Navštíveno 350x

Vzhledem k tomu,že jsem už taky iJabko a vzhledem k tomu,že si podle všeho Jabko občas něco málo samo sosne..By mě zajímalo jak to kdo máte..Popřípadě jestli je tu někdo od TM,jestli by mi k tomu nemohl říct objektivní info..Primárně net budu využívat jenom via wifi,ale zajímalo by mě prostě jestli stačí Surf+ a nebo se na to mám vykašlat úplně a to,co telefon stáhne sám od sebe se vejde řádově do stejný cifry jako ten paušál Surf+,případně jestli je výhodnější Surf+mail + nebo jak je ten správnej obchodní název...zkrátka mám iJabko a nevím jak to pořešit s datama.. :o) díky za info,pokud máte..
Mam to take tak. Mam 3G a obcas to neco sosne, obcas omylem otevru neco jineho krom Safari a je to v haji :)
Ted jsem za 3,5MB dat (dle vyuctovani od TM) doplacel cca 200kc :)
A to mam ten Surf+.
Jinak pokud mas iPhona, tak davaji ten jejich neomezenej tarif za polovicni cenu, cili tusim ze ot vyjde neco pres 400,-kc/mesic a muzes se pres to pripojovat jak chces :)
K iPhonu je lepší mít plnej net. Surf+ je jen na net, pokud polezeš do mailu, tak Surf+ a mail. Nebo pokud chceš jen přes wi-fi, tak se dá zablokovat APN jen na bezplatné.
já mám jabko a u TM jsem bloknul všechny datové služby. Jinak jsem vždy platil raketu...
Mám taky iPhone + TM. Nevím co to je přesně za tarif, ale mám neomezený data a sotjí to asi 600,-/měsíc. Mám ho od srpna 2008 a zatím necelý 4GB dat staženo. Bez dat je podle mě ten telefon ztrácí z poloviny na smyslu.