Navštíveno 2703x

11.04.2010, 23:17 |
Nismo.Power | Upraveno: 2010-04-11 23:23:27
Myslim že neni od věci to tady napsat....
halfords tak nějak uzavíraj a jsou tam dost nechutný výprodeje a slevy..... na spoustu sortimentu je 1+1 zdarma včetně většiny autorádií všech cenovejch kategorií takže koupíte rádio za 15 a druhý je grátis.....super slevy na ALU kola, oleje 1+1zdarma..... prostě všechno masakr slevy nebo 1+1....
takže pokud někdo přemejšlí o navigaci za 5k tak se stačí s někym domluvit a máte jí každej za 2,5 apod.....
byl jsem tam v sobotu a docela to rychle mizí takže pokud někdo něco chce tak doporučuju rychle :)
[ Link ]

11.04.2010, 23:44 |
MaxxT tak se mi prece ten halfords povedlo znicit :-)))
slusny, nebude tam mit nekdo z mistnich cestu? mam je docela daleko...

12.04.2010, 09:47 |
gizmi MaxxT: loooool, masakr hlaska :D :D To me po ranu rozebralo :D
Nismo: po praci tam zajedu..diky za info ;)

12.04.2010, 09:48 |
Pekys dík za info, sjedu si tam pro olej

12.04.2010, 09:48 |
JR ten vyprodej maji uz dlouho, takze ted uz jsou tam jak u snedenyho kramu ....

12.04.2010, 09:50 |
WiLaS taky jsme tam byli v sobotu v letňanech.....a musím říct, že jsou už dost rozebraný:-) le můžu všem říct jestli se tam někdo chystáte, tak co nejdřív!!!!
jo rozebraný to je ale pořád to stojí za zmínku :) olejů maj hafo, nářadí maj všechno.... sady alu maj pořád, autorádií maj dost, navigací dost..... akorát jsou už vybraný SW sady apod ale většinu věcí maj pořád :)
tak to doufám že mi ještě stihnou vrátit rádio, co mám u nich na reklamaci:)
no dostaneš ho zpátky 1+1 grátis :-D
Diky Nismo za upozorneni..ja tam ted kupoval kompletni autokosmetiku autoglym,oblejzal sem tam skoro obden,ale akce sem si nevsiml..dnes ve 3 co sem videl Tvuj odkaz telefon a navigace ....meli posledni 2ktere sem chtel :-) tak zamluveno a za 2 hodky sem pro ne padil...cili Plzen totalne vyprodane vsechny navigace,zbylo jim tam jen par lezaku
v plzni sem byl dneska, tomtom kteryho sem mel vyhlidnuty v prd... :D vyprodano:( Tak sem si alespon nakoupil kosmetiku na auti:) Jinak hlaska od maxxt masakr:D
jj, dneska sem byl ještě koupit navigaci + k ní autoradio (navi 3,5 radio 4) takže celkem 4k obojí a je to víceméně dost probraný už :)
už tak nějak i přecenujou akci zpět na původní co jsem se s nim bavil.....

13.04.2010, 00:56 |
gizmi Co se tyce oleju, tak v akci jsou jen ty jejich a pokud nekdo lejete jejich olej, tak by me zajimala kvalita ;) Ale alespon jsem si koupil peknou sadu pedalu do golfa, sadu sroubovaku za pulku a nejakou kosmetiku jeste.. a jinak k muzice co tam maji - ja bych si nevybral :( Precijen znacky jako moucha neni muj salek kavy :o)
už mám doma 10litříků oleje 5w30 za 100korun litřík :-) ňami
v plzni jsou 2x halfordi - doporučuju kouknout do obou
gizmi...... i castrol oleje apod maj v akcích :) aspon v praze teda....

13.04.2010, 08:20 |
Pekys jj, oleje dobrý :) Polosyntetika v přepočtu za 61kč/L, plná za 110kč/L.

13.04.2010, 08:29 |
Pekys gizmi: už jsem ho kdysi použil, a žádná změna, žádnej problém, takže proč ne. Nejezdím závody, abych potřeboval oleje do extrémních podmínek a v našem podnebí ani do extra nízkejch teplot. Takže 10W-40 na léto, 0W-40 nebo 5W-40 na zimu, aby se to rychlejš promázlo po startu.

13.04.2010, 17:39 |
Lumík Ahojky nemel by zajem nekdo koupit se mnou v akci 1+1 radio 1din vyjizdecku Alpin cena 23litru, typ a foto dodam zitra. nejde mi pres mobil vlozit fotka. plzen nebo praha.

13.04.2010, 17:43 |
Lumík

13.04.2010, 17:45 |
Lumík
Dnes jsem se byl kouknout tady u nás a v pátek si jdu pro Alpinku 113BT(teda,dvě:)

13.04.2010, 20:30 |
Lumík Copak to je zac? ja bych chtel vyjizdecku s nekym na pul.
hlavne si u tech alpin zkontrolujte zda maji CZ zarucak kvuli servisu jestli halfords konci
No,to mě taky napadlo,kde se pak budou uplatňovat reklamace...
Ptal sem se na to a prodavac rekl,ze kazdy vyrobek ma mistni servisni stredisko,kam se budou reklamace uplatnovat...cili jako Kral007,hlidat si cesky zarucni list
mno co sem tak koukal tak víceméně už to přecenujou skoro všechno zpět.....
co se zaruky týče tak na to jsem se ptal a víceméně jsem si to potvrdil když jsme včera koupily jedno radio tak je českej a je vyplněnej poctivě takže s tim problém nebude, samo se musí uschovat účtenka k tomu ale :)
ale např. takovou tu vyjížděčku ripspeed měly v akci za 5k a včera už byla zpět na 10k

14.04.2010, 07:22 |
Lumík Nu v akci 1+1 ripspeed vychazelo na 5litru. v Plzni maj cenu tech 10litru. ale treba slevu na oleje jsem tam nevidel-standart cena.
tady v praze bylo samotný rádio za 5k ...... mezi náma ten krumpl snad ani větší cenu mít nemůže....těch 10 už je totálně out :) ale zase mít to za 5k a ještě si k tomu vzít třeba navigaci za 4,5 zdarma tak to je dobrej kup :)
mají slevu na Castroly a halfords oleje 1+1

14.04.2010, 09:59 |
Lumík Hmm tak to jsem asi přehlédl v tom Plzeňském.
Rádio stále nikdo ? :)
to: Nismo. - jo to máš recht, to máš pak rádio zadarmo, ale záleží jak dlouho pak vydrží :-) za málo peněz hodně muziky :-)

14.04.2010, 13:15 |
Rudi na Halfords sem viděl, ale na Castrolácký Edge sem viděl slevu max. 20%, kdyby byl 1+1 zdarma, beru všechny :-))

18.04.2010, 10:58 |
TROY Hele dotaz pro Pražáky - tak akce na rádia je jen u vás? ( 1+1 )
Páč v HK o takový akci vůbec nic nevědí :o)))))))))

18.04.2010, 11:01 |
Lumík V Plzni to fakt je 1+1 navigace, radia atd.

18.04.2010, 12:16 |
TROY no to je hnus jeden :o) - jsme si chtěli koupit 4 rádia )
TROY: Tím HK asi nemyslíš Hradec Králové že? Je to tu skoro na všechno...od pátku mám doma jednu Alpinku a jednoho Pincka. Koupil jsem tam třeba i sluneční brýle,taky 1+1. Nosič lyží za výbornou cenu atd. Kdoví kde jsi byl:)) Na navigace to je taky. Byl jsem tam naposled včera a všude jim tam visely cedule 1+1. Jen škoda že to zmizelo tak rychle.

18.04.2010, 19:09 |
TROY mišell
myslim Hradec no
No do pr*ele dneska tam byl kamarád a prej nic takovýho nemaj
TROY : dobrý kamarád, se na tebe vysr...., byl jsem v plzeňských a u obouch to samé

18.04.2010, 19:52 |
TROY :))))))))))) no to snad né
byl jsem taky v plzenskem a ta akce tam je:D
Troy: :o))) Kamarád? Asi tam pošlu mladou, ať se zeptá.

21.04.2010, 14:39 |
Pekys teď jsem viděl v novinách že je akce na kola a všechny cyklo doplňky, levnější výrobek bude odečten.
Tak to asi střídaj ty výprodeje.

21.04.2010, 15:47 |
TROY fordík
no fakt - to není člověk co by kecal,ale spíš je to obchod od obchodu