Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Bohemia Energy

o Navštíveno 2694x o
o 20.04.2010, 17:08 | Tuner#2
U souseda byl nějaký podomní prodejce a vnutil mu tuhle smlouvu místo ČEZu. Jde opravdu o úsporu a nebo naletěl a má to zrušit? V tomhle se vůbec nepohybuju a než bych nastudoval kde co stojí, tak u toho strávím mládí.

o 20.04.2010, 17:20 | tappaja
Nevim, prijde mi to jako dalsi prekupnik, proste od CEZu berou ve velkym, maji slevy a predavaj to koncovejm zakaznikum. Proste neco jako tusim Oriflame mel telefony od nejaky zprostredkovatelsky firmy, ktera to brala od O2.
Uz tak nejak od prirody mam neduveru k podomnim prodejcum...
o 20.04.2010, 17:25 | Tuner#2
To já právě taky, vím jak to chodilo když nabízeli UPC satelit všechno zdarma...
o 20.04.2010, 17:54 | dj.DEKL
Matka je má na elektriku i plyn a zatím svítí i vaří :o)
o 20.04.2010, 17:59 | Dragster
Tuner: asi jako píše tappaja, taky jsem ho měl doma, to bylo pořád keců, kolik procent budu mít slevu atd, a když jsem mu řekl, že mě to ve finále za celý rok udělá slevu na můj odběr cca úsporu 96,- Kč, tak sklapnul a šel, měl jsem doma akorát dva dny čerstvé zůčtování za celý rok, tak jsem si to hned přepočítal.
o 20.04.2010, 20:15 | crestik
[ Link ]
...hned na první stránce dost referencí.
A teď se z toho nevykecáš, žes ho použil ;-)
o 20.04.2010, 20:42 | mr.brain
Tuner2: někdy v březnu jsem byl u babičky a opravoval kuchyňskou linku, když přišel jejich prodejce, jestli má účty od E.ONu a roční vyučtování, to jsem se ještě nestaral o co jde, až když jsem pak slyšel, že na ní vytáhnul smlouvu, šel jsem se podívat a "prodejce" říkal, že mají vnitřní směrnici o tom, že osoby s rokem narození 1940 a starší musejí mít při podpisu smlouvy přítomné mladší příbuzné (nějakej blábol aby asi stoupnul v ceně). No já nelenil, smlouvu si vzal na rozebranou kuchyň a četl (Times, tak 6 px), celkem asi 6 stránek toho písma, spousta věcí tam nebyla jasně napsaná, když jsem v půlce tak "prodejce" hodně začal tlačit, jestli jsem to už přečetl a co a jak, tak říkám, že jsem v půlce a on že za 5 minut jede pryč. Rovnou jsem smlouvu vzal, dal jsem mu jí a řekl, že potom žádný kšeft nebude, svaté právo zákazníka je smlouvu si přečíst, on mi to právo očividně upírá, ať jde rovnou pryč... a šel. Nic bych od nich s tímhle přístupem nechtěl, rovnou jsem se ho i zeptal, jestli by mi smlouvu nechal do druhého dne, abych si zjistil reference a pořádně si jí přečetl, a že to nejde. No nejde, nejde... Radši od nich ruce pryč (viz. crestik a google > asi hned treti link (neni z webu bohemiaenergy.cz)
o 20.04.2010, 20:44 | Kesam
Co přijde po svejch a něco vnutí tak je vždycky nějakej sráč či hovno jenom pro toho kdo to podepsal.
o 21.04.2010, 07:05 | Šlaušek
jo, existuje to, funguje to, ale pro domácnost úplně k ničemu, reálný úspory v desítkách korun. Smysl to má pro velkoodběratele, nebo lidi s hromadou odběrů. Občas se kolem toho motám pro město. nakonec jsme přes jednu firmu udělali elektronickou aukci a to už pak bylo zajímavý. Mimochodem čez absolutní nezájem udržet si klienta - zase na druhou stranu proč ne, vyrobí a prodaj tak jako tak.
o 21.04.2010, 08:28 | Daryl (A)
Tuhle fintu se smlouvou delam taky. Prvni na co se zeptam je, zda mi tu smlouvu necha do druheho dne abych si ji mohl nastudovat. Kdyz rekne ze ne, tak je to jasny a posilam ho do patricnych mist. :)
o 21.04.2010, 10:29 | Tuner#2 | Upraveno: 2010-04-21 10:33:33
crestik: Nemám čas hledat nebyl jsem 3 dny na netu, na virtu 300 nečtených a ono na netu je spousta nesmyslů a klamavých reakcí. Tady mám reakce od lidí kteří s tím přisli reálně do styku a nebudou mě kecat jako nějaký pro mě anonymní člověk na neznámém fóru. Takže si laskavě odpusť chytání se každé blbosti, zas tolik témat nezakládám...

All: Díky, vyřídím sousedovi.
o 21.04.2010, 12:43 | Conan
Jo, jako Šlaušek, zkušenost od tchána. Pro domácnost se to nevyplatí (resp. to dělá tu cca 100kč úsporu ročně).
o 24.04.2011, 10:32 | mr.brain | Upraveno: 2011-04-24 10:35:01
Bohemia ENERGY entity s.r.o. story pokračuje...

Včera byla ta samá svině u babičky znova. Myslel jsem, že kdybych ho dostal do ruky, tak tomu zmrdečkovi rozšlápnu hlavu - takhle bude mít trochu větší problém nejen on ale celá ta posraná firma. Přišel, že je z EONu a že Němcům platíme daně, ale on že má nabídku, kde to platit nemusí a ušetří několik tisíc... Jen dodám spotřeba elektřiny 0,47 MWh, spotřeba plynu 0,18 MWh... Ona mu tu smlouvu podepsala, pak se jí to rozleželo v hlavě a volá, že podepsala smlouvu, že jí nebudou účtovat daně pro Němce. Tak jsem tam šel zachraňovat situaci... Do telefonu mluvila pořád o nějaký ženský, takže když jsem dole potkal toho samýho zmrda (jinak to nazvat nejde), co předtím (viz. 20.04.2010, 20:42), tak mne nenapadlo, že to byl on, jinak bych ho asi fakt zabil. Pokud by to měla být ta ohromná úspora o který mluvil, tak se jedná za obě energie ročně o 10 Kč. Náklady co jsem zatím měl s tou výpovědí vč. času cca 1000 Kč - prostě super stav a ušetření. No každopádně odeslán doporučený dopis s s dodejkou - odstoupení od smlouvy. V úterý musím shánět někoho na E.ONu, že si zákázník nepřeje převod jinam - i to se stalo po výpovědi smlouvy, že to prostě převedli. A zároveň pro nekalé obchodní praktiky a uvedení v omyl podávám stížnost na ČOI a ERE a to jak na BEE, tak i na tu firmu co jim zajišťuje přísun zmrdů na smlouvy - D2D [ Link ] .

Nejsmutnější na tom je, že jí pořád říkáme, ať nic nikomu nepodepisuje... Včera když jsem ještě nevěděl co to je a řekl jí, že klidně mohla podepsat směnku na X milionů a ani o tom nemusela vědět, tak se málem složila. Achjo...

o 25.04.2011, 14:15 | maresk
mr.brain:jojo, jsou to velký šmejdi-dokázali ukecat i mojí mamku, které to ekonomicky myslí, když jsem to zjistil, tak jsme okamžitě poslali odstoupení od smlouvy a PREčko informovali, že převod ne; od smlouvy odmítli odstupit, nicméně dopis od našeho právníka je přivedl k rozumu :-)

jinak BE to zkoušeli i na naši firmičku (brácha a já), slíbili, že dorazej hezký holky a poslali nám vošklivýho chlapa :-D - tak si s ním brácha popovídal a dostal ho na naprostejch neznalostech-holt elektrikářovi s revizáckým oprávněním med kolem pusy nenamaže - odcházel dost nasejřenej :-D
o 25.04.2011, 17:06 | dj.DEKL
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3114 sekund.