Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nastaveni SNBitch

o Navštíveno 365x o
o 11.04.2010, 17:43 | Rajdlos
Vim, ze tady je hodne SNB pozitivnich. Tak se chci zeptat jak mate nastaveny vazko na freestyle a freeride? Ja jezdim freestyle +15° a -15° a freeride +10-15° a 0° a vazko posunute vzadu. Zatim jsem nenasel presne polohu, ktera by mi uplne sedla, tak bych rad vedel, jak jezdi taky jini :)

o 11.04.2010, 18:51 | nome
freeride přední +15, zadní0, nastavení na max tvrdost a obě nohy na středu
o 11.04.2010, 18:59 | Rajdlos
je lepsi mit vazko na freeride rovnomerne od stredu obe nohy nebo predni mit lehce vzadu? :)
o 11.04.2010, 19:11 | nome | Upraveno: 2010-04-11 19:13:21
vzhledem k tomu že mám prkno které má trošku delší předek tak jezdím na středu jak na sjezdovce tak i mimo.
záleží co ti vyhovuje :-). Podle mě je to hodně individuální
o 11.04.2010, 19:53 | fredh
já zkoušel 15 na přední a 0 na zadní. Na těch malejch českejch kopečkách to šlo. Ale jak sem jel v Itálii první svah, tak mě tak bolely nohy, že sem myslel, že to prkno rozlámu. Přenastavil sem si obě nohy na cca 15-20st. (nevim teď přesně) dopředu a výrazně se mi zlepšila ovladatelnost prkna a i bolení nohou zmizelo.

Teď už jen musím koupit nějaký kvalitní prkno.

A zkoušel sem dát vázání i víc dozadu a pomůže to jen do hlubokýho sněhu( aby spice byla víc ve vzduchu ). jinak na ledovici k ničemu.
o 11.04.2010, 19:54 | Pepíno_Honda
prober to z L-J, jakožto fundovaný instruktor instruktorů :-)
o 11.04.2010, 19:57 | Luke-Jeep
ono ta teorie pro polozeni vazani je malicko slozitejsi...

dneska na to nemam silu se rozepisovat, pomlouvam se, ale urcite se k tomu dokopu do konce tejdne...

nicmene bych rad poznamenal, ze dnesni moda "na kačera" je pro člověka kterej hlavně neskáče uplnej nesmysl... ale bohuzel je to zas móda no :-/
o 11.04.2010, 20:15 | Rajdlos
LJ: co je na kacera? :)

ja jezdil s vypicenyma nohama obema do predu, pak je prednastavil na +15 a -15 a o poznani lepsi, bavi me kdyz si jedu pianko, tamhle si nekde skocim, pouhe jezdeni mne moc neba

mozna je/byl problem i desce a vazani, dneska jsem koupil novej komplet od Ride, tak uvidim, koncem tydne frcime do Alp, ted chodim jak trotl tri hodiny doma v botech a proslapavam :)
o 11.04.2010, 20:25 | Luke-Jeep
to je presne ono kazda noha jinam... mohl bych ti to rozebrat i po biomechanicke strance, ale na to uz vubec nemam silu :-D
o 11.04.2010, 21:23 | Rajdlos
dneska mi to same rikal klucina z snbshopu, ze na freestyle je nejlepsi, kdyz jsou nohy na stredu a vypiceny lehce do strany spickama od sebe ca 5-20°, to same mam pospane v manualu pro vazani, tak Ti nevim :)

me se takhle jedzi celkem dobre, lepsi nez kdyz jsem to mel +15°a 0
o 11.04.2010, 21:36 | Luke-Jeep
jasny :-) papir snese vsechno a co jsou schopni vyplodit borci na prodejnach raci komentovat nebudu... ;-) nicmene kazdy at si jezdi jak mu vyhovuje... ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3027 sekund.