Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Děrované brýle - zkušenosti?

o Navštíveno 2182x o
o 14.04.2010, 22:44 | camron
Máte někdo zkušenosti s tímto produktem? Skutečně funguje nebo je to o ničem?

[ Link ]

[ Link ]

o 14.04.2010, 23:07 | tappaja
O nicem, ala teleshoping...
o 15.04.2010, 06:05 | 20bad
a ta cena je taky hustá, za obyč obroučky a kus děrovanýho plastu
o 15.04.2010, 12:16 | Pekys
hlavně nesmysl. Oční vady se dají tréninkem ovlivňovat tak do 3let věku, pak už si to mozek zapamatuje, že to jednou sundáš a zase uvidí "normálně" takže nemá tendenci se zlepšovat, i kdyby si 100x chtěl.

Jestli potřebuješ zlepši zrak, tak laser. Sice to vyjde 30x dráž než tyhle brejle, ale zase máš 100x lepší výsledek :)
A to se vyplati :oD
o 15.04.2010, 13:00 | Mr.Scully
Brýle nekomentuju (vypadá to fakt na teleshopping), ale rád bych jen poopravil Pekysův komentář - oční vady se mění v průběhu věku a to i klidně k lepšímu. Měl jsem na levém oku 2 dioptrie krátkozrakost, na pravém půl dioptrie dalekozrakost. Po deseti letech mám na levém 1 dioptrii krátkozrakost a pravé je buď stejné nebo o malinko lepší. Oči se mi jakoby "srovnávají", jdou směrem k sobě. Dokonalé to sice nebude nikdy, ale podle lékaře mám hodně dobrou šanci, že v důchodu nebudu potřebovat brýle, protože budu mít jen mírnou krátkozrakost.
o 15.04.2010, 13:44 | Pekys
Scully: jo, to je fakt, záleží přesně na oční vadě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3218 sekund.