | RedBaron | Upraveno: 2010-04-23 10:07:33
Něco hledáš a nevíš co. Spousta lidí prostě nemůže být šťastných tam, kde ostatní. Já mám rád lidi, bez nich nemůžu bejt, stačí mi mít fajn partu, se kterou děláme o víkendech akce, ať jsou to cyklovýlety, rožnění čuňátek, zabíjačky, hromadné narozeniny, dlouhé výšlapy se psama nebo nohejbalové turnaje. Se ženskou jsem deset let a paráda, teď mám ještě psí škvrně (borderku) a to je velká radost. Někdo jinej tohle nedává a lítá celej život po světě s batohem, další zase sedí zavřenej v laborce, zkoumá a postel je pro něj trestem, kterému se nedá vyhnout. Každý jsme jiný a ty se jen musíš najít. Někdo se najde ve dvanácti letech a jiný až v důchodu. Ale že ti chybí ženská, na to vsaď boty. O co později do toho nastoupíš, o to víc si to pak budeš užívat :o) A až budeš mít děti, nebudeš mít na takovýhle přemítání vůbec čas. Nebudeš drezína co se poflakuje na zastrčeným nádraží ale pojedeš jako rozjetej rychlík tak rychle až tě to bude mrzet...
o 23.04.2010, 12:06 | wattman
RedBaron: hezky napsané...
o 23.04.2010, 13:03 | kuja
RedBaron: Musis s tebou souhlasit jenom v necem a v konci celkem nesouhlasit....ne kazdej ma hlavni cil mit rodinu a deti....a hromada lidi neni tim nahlym rodicovskym stavem vubec stastna...spis naopak :)
o 23.04.2010, 13:39 | vypuk
Chlape, chce to babu,... Já si před dvěma měsíci "našel" v práci, a paráda, akorát jsem kvůli ní zbořil auto - huklo v klacku a jel jsem z plesu směr ONA... Nech všechno náhodě, například já mám za půl roku 20 a raději jdu do všeho po hlavě než abych nad vším přemýšlel, jak přemýšlíš moc, táhne to do háje... Ale zase nebýt bezmozek a dělat pi*oviny. Partu máš? Pokud ano, a víš, že tě vždy podrží, tak si s nima o tom promluv, naplánujte nějakej výlet a udělejte si víkendovou projížďku "za nosem", aneb nastartovat a jet bez cíle, někde kempnete a můžete si užívat - kór v takovým počasí jako je dneska... Hraje ti to do karet chlape :)
o 24.04.2010, 19:51 | party_boy
Partu už nemam, díky mému chování jsem si nadělal mnoho nepřátel. A některejm se už stydim podívat do obličeje potom co jsem jim řekl. Některý jsem znal od svejch já nevim 7mi a ty vzpomínky na parádní časy mě dost žerou. Už se docela těšim až se odstěhuju a pokusim se začít znovu.
o 24.04.2010, 21:53 | Bolthorn
To samé jako někteří nademnou.. Přestěhoval jsem se nedávno do nového města, kde jsem nikoho neznal.. Naprostá nuda, ovšem do doby, než jsem si nenašel novou babu.. Od té doby jsem zase v poho, mám zase jiné myšlenky..Zaručeně potřebuješ ženskou.. Hned by Ti zahnala všechny chmury. Do auta by si už necpal, ale cpal bys je do ní. Jestli neumíš navázat kontakt normálně, tak si dej inzerát někam na seznamku, určo se nějaká ozve..

Pokud Ti smrdí z pusy, tak se objednej na zubní hygiénu. Nejenom, že Ti vypucujou pusu, tak jak si ji neměl nikdy vypucovanou, ale vysvětlí Ti jak si máš správně čistit zuby a jazyk a jaké přípravky a nástroje použivat. Taky je základ mít vždy něco v žaludku. Smrdění z pusy lze odstranit, jen je třeba se o to zajímat.

RADA od Bolthorna na závěr: Necpi peníze do auta, a investuj do sebe!!! Kup si raději hezké hadry na sebe, kup si nějaký parfém a vyraž na lov někam na diskotéku hoď do sebe tři panáky a chce to do holek hučet a hučet a nějaká se určo chytne. Hlavně dávej pozor na zadané baby, jinak můžeš mít zdrátovanou čelist a vymlácené přední zuby jako já v 18ti, ale to je riziko při každém lovu :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4201 sekund.