Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > mobilní telefon - v bílém, kde?

o Navštíveno 419x o
o 16.04.2010, 07:28 | P3RF3KT
příští měsíc ma přítelkyne narozeniny, chci ji koupit tento tel. [ Link ] ale víc se ji libeji telefony v bilem provedeni. Jenze tento v bilem jsem nasel jen za cenu skoro o 500,- drazsi, nevim zda je to jinym nternetovym obchodem, nebo jestli je fakt potreba si za barvu telefonu priplatit.. mam na mysli toto provedeni [ Link ] nevedel by nekdo jestli by se nekde dal i za cenu toho cerneho? google mi moc nepomohl :-( ne ze bych to nezaplatil ale zase se mi jen kvuli barve telefonu nechce davat o 5 stovek vic

o 16.04.2010, 07:34 | Lufas
asi to bude vazne tou barvou ja ho nasel nejlevnejsi tady [ Link ]
o 16.04.2010, 07:37 | Tichy
Nasel jsem ten bilej za 2750kc. Takze rozdil necely dve stovky..V bile bude asi opravdu drazsi.
Tady ho mas v te bila za 2750..
[ Link ]
o 16.04.2010, 07:38 | Tichy
tak pozde :)
o 16.04.2010, 07:53 | P3RF3KT
no rozdil 160,- to uz je milejsi, tak do toho asi pujdu :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3172 sekund.