Navštíveno 1939x

Ahoj. Začínám hledat nějaký to auto k potěšení na letní vyjížďky třeba i s celou čtyřčlennou rodinou. Tuning mě už dávno opustil a tak jsem prodal svou upravenou 156-ku a sháním nějaký kabriolet, který bude čtyřmístný. Cena by měla být mezi 150-200tis.Kč. Myslel jsem na nějaký MB CLK cabrio nejlépe s kompresorem, tedy 200K, 230K. Samozřejmě, že 320 by byla nejlepší. BMW E46 jsou ještě drahé a jsou to většinou "jen" 320i. Nevíte o něčem hezkém nezprzněném. Může být i youngtimer. Díky.
za me to bavko, nebo klidne saab 900 nebo 9-3 cabrio, volvo a pod.
Chrysler stratus cabrio jsem mel, a je to tragicky auto.
Z vypsaného jsem taky pokukoval po té W 124-ce. Jen ty otřesné kola by šly jako první pryč. E46 s hard topem vypadá otřesně co? No ale který cabrio ne. Když cabrio, tak střecha dole maximálně plátěná. Pro mě spíš ten MB CLK. Ale je jich tady málo a není moc z čeho vybírat.
Za me e46 a teh hard top je super,prodat ho muzes kdykoli...

11.04.2010, 22:37 |
Komba Ze všech kabrioletů co znám,tak se mi tak nejvíc líbí Astra:)
[ Link ]

12.04.2010, 13:17 |
FBS Ta Astra vypada jako pěkná voňavka, oproti všem výše vypsaným, a je nejlevnější. Šel bych do ní

12.04.2010, 14:16 |
Rudi Jen bacha na ty první 2,2ky, dost často tam odcházeli řetězy a kousalo se to. Jinak za mě určitě taky nejhezčí, i v Coupe je hezká, ale čtyřčlenná rodina se tam bude špatně skládat...

12.04.2010, 15:18 |
War Lituju ty lidi (děti), který budou sedět vzadu.

12.04.2010, 16:51 |
FBS u kabrioletu lituju všechny cestující vzadu. Kabrio je prostě pro dva a dozadu max. osobní věci (pozor na město, křižovatky a morgoše, cigány) :o)
Astra je libová. Poptal jsem se. Uvidíme. Zůstal bych tím u značky. Mám Zafiru B. Měl jsem G Caravan 1,6 16V. Místa v ní bylo dost i vzadu, ale tohle má asi jinou platformu. Nebýt blbnutí volnoběhu při teplotě vyšší jak 14st. celsia a vyšší spotřeby oleje, byla jako rodinný pracant fajn. Víc by se mi líbila s 2,0 16V Turbo. Těch není ale tolik a jsou tak o sto dražší.

12.04.2010, 17:21 |
Komba To jsem rád že jsem dal dobrej tip a máš taky doma pár kousků:)