Navštíveno 1446x

asi před měsícem se ke mě na parkovišti pčitočil týpek a že mi něco dá a nutil mi nějakou krabičko, že je to zadarmo at sio to vezmu, zabouchl jsem dveře a odjel, dneska ráno v kolíně skoro to samý: jestli nevím cestu na jihlavu takl jsem mu ukázal a za začal mi děkovat a vrazil mi do ruky nějakou krabičku , ptám se co to je, prý dalkohled s nčním viděním a pindičky,...pak vybylil hodinky a to jsem ho už poslal do prdele zabouch krabičku vyhodil z okna a odfrčel... nevíte někdo co je to za nový fígle ? jakej mají další postup a co mají v plánu?
jeden tě zaměstná a odláká pozornost a druhej ti mezitím něco sebere... nebo to jsou nějaký kradený kraviny ... možností je spousta
Dalekohled a/nebo hodinky mi před časem cpali na benzínce cikáni. Nepochybně kradený, tak jsem zamknul auto a odmítnul se s nima bavit.
jo tohle se mi taky stalo, když jsem vyjel s autem z myčky ... nandavám anténu a naběh za mnou týpek s igelitkou v ruce a špatnou češtinou mi říká "ná ber, to je zadarmo..." sem se lek, skočil do auta, zabouch dveře a zmizel ... :o)
heh, za mnou na Mělníku u Tesca přišel před cca před půl rokem takovej menší starší cikán a nabízel mi sadu nožů, tak jsem se začal smát a řekl jsem mu, ať s nima zmizí nebo mu je píchnu do zad :-))
Pričom Ti tú krabičku dáva, druhý Ťa pohlavne zneužije. Skontroluj si poklopec :o)))

07.04.2010, 14:24 |
Alííí Krabičku s hodinkama mi taky jeden "italoameričan" kdysi dal na kapotu od auta na benzínce, se slovy: "Dárek pro pána, zadarmo". Když jsem mu je se slovy "Zadarmo drahý" hodil tak 60 metrů daleko, už se dál nesnažil.

07.04.2010, 14:29 |
filip146 | Upraveno: 2010-04-07 14:30:09
Slim- vlastní zkušenost.. :-D
mě by právě zajímalo co by následovalo..jestli vyběhne horda černých kamarádů, nebo co. jestli někdo z vás nepokračoval v "obchodu " dál..
Před hodně lety jsem takhle naletěl, chytili mě na parkovišti v Makru, byli to 2češi,asi smíchaný trošku s ukrajincema, byli to výborný herci. Že maj pro mě super nabídku házeli mi foták, hodinky, holicí strojek do auta a pak za to chtěli prachy. Ani jsem si to nemohl pořádně prohlídnout a nechal jsem jim tenkrát 2 nebo 4litry už nevím. Holt jsem byl blbej a naletěl :). Myslím si,že tě chytnul někdo podobnej, nakonec by po tobě chtěli prachy. Jsou hodně přesvědčivý a spousta lidí naletí :)
Taky se mi to stalo v MB u obchoďáku. Ale odmítl jsem ho dřív, než něco zkusil. Resp. chtěl mi házet hodinky do auta a já před ním přibouchnul dveře. Měl jsem na parkovišti docela dobrej rozhled a nikoho jinýho (spiklence) jsem neviděl.
2 filip146: to nie, taký sa ešte nenarodil :o)

07.04.2010, 17:08 |
hawai v průhonicích u makra celkem běžná věc :-)
Mě se to stává v plzni často, obojí je šmejt a pak tě něco nabýdne a ale vokradou tě
Stalo se mě to v Brně.. Nabízeli parfémy jak pro mařky tak pro borce.. Jeden nabízel a dalších asi 4-5cikánu bylo venku.. Neměl sem zájem tak otočil,že koupí moje auto.. Tak mu povídám,že za 100t ho nechám(Felicia) pak už byl dost protivnej..
Mě to samý co "Monička". V Brně u Glóbusu. Hoooodně opálenej spoluobčan nabízel el.holící strojek za 200,- (byl to Braun - aspoň krabice teda:). Poslal jsem ho do řiti a čekal na přítelkyni. Než přišla, oslovil opálený spoluobčan další 3-4lidi. Pak si sedl k dalším podobně opáleným spoluobčanům do auta zn.Ford scorpio (rok tak 1990). Evidentně "rekognoskovali terén" ve snaze nenechat na pokoji věci méně opálených spoluobčanů....kuwy...

07.04.2010, 23:10 |
fredy před několka lety se mě to stalo taky v brně u tesca, taky jsem naletěl, koupil nějaký hodinky a hlící strojek s tím že to tam ten šmejd kradl, ale on to koupil od rákosek za pár kaček.... základní pravidlo je před samotným obchodem zamknout auto..
mě se stalo že pej ná zadarmo a já hm dík.Apak prej Pičo more a co to pětikilo?
to ja sem jednou jel s kamosem co byl u PCR ale klepeta s sebou tahal furt.. prej vis hovno co se kdy stane... a taky ze jo....u Globusu parkoval s dodavkou, takze az v tech radach k mycce a taky cerna tlama... nechces strojek?? v ten moment lezel hajzl na zemi, mezi tim schytal dve dela do ksichtu a prikurtoval toho zmrda klepetama ke kleci s vozikama a slo se nakupovat... pri navratu tam uz byl hloucek lidi a kazdej chtel vedet proc tam je pochcanej cigan poutama pricvaklej....docela prdel :o))))

08.04.2010, 19:45 |
JA ibizman
moc sem se tedy nenasmál...
jj já taky moc ne.. jestli tomu tak doopravdy je a tvůj kamarád dělá u PČR a je to takovej debil, tak ať vrátí odznak a jde dělat k dobytku.. tímhle bych se tady moc nechlubil..

08.04.2010, 22:29 |
X-sat (M)
ibiz - wostrý... Mám také zážitek. Vylezli jsme tehdy z přítulkou z Hypernovy a nemohl jsem si nevšimnout divnýho týpka, jak chodí mezi auty.No chvilku jsem tak počumoval až si mě všiml a hned ke mně,jestli nechci foťák a bla bla.Říkám počkej, jdu ještě něco nakoupit.Zalezl jsem do obchodu, zavolal kolegy přes 158 a šel za ním. Borci už dva - cítili kořist :-) a hned mi do auta na zadní sedačku hodili krabici s megaturbo foťákem. Říkám "počkej vole, já chci vidět co to umí..." A po očku koukám, kdy se na příjezdu objeví nějaký auto s majákem. No dělám hérečku a když jsem na kruháku zahlédl naši fábku, říkám "...tak počkej kolik chceš?" a tahám peněženku. A šup, on to služebák :-) No prej jsem trošku řval, ale v raně oba stáli a v ruce drželi občanky. Další 2, o kterých jsem nevěděl skočili do auta a chtěli odjet, jenže smůla, fábka proti nim :-) Takže pěkně kontrola dokladů, kontrola dokladů o nákupu foťáků - samozřejmě k smíchu a kecy kecy kecy. Byli to nějací slováci, dostali pokutu za bordel v dokladech a pápá. Na rozloučenou jsem tomu kápovi řekl, že ho na našem okrese nechci vidět... No a co čert nechtěl, asi měsíc na to znovu u Penny oslovil kolegu, se kterým jsme tam byli. Mě si nevšiml, ale to už jel s námi pěkně v klepetech, neměl doklady. No a od té doby jsem ho neviděl :-) To jsou zážitky...
JA,Bolthorn: přijde vám nesprávný, že vytrestal zloděje a podvodníka? co měl dělat, koukat na to, jak okrádá lidi?

09.04.2010, 12:39 |
X-sat (M)
Vencaf - jo a to se pozná podle ksichtu? Použití donucovacích porstředků je stanoveno zákonem a podle popisu nebyla žádná podmínky splněna. Jak pouta tak údery.
tak on tam byl jako soukromá osoba jestli jsem to dobře pochopil, a jestli chce někdo krást, musí počítat s rizikem, že dostane na budku...
i když s těma poutama už je to trochu divoký..

09.04.2010, 14:19 |
JA ach bože....černej nebo bílá smažka dokud ti nic neukradne tak s nim asi nebudu mlátit o zem..co kdyby si to o tobě myslelo nějaký hovado když se budeš motat třeba okolo jeho káry?pak můžeš křičet,,ale já sem bílej.....bílí nic nedělaj..."
P.S.nesnáším rasisty stejně jako čórkaře a smažky v celým barevným spektru
hm tak právě asi před hodinou se mě snažili okrást 3 přičmoudlíci předstírající něco s foťákem... asi jsem fakt rasista...