Navštíveno 869x

19.04.2010, 14:27 |
clown zdar .. jen malej blbej dotazek ..,
pokud nekdo mate origo paket pro spatny cesty ..,
co si myslite o jizdnich vlasnostech ?
mam to na kratky a mam pocit, ze teziste auta je nekde tak u predniho blinkru .., auto se nechova tak jak ma .., prudci serie zatacek znamena zabrani ABS .. i pri 50km/h ..
myslel jsem, ze to kretensky chovani maji na starosti zimaky .., buhuzel to dela i na letnich ..
btw .. co s tim ? lze to sundat do nejakeho normalniho stavu ? co je vlastne paket pro spatne cesty ? jen puky pod tlumice, nebo i jine pera ?? atp...
vim, ze to auto furt hanim, ale kdyz mi to natre s roomsterem 1.4 TDI protoze ja jaksi vlaju jak zaclonka ve vlaku .. :o)
Tuctový sen českého motoristy s motorem "šikovně" před přední nápravou nikdy nemůže padat do zatáček jako BMW :o)
jj hele já to měl to samé,byl jsem z toho neštastnej,dal sem kola s et35 a úplně jiné auto..a to nemám paket pro špatné cesty,jen ochranu podvozku.To jejich et 48 kdy kola jsou 2cm v blatnících mluví za vše..

19.04.2010, 15:16 |
clown RB to chapu :o) osobne .. radeji korejec nez skoda :o)
jenze pro lidi je to furt ta stara skoda, best of..
kdyz si vemu, jaky delaj treba svolavaci akce u Seatu, jak mati prudi u VW Polo .., a tady mas kokty za 750 - 800.000 a ani dekovnej dopis :o)))
dal bych
a) do haj_lu škodnou
b) nizsi et kol/sirsi a vetsi disk/nizsi pneu nebo podlozky, nizsi pruziny a tvrdsi tlumice, tuzsi stabilizatory/ulozeni... samo pak i geometrii
:-)

11.05.2010, 18:51 |
clown problem castecne vyresen ..
pneu podfoukano na 2.0 a 2.1 p/z :o) sice to klouze jak je to mekky, ale neskace .. priste prosim vyssi auto z fabriky staveny a ne jako doplnek ... :o)
Já na bávu foukám 2.2 / 2.4 a neříkám tomu podfoukáno, spíš jedinej tlak kterej na našich silnicích funguje...

15.05.2010, 21:58 |
clown RB .. no jo .. ale na BMW nemas 195/50/15 :o))
tak ten paket je převážně plech/plast pod motorem abys neudělal vanu tak rychle jak je u oktávky běžný :)) jízdní vlastnosti by to němělo měnit :))
foukání gum udělá občas dost :) já třeba foukám 155/70/13 ted na 3at :)