Navštíveno 1501x

Ahoj všem. Už delší dobu jsem si říkal, že by to chtělo nějaký auto na hraní a radost, které by nebylo bráno jako pracant, ale jen pro víkendové potěšení. Po několika změnách, názorů a ovlivóvání svého okolí jsem si vybral úplně opačný protipól a mám z něho obrovskou radost. :-)
Jedná se o VW Brouk 1302 z roku 1971. Práce na něm bude v budoucnu určitě dost a dost, ale to je asi s každým povozem. :-D

11.04.2010, 14:35 |
hawai vypadá pěkně, líbí se mi barevná kombinace i barva tý modrý :-) ukaž ještě foto interieru :-)
Krasavec!!! Tak příjemné "mazlení ;-)
hawai: Barva určitě zůstane, jen kola bych chtěl do chromu.
PlusOne: díky :-)

ten interier je fakt hustej už dlouho jsem nic takového nevydel :) přeju hodne zdaru v a hlavne nervy v klidu ...
mikísek:
nová vyjmenovaná slova po "v" ?? :-) Seš hustej...
mikísek: však mi to dalo práce než jsem našel vyhovujícího brouka s plechovou přístrojovkou. Volant sice není origo, ale docela se tam hodí.

11.04.2010, 17:37 |
TROY ten je někde od prahy ;) , neratovice nebo tak nějak?
docela krasavec... ;-) tak vitej mezi broukarema...
TROY: Koupil jsem ho v Praze, ale tam moc dlouho nepobyl, protože majitel přede mnou ho vlastnil čtvrt roku a koupil ho ve Zlíně.
L-J: Dík, však už mi z toho hledání hrabalo. :-D
na druhy foto ti nejak nedolehaji dvere :) - JOKE
krasavec

12.04.2010, 11:04 |
TROY tarrance
jj tak to bude on :o)
Pekne vozidlo. Takze jako Luke: Vitej mezi broukarema. Koukam, ze na AHC tech Brouku je vice a vice. :-D
Skid-TDI: Ani nevím, kolik je tu broukařů. Jsem myslel, že tu je L-J sám. :-D
Ja sem moc uz nechodim. Jen zbezne. Vsechnu hudbu z auta jsem prodal a narval jsem to do meho brucouna. Dukaz misto slibu:
[ Link ] O broukarich co jsou tady tak vim, ze maj Zigi, HTD, Zralok a myslim, ze ma T2 ma spasitelklokanu.
takze poradi dle veku bude....
1. misto brouci
2. misto Porsche
3. misto Thullo s tema Fordama
jinak gratulace ke koupi.... a hlavne at slouzi :-)
Skid-TDI: pěknej, třeba taky jednou povýším ze superky na ovála :-)
ibizman: díky
Moc diky. Tahle superka je pekna. Jak je tam resene snizeni?
Vpředu pružinama a vzadu nějak torzkou, ale tlumiče původní, tak vzadu bych to chtěl trochu zvednout a dát vyšší profil gum, aby to kopírovalo blatník jako teď, ale neskákalo to jako koza. Musím proje na flat4 diskuze minulýho majitele a udělat přesnej opak. :-)