Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kde sledovat moto GP

o Navštíveno 1131x o
o 09.04.2010, 22:23 | hawai
da se nekde na netu sledovat moto GP? tesil jsem se na to jako malej kluk a ted jsem zjistil ze to jde jen na nova sport, tim me dodst na*rali. nepujde to treba na nejakym eurosportu online? dejte mi sem kdyztak nejakej link, diky

o 10.04.2010, 09:01 | hawai
myslíte že tady to budou vysílat? nikde jsem nenašel program [ Link ]
o 10.04.2010, 10:19 | P.E.T.R
dávaj to na DSF
o 11.04.2010, 11:39 | hawai
tak vcera jsem chtel na tom DSF.de koukat na kvalifikace, ale když jsem chtěl přenos pustit, nepsalo mi to německy něco ve smyslu že mam smůlu, že je to jen pouze pro IP adresy nacházející se v německu. :-( je ještě jiná možnost jak na to koukat? jsem odkázanej jen na internet a rád bych se dneska díval :-(
o 11.04.2010, 11:51 | hawai
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3667 sekund.