Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Barvení Alkytonem-menší dotaz?

o Navštíveno 927x o
o 20.04.2010, 17:23 | Komba
Ahoj,jak vy jste postupovali,ti co tím natírali,při nanášení barvy?Jak vám to dlouho schlo?
Já jsem se teď do toho pustil,natřel štetečkem a po 12 hodinách je to pořád měkký,ale nelepí se.Barvu jsem dobře rozmíchal akorát jsem nepoužil základ co píšou Galvinol,ale v tom bych neviděl problém.Dík za ohlasy

o 20.04.2010, 17:28 | Tuner#2
Galvinol se musí použít na všechny lehké kovy, takže třeba na blok motoru a nebo hliníkový brzdiče.

Pokud je to na železe, tak doporučuju základovku Primer bez ní je to na hov*o.

A co se týče schnutí, tak záleží na odstínu, třeba žlutej tak 2 dny schne a optimálně až tak 5 dní na manipulaci, ale např. černý mat schne hodně rychle a za půl dne jde nanášet druhá vrstva. To kdybych udělal se žlutým, tak se to zkrabatí.
o 20.04.2010, 17:31 | Komba
Jé tak to já si vybral zrovna ten nejhorší:Dmám takovou pískovou žlutou.Takže já tedy počkám dva dni a uvidíme.

Mám to na třmeny P205 tudíž nějaká litina myslím.A myslíš že je nutný použít Galvinol?Nesloupe se to rychle?
o 20.04.2010, 17:34 | Tuner#2
Kamarád to dal na třemy bez a taky to drží. Pokud bylo očištěno a odmaštěno, tak to bude OK.
o 20.04.2010, 18:04 | Komba
Taky si myslím že je to jen pro lepší přilnavost,takže zkusím nedávat....jinak počkám jak říkáš ty dva dni a uvidíme:)
o 20.04.2010, 23:21 | Luke-Jeep
jako ty dva dny jsou minimum... to uz jsem taky zjistil :-D
o 21.04.2010, 07:20 | Komba
To jsem si teda nepředstavoval,že to takhle dlouho tvrdne.Nezbyde mi nic jiného než zase čekat....
o 21.04.2010, 07:41 | dedo
Ja som robil zlatym alkytonom, a za doobedie som to mal. Dve vrstvy a bez zakladu, iba som to poriadne poumyval(brzdy), odmastnil a natieral som stetcom. Po zime som to znovu iba umyl a natrel jednou vrstvou na ozivenie, ale nebolo to treba, len pre moj dobry pocit.
o 21.04.2010, 19:28 | Komba
Akorát mi budeš muset objasnit co to je doobedie :)
o 22.04.2010, 10:28 | Tuner#2
Dopoledne...

Luke: Já Tě to říkal :-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3664 sekund.