Navštíveno 559x

Mám dotaz. v Prosinci 2008 mě změřily. Obsílka mi přišla až v říjnu 2009 a k tomu datu mi i teprve připsali body. Je možné proti tomu nějak protestovat? Tím mě totiž defakto obrali o rok, kdy sem mohl mít odmazané body. Které by mi mimo jiné odmazali.
otazka co ti doslo.
Zmerili te a stopli? Jestli jo mas smolika,maj na to rok.
Me treba zmerili stacionarni radar,po 3/4roce dosel dopis od magistratu at se priznam, po mesici jsem odepsal cosi o osobe blizke a vedel jsem ze nez odpovi oni bude to rok=promlcene.
Voni to asi vedeli taky a uz nenapsali :-D
No byl to pevný radar od města. A firemní auto, takže tam nebolo možné osobu blízkou jako pokuta je zaplacená, ale ted mě změřily zas ale rovnou policajti a známí se mi na to díval a řekl mi že mi to připsali z toho roku 2008 až v roce 2009 a kdyby to napsali k datu změření, tak sem měl nulu protože už to je přes rok. Jde mi o to, jestli je možné na úřadě nějak protestovat, že to připsali o 8 měsíců později.
ne neni, znova pisu ze na projednani maji rok a body se strhavaji (pricitaji) az po projednani prestupku.
Howgh
Hmm ale je to svým spůsobem pěkná sviňárna i ten známí který je dopravák říkal že to je pěkný bordel, jaký na tom úřadě mají.
Jednoduse se k tomu driv nedostali.
ber to tak, ze i ty dalsi body se ti prictou pozdeji, takze te de facto o zadny cas neobrali ;-)
Ja mam dojem, ze kdyz se ti ozvou treba jen den pred rocni promlceci lhutou, tak zacina bezet dalsi rok...
Ne musi to byt doreseno rok od prestupku. Pokud neudelali zmenu, ale to uz by d-fens neco psal.

08.04.2010, 23:46 |
Kesam BATMEN: dobře :-) taky jsem to jednou vychystal na rok promlčenej tejden před tím jsem byl na přestupkovej komisi tak jsem se odvolal a dobrý.
Nepřičtou se mi později. Ty druhé body mě zastavily hned na místě a to jsou povinni do dvou dnů.