Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vymáhání dluhů - zkušenosti

o Navštíveno 2261x o
o 12.04.2010, 13:34 | Petura
máte někdo osobní zkušenosti s vymahačskou agenturou?

jak jsem už v minulosti psal, že mě oje*ala jedna fuchtle na aukru, tak jsem vymejšlel pomstu a než abych se dostal do nějakých problémů, že za ní podávám inzeráty apod... tak bych svojí pohledávku chtěl dát vymahačům, tam ta částka taky solidně naskáče a holka se z toho už jen tak nevykroutí (aspoň teda doufám)...

zajímá mě jestli máte někdo zkušenosti a podělil se o informace o průběhu celého řízení ...
u mě jde jen o 200,- ale v tomhle případě už nejde vůbec o peníze, ale o "pomstu" za její chování (odpovědi a výsměch do telefonu i mailu), co vím tak nejsem sám, komu se takhle vysmála, takže nás možná bude i víc ...
díky za každý info

o 12.04.2010, 13:38 | cupra.165
Napsal bych ji,že pokud nezaplatí do 3 dnů,předáváš vše exekutorovi.... Pokud má mozek v hlavě,zaplatí,to mi věř... Jen potřebuješ pro exekuci tuším aspoň jednu upomínku,že si ji doporučeně poslal..Vše je na Tvé straně,ji to pŕide nejlevněji počítám kolem 5000.- tahle sranda....
o 12.04.2010, 13:47 | Bart 007
U nás pomohlo rozjet diskuzi na foru na strankach mesta kde bydli... pripojilo se spousta lidi a nakonec podali hromadne trestni oznameni.
Fungovalo to, ale jsme male mesto.

Kdyz nekdo zadal jeji jmeno tak mezi prvnimi odkazy byla ta diskuze.
o 12.04.2010, 13:53 | Petura
koukal jsem na web vymahamedluhy.cz a tam v úvodu píšou pár mýtů o vymáhání dluhů, tam byla právě i zmíňka o vymáhání dlůhů v řádech stokorun (viz. dopravní podniky vs. černí pasažeři a jejich pokuty ve stokorunách, apod ...) to mě přimělo k tomu, že bych to taky zkusil ....
jak říkám o ty 200,- mi vůbec nejde (přišel jsem už o víc), ale hooodně moc mě naštvalo arogantní jednání a ta jistota jednání podvodníka, že já s tím vůbec nic neudělám :o(
bylo nás víc a selčna si přišla na téměř 4500,- (prostě jen tak)
o 12.04.2010, 14:04 | kamil306
proč to neřešíš s aukrem?
o 12.04.2010, 14:07 | TROY
kamil306
petura psal v minulym threadu že už to řeší,ale aukro je uplně na ***** na řešení sporů

BTW - mě jeden místní bejvalej člen dluží 15ooo a furt se nemá k tomu aby něco zaplatil a furt se vymlouvá. Dokonce se o něj už zajímali i policajti
o 12.04.2010, 14:16 | pepe689
.-)))
troyi troyi
o 12.04.2010, 14:18 | Petura
kamil306: jako první řešení bylo centrum sporů na aukru, tam mi jen 2x napsali mejla, že prodejce upozornili na dokončení obchodu nebo vrácení peněz (jak nevím), vždy na to byly 3dny, ani jednou se prodejce neozval tak na potřetí mi z aukra napsali ať se obrátím na PČR s trestním oznámením, a že k tomu potřebuju asi milion papírů, a pochybuju že by cajti dělali nějaký vyrvál kvůli 200,- :o)
navíc Aukro program na ochranu kupujícího je "funkční" až od 5000,- Kč

předposlední den před koncem sporu na aukru mi prodejce odpověděl " spor končí až zítra, do té doby můžou peníze přijít a vám nezbývá nic jiného než čekat" tohle mě dostalo nejvíc ...
a opakuju, že mi o ty 200,- nejde, ale jde o to aby podvonice dostala za vyučenou (to jen že mi na ICQ chodí zprávy, typu jestli jsem normální za 200,- do toho tahat vymahače)
být sám, tak to ani neřeším, ale těch lidí bylo víc i za větší částky ... :o(
prostě slečna to měla hezky vymšlený, plno lidí v malých částkách a celková cena nepřesáhne 5000,- a to mě fakt sere tahle vychcanost ...
o 12.04.2010, 15:11 | prohifi.cz
A slo o nejake oficialni podnikani z jeji strany? Jestli prijala penize, mela by na to v pripade podnikani samozrejme vystavit nejaky danovy doklad (pokud to nebyl pouze soukromy prodej).
Pak bys na ni mohl podat oznameni na podezreni z nelegalni cinnosti na COIku a FU. Musi vse prosetrit. Sice si tu pomstu neuzijes, protoze uz te nebudou informovat o vysledku, ale kdyz by si na ni posvitili a mela tam problemy, tak by za to holka urcite nebyla vubec rada.
o 12.04.2010, 15:29 | Mr.Scully
Pokud jednou za čas dotyčná něco prodá na aukru, tak nemusí mít podnikání, paragony, daně, nic. Na to jí asi nedostaneš.

Podle mě se nic moc dělat nedá, kvůli takovéhle částce bych jí spíš udělal ostudu, nástrojů na to bude určitě dost a zamést po sobě stopy by taky nemělo být těžké. Psychický nátlak je nejhorší.
o 12.04.2010, 17:27 | Petura
nešlo o nic co by jí živilo...
o 12.04.2010, 17:47 | CervinVega
ji dej inzerat do novin kde bydli, ze hleda zamestnani jako uklizecka hajzlu, pekne se jmenem a adresou :-)
o 12.04.2010, 21:31 | Tea
Realita je taková, že k exekutorovi musíš mít v ruce pravomocný vykonatelný titul, tedy rozsudek, rozhodčí nález, apod. Upomínky, apod jsou k ničemu, musel bys s právníkem napsat plaťák, zaplatit i soud a pokud by dělala mrtvýho brouka, soud prohrála, tak za pár let bys byl na svým. Jít s 200 Kč pohledávkou k vymahačům, aniž bys jim nechal pár tisíc za vymožení je nesmysl. Než se nervovat, nechal bych to plavat, člověk v životě příjde o víc.
o 12.04.2010, 21:48 | Petura
Tea: ale jo, jak říkám o ty dvě kila vůbec nejde, jen mi prostě sere, že takovejhle šmejd existuje a chci mu (jí) to co nejvíc znepříjemnit aby si to pro příště rozmyslel(a)
o 12.04.2010, 21:51 | cupra.165
K exekutorovi nemusi mit vykonovatelny titul..resil sem to pred 3 roky..dosel k exekutorovi s fakturou,dale s dvema upominkama a...exekutor si vse zaridil sam,prisel sem jen podepsat pravomocny rozsudek a uz jen cekal na penize..neplatil se mu vubec nic,ani korunu
o 12.04.2010, 22:03 | Petura
díky za info všem ...
dám dohromady pár dalších podvedených abysme domluvili postup co a jak dál, věřím tomu, že to smysl má ...

jak jsem psal, bylo nás víc po malých částkách, celková cena pod 5000,- pár lidí se zboží dočkalo, protože by částka překročila hranici 5000,- a s tím by už možná PČR něco dělala

stát se může cokoliv že obchod nevyjde, ale vyloženě si z člověka dělat prdel, neustále lhát, apod ... to není normální a nic pro mě...
o 12.04.2010, 22:10 | Tea
Cupra: Exekutor je právník, napsal plaťák, soud vydal rozsudek a ten je právě tím vykonatelným titulem, lze to i takto, když exekutor nemá do čeho píchnout, rozhodně to ale není pravidlem.
o 13.04.2010, 00:52 | gizmi
Tak zacal bych tim ze nam napises jeji jmeno a adresu pokud mas moznost to zjistit..;) a myslim ze nekdo se najde pobliz a zajede si pro 500,- i s provizi :D
o 13.04.2010, 06:30 | CervinVega
jakoze si to slecna "odpracuje" ? :-)
o 13.04.2010, 09:27 | .mycTD
beztak je hnusna, jinak by se nezivila po dvou stovkach :-)
o 13.04.2010, 10:34 | Petura
tak, přesně jak říká .mycTD :o)
o 13.04.2010, 13:24 | JP
vymahamedluhy.cz, ani to neotevírám a zní mi to jako Alešek Slabý:D. Deredes s.r.o., checkout.cz apod... je to jeden z nejslavnějších malejch podvodníčků v ČR, nevymůže ani korunu a ještě bude chtít peníze po tobě. Kariéru začínal před pár lety rozesíláním spamu na svůj program "Trotlík":D
o 13.04.2010, 13:52 | Petura
JP: aha, dík za info
o 13.04.2010, 14:00 | JP
radši jsem na to kouknul abych nepodával mylný info a nejspíš jsem se splet - Alešek v tom prsty ani podle obchodního rejstříku nemá.
o 14.04.2010, 21:41 | Petura
dnes mi psal další člověk mejla, jestli mi už vátila peníze, že jemu dluží 800,- ale nemůže mu to teď zaslat, protože teď vyrovnala dluhy co nadělala a nikomu jinému už nic nedluží :o)))

takže jestli někdo máte chuť můžete volat, psát, nebo jí navštívit osobně ...

Marie Peřinová

Sádek 171
572 01 Sádek u Poličky
774092201
DiScAnTkA18@seznam.cz
o 16.04.2010, 17:07 | CervinVega
no vidíš, máš vše co potřebuješ... máš její jméno, adresu, tel číslo a ... internet .-) takže se za své 2kila luxusně pobavíš, stačí zapojit fantazii .-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.335 sekund.