Navštíveno 738x

11.04.2010, 20:37 |
LUPO Jakou Aku bez příklepu tak kolem 4 tis.
Má někdo zkušenost s Narexkou?
netusim jak je cenove ale mame v praci dewalta a ten je snad nesmrtelnej...uz se z nej i kourilo a smrdel jak kdyby dodelavala ale jede furt jak pila a to ted dostaval hodne solidni zahuly...takze pokud se nebojis zainvestovat do kvality tak muzu jen doporucit...
Narex mam uz kolem 10 let ,namakala se strasne moc,cele plotove bloky na zahrade,podlahy ..a porad jede,jen uz ta baterka po 10 letech nema tu vydrz..jinak absolutne zadna stiznost..pokud s ni nebudes kazdy den porad delat od rana do vecera,bohate si s ni vystacis
nedávno jsem řešil ten samý problém, nakonec vykrala MAKITA a maximální spokojenost. nejlíp si zajít někam do krámu a zkusit si vzít každou do ruky.
za sebe doporucuji tady tohle. velmi lehka, dve baterky... mam v praci a parada
[ Link ]

12.04.2010, 06:54 |
bawor Jestli chceš tu narexku kupoval sem asi před rokem a můžu jenom doporučit. A jestli můžu poradit radši by sem si připlatil a koupil ji v setu s dvouma li-lon baretkama nemají sice takovou výdrž, ale rychle se nabíjí a než stihneš vybít druhou baterku první už je nabitá takže můžeš jet v furt v kuse a vyjde to myslím na 5000,-
prodávám dewalty,kdybys měl zájem udělal bych ti cenu
jako bawor, narexky nejsou špatné, máme v rachotě za 3500, se dvěma li-ion baterkama, jen po dvou letech jejich kapacita šla rychle dolů ale jsou zase fodrem nabité, ještě můžu doporučit protool ale nevím jak cenově
deWalt, Makita,Metabo a vse pouze 18V

12.04.2010, 19:06 |
Bingi tu narexku mam sem mel v predchozi praci a mam ji i doma a je supr. za me do ni jdi. Narex byli vzdycky dobre veci

12.04.2010, 21:38 |
CervinVega | Upraveno: 2010-04-12 21:39:00
Makita v 18V je pomalu jak normalni vrtacka do site... na bezny pouziti totalni OVERKILL, staci bohate 12V...

13.04.2010, 22:20 |
JA | Upraveno: 2010-04-13 22:27:50
no já sem měl v ruce už ledacos ale dostal jsem se teď k Hitachi,3 mám doma a vůbec si neztěžuju..výdrž,dobře se drží,v základu 2 baterky a rychlá nabíječka..1 ks lepší kategorie je volnej a na prodej :-)
[ Link ]

15.04.2010, 17:50 |
tazman | Upraveno: 2010-04-15 17:54:43
nevím jestli se vlezeš do 4k ale ja mam 5 let makitu a obě baterky jsou furt v poho...a ani když ji delši dobu nepoužiju tak nemam strach že budou vybité a vydrž taky supr..když sem dělal koupelku tak sem na jednu baterku celej den míchal lepidlo ..mnoco no..nechtěla semi vytahovat vrtačka na 220 ;-D
[ Link ] něco takehoto mam