Navštíveno 479x

Tak sem si všiml nohévo úročení :-D tak to jsme to dopracovali.... z krásných 3% je to teď na 1:-D to je supr. Dřív kreditně, dneska min měsíční zůstatek :-D
achh jo :-)
To sis vsim brzo,takto je to uz asi pil roku..ja mezitim utekl k GE, kteri se postupne sem taky dopracovavaji :-/ :-)
Tak uz sem si pred nedavnem vsiml, holt doba 3% je v pytli no.
Když ptáčka lapají... uvažuji o ING kontu, ale je otázka, kdy se k něčemu podobnému uchýlí i oni...

08.04.2010, 16:15 |
cupra.165 | Upraveno: 2010-04-08 16:16:17
ING,GE ...vse je to kolem 2.5 -2 procentiku..zlate casy mbank a 3.6 :-)
Kdyz si chce clovek pujcit,tak to je 7,10,15,20 procent neni problem :-/ hnus
Tak já u mBank to mám hlavně, že neplatím žádné poplatky a to mi stačí, ono to stejně dá daleko víc než ty úroky jinde, ale s poplatkama....
nevim co tim sledujou, zustanou jim tam jen "preposilaci" jako ja, kdy tam mam par kacek a platim tim vsechny trvale platby, slozenky a pod chujoviny... driv tam melo smysl mit love, ted jim na ty % s+re pes... zajimave vypada Axa, hadam ze by jim to tak zas rok-dva mohlo vydrzet...
přešel jsem od raifky z nějakýho spořícího účtu, kterej spadnul na 1% k ING, tam ze začátku 2.5%, ted to padlo na 2,25%, stejně tak mBank eMax Plus je asi na 1,8%. jde to dolu všude...

09.04.2010, 08:04 |
TUNER eMax Plus má 1,8% jen když tam máš 600k +...jinak 1%......
aha, koukám, nějakej čas jsem to nesledoval. hm, pak pro mě mbank ztrácí smysl...nu což, zkusim axa bank

09.04.2010, 09:19 |
Daryl (A)
Je to nesmysl. Takhle s tebou vybehne kazda banka.
Ja se koukam jen po nakladech. Ono stejne ty 3 procenta by byly zajimavy, pokud bys tam mel treba mego, ale kdo ma dnes plonkovy mego ? A kterej blazen by si jej drzel na ucte, kdyz jakkoli jinak ho lze zhodnotit nekolikanasobne vyssim procentem ?
Nejvic mne bavi ty reklamy, kde slibuji UZASNYCH 5% (za 2 roky :) .
Ja sporici ucty pouzivam jako odkladku nebo prihradku :) Tady mam na auto, tady na dane, tady pro strejcka prihodu ... rozhodne ale necekam nejaky zhodnocovani.
A jelikoz uz nemam ani problem s prijmem plateb ze zahranici do mBank, tak jsem celkem spokojenej.

09.04.2010, 10:25 |
Luke_288 | Upraveno: 2010-04-09 10:34:25
tak jenom blázen by asi očekával od těhle účtů nějaký velký peníze, ale na druhou stranu třeba já mám provozní účet u raifky, kdy neplatim provoz účtu, sice transakce jsou za nějaký koruny, ale to jsou drobný a to mě neposere. nicméně proč bych svý volný peníze nechával na tom samým účtu, kde je úrok nula. tak si s nima hraju. dlouho jsem byl u mbank, část ted mam u ING, když ted vidim úrok u mbank, jdu od ní a zkusim axa.
mmch zhodnotit mego několikanásobným procentem s několikanásobnou pravděpodobností, že z milionu pak budeš mít 800K. na to musí mít člověk žaludek.
mě zas baví reklamy- úrok až 6%...a když si tam jdu pro info tak je to až od 3milionu vkladu třeba :)