Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak odstranit barvu?

o Navštíveno 688x o
o 10.04.2010, 14:29 | Jerry.s
Čau bando, potřeboval bych poradit čím vším jde odstranit starý nátěr potravinářské barvy? zkoušel jsem barvožrouta ale jelikož je tam hodně vrstev tak by mi to trvalo věčnost poněvač barvožrout to bere jenom po jedné vrstvě a navíc to potřebuju dostat s docela členitého tvaru předmětu tak že bych se tam s tím pořádně ani nedostal.. horkovzduška ani ocelový ježek na vrtačce nezabral a pískovačky se bojim poněvač tá by na materiálu mohla nechat rýhy. je to totiž z hliníku..
Nemáte někdo ještě nějaký nápad co s tím??

o 10.04.2010, 14:31 | Gervis
nechat ponoreny v acetonku by mohlo mozna pomoct...anebo stejnej zpusob akorat s barvozroutem...
o 10.04.2010, 14:36 | AR
tak jemný písek by taky mohl pomoct a podklad nepoškodit.
o 10.04.2010, 14:38 | Jerry.s
říkáš aceton? zkusim to. ten barvožrout na to taky nechám pusobit dýl. ale je dost hustý tak nevim jak to pujde..
o 10.04.2010, 14:43 | Gervis
myslim ze ten aceton by tomu mohl pomoct...to je taky peknej zrout :-) radsi vydrz co ti poradi ostatni at me pak nekamenujes...jen me to napadlo...
o 10.04.2010, 14:45 | AR
nechat déle působit barvožrout je IMHO blbost. Na te plechovce máš návod jak to používat, napatlat, nechat působit a mechanicky očistit. Když to tam necháš déle tak to zase bude zasychat. Takto aspoň fungovaly barvožrouty co sem měl doma.
o 10.04.2010, 14:53 | Jerry.s
aha to je fakt že by to mohlo zase zaschnout, se mi totiž zdá že už se mi to tak i jednou stalo:) vyskoušim ten aceton. s tou pískovačkou nevim jestli by mi to prošlo poněvač kde vim že ji mají tak je písek docela hrubý a kvůli mě dávat druhý asi nebudou:/
o 10.04.2010, 15:09 | crestik
A toluen?
o 10.04.2010, 15:15 | Gervis
toluen by nemusel delat dobre tomu hliniku cece...
o 10.04.2010, 21:51 | Pepe
A co to udelat tak, ze to zavres do nejakeho kanystru, pridas barvozrouta, treba skorapky nebo neco podobneho, hodis to cele na michacku a pockas hodku dve?
o 11.04.2010, 08:41 | Jerry.s
hm ono je to vcelku velike na to abych to dal do kanystru. jsou to hliníkové pláty 40x40cm s filtru na víno. vyzkoušim ten aceton a uvidim jak to dopadne;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.34 sekund.