Navštíveno 367x

je nějaká možnost že soft pro win 95 rozjedu aj na vistě? :( je to docela nutné.. díky
Možné to samozřejmě je.Takovej první bot kterej zkus udělat je kompatibilita s 95.Ale pokud máš systém 64bit tak to nerozchodíš.Jelikož starší systémy pracují na 32
mám 32bit.. koukám že kompatibilita je 95 - XP a tu kompatibilitu mám udělat jak?
souborem kterým to spouštíš, tedy přídomek .exe pravý tlačítko, vlastnosti a kompatibilita 95.Ale neudělej to pouze u zástupce na ploše,jelikož tím se ti vliv nezmění.Pak restartni PC a mělo by to jít.Pokud není zrada vněčem jiném
tak nyní to píše: Špatná dekomprese zvuku, spusťtě instalaci novu.. a dělá to pořád
když to nainstaluju na disk C tak to píše stále něco také, o té dekompresi to píše jen na disku D
a co to instaluješ za program vubec?
popřípadně mě napadlo, dej spustit v rozlišení 640/480 nebo 256 barev, každopádně at to máš v menším okně.POkud to poběží jsou to jen nějaké ovladače, které by to chtělo doinstalovat.Většinou tohle blbne u starších her
je to jeden výukový program
každopádně ti poradím ještě.Pokud máš na pC několik uživatelských učtů, musíš to instalovat od správce a ostatní účty mít odhlášené.Pokud tak nebylo, tak daný program odinstaluj a nainstaluj znova od správce.Nastav kompatibilitu a mělo by šlapat.
nene, mám jen jedne účet, vše jsem zkusil co radíš ale fakt to nejde :(
a pokoušel si se třeba mrknout na netu ,něco o tom software?jestli to někdo řešil či ne?Popřípadně najdi novější software
jj koukal a nic jsem nenašel, bohužel novější soft není, teď jsem to zkoušel na XPčkách a zas chyba o dekompresi zvuku
ač bych rád,tak fakt netuším.Možná zkus nějaký kodeky a pakti to pujde.Možná chybí nějaká knihovna,kterou ti to vypíše i to se dá stáhnout