Navštíveno 5276x

chtěli, ale neodjeli ... :-(
KURVY! Mel jsi stesti v nestesti! Ale i tak verim, ze to svinsky nasere... :o(
sfině ... měl jsem v kufru schovane kola pro kamarada ... tak když neukradli auto, vzali aspoň kola :-(

17.04.2010, 15:00 |
swep mas tam nejake zabezpeceni? alarm, pager.. ? nebo si az rano prisel a auto otevreny? me udivuje ze porad sou lidi kteri kradou auta, co z toho maji? to je opravdu tak jednoduche ukradnout auto a pak ho prihlasit? to nemaji na uradech databazi VIN cisel? ktera by jim hned rekla ze takove cislo bud uz neexistuje nebo uz je prihlaseno a nebo nebylo nikdy vyrobeno? pokud ne a verim ze ne, tak je to pekne uhozeny, kdyz si vemu kolik aut se rocne ukradne, tak tohle prece nemuze byt problem zpetne dohledat ktera auta jsou prihlasena a ty co se vyrobi jako nove tak prece automobilky to v databazi maji, tak by mohla vzniknout nejaka mezinarodni databaze VIN cisel, pak by defacto nebylo mozne prihlasit auto ktere by bylo kradene

17.04.2010, 15:01 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2010-04-17 15:04:09
no buď rád, že ti aspoň auto zůstalo. Holt koncern a ještě TDi
swep: vem si, kolik je bouraných aut, pak stačí šikovný člověk, který vin a štítky přehodí a kdo co pozná? Proč myslíš, že se prodávají papíry z totálně rozbouraných aut třeba za 20 tis.?
alarm, asi jen ten tovarni ...
prisel jsem az dopoledne, ze pojedu do prace :-(
slo by urcite na dily, tam vin ani ostatni cisla neresi
rozhledna: jsem. pojštěné naštěstí je taky ... ufff
chci zpátky FIATa :-)
ale všechny zamky dokunděné, diagnostická zásuvka použitá, spínačka vylomená ... ještě je auto pod lampou a mam ho pod okny ... to mě sere nejvíc. nic!! jsem neslyšel
to, že je pod lampou není překážka, naopak, není nic jednoduššího, než lampu odpojit od šťávy a máš hnedka tmu a nebo auto pootlačit do tmy.
Nezávidím ti teď, jak se ti bude (ne)spát, i když aspoň, že máš tu pojistku.
teď je otázka, co s autem až ho opraví ... jestli si pro něj přijdou znova .... :-(

17.04.2010, 15:17 |
swep ano ale prave proto by ten system mel byt tak dobre promakany, ze by se tohle nemohlo stat, ze by nekdo mohl prodavat papiry od bouraneho auta, ktere defacto je uz odepsane, nebo sesrotovane, tohle by prece nemel byt vubec zadny problem, dokonce bych to uzakonil, urcite by to hodne veci zkomplikovalo ale to by se muselo osetrit samozrejme,vim ze takova vec nikdy nemuze projit uz jen proto ze nikoho to nezajima a nikdo s tim nebude ztracet cas, nicmene by to minimalne vyresilo problem kradezi aut. To ze to pak rozeberou a prodaji na dily tak to je mnohem vic prace nez prevarit stitky, ale to same je i s cislama motoru, timpadem by nebyl pouzitelny ani blok motoru. Vim ze by to kradezim aut nezabranilo ani tak, ale minimalne by to kradeze omezilo uz jen z toho duvodu, ze by to auto bylo neprodejne jako celek.
no určo to nepotěší, ale aspoň ti zůstalo auto, já takové štěstí neměl :-((

17.04.2010, 15:42 |
Kesam Kurwy sekat jim ruce.
swep: auto jde na nahradni dily, za par hodin je rozebrane a muzes si v inzerci z nej koupit ND
obvykle se jako celek znovu neprihlasuje...

17.04.2010, 15:57 |
tommas | Upraveno: 2010-04-17 15:58:28
El_Vita: Zámky zaslepit záslepkama, na okna fólie a alarm s pagerem. Do bytu si pořiď buď rotvajlera a nebo brokovnici.
Než se prokoušou fóliema a nebo zámkama, tak Tě pager vzbudí, vylezeš ven se psem a nebo puškou a pak to je na zvážení jak to dokončíš.
Třeba to můžeš vzít jako v Kultu hákového kříže: Zakousni se do obrubníku;-)

Pekna teorie. Jenze u nas by si sel sednout, jen co by se toho hajzla dotkl. Prece musime chranit lumpovi prava,ne?
jenže co teď. teď ví kde parkuju a můžou přijít znova .. takže uvažuju o výměně auta ... většinou jsem měl italy .. teď tohle tdi .. a hned je průser... :-(
Soucitim s tebou, včera sem šel zaparkovat auto do garáže a našel jsem ji otevřenou, zabordelenou a vybranou :( Stesti v nestesti, ze tam hlavni veci zustaly a zmizelo jen naradi a radio, jeste stesti, ze tam nebylo zrovna auto, pac to by to asi nejak odneslo :(
co se to děje ... to je hrůza
největší gól byl, když kolegovi, kterému nejde zamykání a auto nechává nonstop odemčené ... chtěl někdo vykrást ... a místo aby šáhl na kliku a otevřeli si dveře, rovnou vymlátili okno a pak si otevřeli ...
svět se v prdel obrací ...
PS: kolik stojí zbroják?

17.04.2010, 17:37 |
choze někdo je asi vyrušil, protože by jinak odjeli.
pokud tam nemáš to co já...
nemám ... ale chtěl jsem ...
lepší je ten rotík (rotvajler), holt, zrovna ti utekl z bytu, zahrady a to že se mu zakousl do krku, holt, smůla zloděje. Navíc bys z toho měl i super zážitek, jak by tej hajzl řval bolestí a pes si to krásně užíval kousat do masíčka.
Když si doma hraju se psem a je krásně zakousnutej do provazu a já s ním točím dokola a on je ve vzduchu, říkám si, kurnik, tohle bych nechtěl zažít na ruce :-D

17.04.2010, 18:02 |
choze highty - nebo na krku :D
bohužel nemůžu "pejska" mít. bydlím v podnájmu :-( ale jinak sto pro souhlas

17.04.2010, 18:42 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2010-04-17 18:42:53
tak na krku ani nemluvě, mě osobně by stačilo na ruce, stisk drtící kost ruky není nic moc :-D
Pak by se dalo opravit slogan sekat ruce na: "UKOUSNOUT RUCE" :-D

17.04.2010, 20:29 |
Rudi Jestli tam máš origo alarm, tak se ani nediv, chce to pořádně zabezpečit s vnitřním čidlem a nazdárek..
kamarád po vykradení auta dal alarm s pagerem a dovnitř "siréničku" - tuším 130db se zpožděním asi 15sekund, pokusili se mu to vybrat znova - pohled na toho kripla, jak se motá pomalu omráčenej po ulici byl prej pohled pro bohy :-))

18.04.2010, 06:35 |
rcman | Upraveno: 2010-04-18 06:36:16
stou sirenou uvnitř to neni špatnej nápad. Ale nedávno jsem měl něco podobnýho na dílně. Octavie II po čtyřech vykradeních navigce apod. Když ted na toho blba začala řvát ta siréna, tak vzteky ulámal co kde šlo(páčky pod volantem, zrcátko, díra od šroubováku v rádiu atd.). Všude krve jako zvola... Takže i když stihnul utéct, rozhodně byl asi slušně v hajzlu.
Každopádně, ukradeno tentokrát nic nebylo. Jenom škoda na autě se tentokrát vyšplhala o něco výš za poškozený věci. Ale pochybuju že ten kdo si stohohle auta udělal svojí pravidelnou obživu, se k němu ještě vrátí...
Jsem názoru, že na takový šmejdy klidně granát do auta. Nebo něco jako aková barevná pilulka do rádia, aby je to hned 5metrů od auta označilo...
Taky to máme minulý týden za sebou.Dovnitř se dostali, spínačku rozbili,ale nepovedlo se jim ujet.Tak to chtěli odtlačit,ale náhodou jeli kolem četníci tak je čapli.

tak tomu říkám štěstí v neštěstí!!! :-)
koukam to byl nejakej moula

18.04.2010, 09:34 |
Satas U koncernu je zákl věc přemístit diag zásuvku nekam jinam,starou nechat jak je a piny k-line a can.bus nakrmit stálými 12 Volty.Fešák přijde s dobrym compem a kabelem napíchne to a v tu ránu doopíchal i je ho comp.
napad dobrej:D ale asi bych mel krapet strach ze na to zapomenu i ja:D:D
neboj, jednou by se ti to stalo a pak bys už nezapomněl :-)

18.04.2010, 10:32 |
trlon Ješte že parkuju v garáži doma
jo to je teda na zabití...Kamarád má taky golfa IV taky stříbrného v TDIčku....no 2x se s nim pokoušeli ujet....taky klasika takhle zámky vyrvaný....tak je nechal odpojit a bude snad klid...folie tam má taky, teď koupil konstrukta ale to se dá taky překonat. A vzali mu CD Evy Farný :)
a okýnka jsi měl dole viď?

19.04.2010, 08:05 |
Veva to jsi měl ku*va štěstí, ale i tak to nasere... :-( sundal bych ten nápis TDI ;-)
El_Vita: Já jsem ten svůj návod nemyslel jako srandu ale realitu.
Záslepky zámků vyjdou na 500, fólie na 4K a alarm s GSM nebo pagerem do 5K. Není to málo, ale ani hodně vzhledem k ceně auta.
Pokud parkuješ pod oknem tak jsi u auta fakt hned a na zastrašení Ti stačí basebalka a nebo plynovka (neregistrovaná brokovnice by byla lepší). Ten pohled na nasranýho chlapa v trenkách jak "zahrastí" brokovnici... hmmm... nechtěl bych být tím zlodějem:-)))
nee, okýnka normálně nahoře.
eva farná je good, mě z loketky zmizel parfem D&G za litr (nekamenovat - dárek :-) )