Navštíveno 846x

16.04.2010, 14:08 |
Crimson | Upraveno: 2010-04-16 14:08:52
pěknej bordel ve vzduchu ..
[ Link ] slušnej bordel, prý je to větší chaoz než 11.září to zas je něco pro Novu to budou zas vyplašený obličeje
Nějak nechápu tu explozi letadla? Další neštěstí a nebo si jen pleteš mrak ze sopky?

16.04.2010, 14:15 |
jajo.bb | Upraveno: 2010-04-16 14:15:42
bohvie co sa stalo,preco padol...
jaja.bb : ted aktuální situace, podívej se z okna a uklid prádlo
vyjádření nějakého USA odborníka ,že by to mohlo trvat půl roku , jako ta sopka soptit
doufám ,že zas strašej jinak kam se by se hrabalo 11.září .
"Sopky Eyjafjöll, Katla, Eldgjá a Laki jsou součástí jediného rozsáhlého sopečného systému." ...
"Eyjafjöll by mohl být něco jako rozbuška před explozí dynamitu."

16.04.2010, 14:24 |
Pekys Ti nevim, ve Skotsku byl spad toho prachu, a nic velkýho to prej nebylo. Z okna vidim akorát tak modrý nebe :)
Ozzy:no pozrel som sa a vidim oblaky a poza nich vykuka slnko....neboj pradlo je iba v pracke zatial...xixixi
TAdy neco o tech sopkach na Islandu
[ Link ] Clanek je aktualizovan.
Aha, díky za info na tom prvním odkazu právě nic nebylo dál jsem nekoukal, bylo to moc mega a na to nemám tady prostor a čas čekat. Plzeň slunečno, žádný prach :-)
na tom www.radarvirtuel.com už dokreslili ten mrak ,
ještě vydržte chvíli ..
kym sa to dostane kumne do banskej bystrici tak uz bude noc..:-)
tam už je, vzal to přes Finsko, Litvu a Ukrajinu :-))
sledujte tyhle diskuse .. docela hot info
[ Link ]
co tam hodit trochu vybusniny, ten prach stoupa tak vysoko, protoze maji ty plyny velkou rychlost, kdyby se dira zvetsila, jednak by se to cele vyprazdnovani magmatickeho krbu urychlilo a druhak plyny zbrzdily :-)
cervin: jdi do toho *thumbs up* :-)

16.04.2010, 15:46 |
drebb no dekuji mojemu sefovi ze mi zmenil pred dvema mesicama let z dneska na pristi patek. Protoze bych se dneska z Finska nedostal:) . Jen doufam ze pristi patek uz to bude v pohode.
me je to volny, stihli jsme se vratit na letiste do 1, tak jsem byl driv doma diky soptikovi :-) ale myslim, ze by to melo neco do sebe, minimalne by se to cele urychlilo :-)))

16.04.2010, 19:31 |
Pekys Porad sem si rikal proc je to pro ty letadla tak velkej problem. Tady je vysvetleni.
[ Link ] Celkem husty
Tak uz mi vsechno docvaklo. Proto dneska kamoska psala, ze se nemuze vratit domu a bude mit 3 dny dovolene (dela letusku). :-D
kua bych asi mel snizit chlastovy davky..... jak jsem to prelit ocima tak ze pilot NAŚTÉSTI zemrel, misto pri nestesti
uz sem si zacal rikat jaky hovado ten clanek psalo :o)))