Navštíveno 969x

Ahoj, koupil jsem novou TV a tak přemýšlím, že pořídím PS2, na PS3 zatím nemám.
No a zajímají mě zkušenosti uživatelů. hlavně přemýšlím, jakou verzi, která je lepší a proč. Dale jsem se dočetl že jsou různé verze. Procházím inzeráty, třeba tato se mi zdá super:
[ Link ] Chtěl bych, aby to nějaký čas fungovalo a nemusel jsem řešit nějaké problémy.
Díky za odpovědi.

07.04.2010, 12:29 |
AR a neni třeba lepši tak litřík přidat a šáhnout po xboxu360?
Já osobně sem měl ps2 a cca pred půl rokem sem koupil ps3 vyplatí se ti chvilku pockat a koupit ty ps3 je to bomba kor kdyz mas i novou telku a hlavne ps3 uz valí jako blu-ray takze ti treba jednou casem odpadne i koupe novyho dvd.A hlavně ta grafika na ps3 le luxusní.

jj pockat a pridat na ps3 :)

07.04.2010, 12:52 |
AR nebo xbox360 ;)
Když bych teda přemýšlel o PS3, jaká verze se vyplatí?
kdyby si chtel PS2, tak bych mozna mel na prodej...

07.04.2010, 13:07 |
muSlim | Upraveno: 2010-04-07 13:08:49
Jak jaká verze? Dnes už zoženieš len Slim, predtým si tiež nemal nijak extra na výber, PS totiž nie je o hyperrôznych black a white a neviemakých edíciach :o) Predtým si si vyberal tiež len podľa veľkosti disku, to bolo všetko :o) Dnes kúpiš Slim 250GB (prípadne bundle s hrou, jedine tam vyberáš znovu, ktorá sa Ti páči viac) a máš kľud...

07.04.2010, 13:24 |
drebb jj jak pisou nademnou urcite se vyplati ps3

07.04.2010, 13:34 |
AR 2slim: sak xbox je taky jen o velikosti HDD a o nicem jinem. bud si vemes bez, a nebo dve ruzne velikosti tak nevim co resis.

07.04.2010, 13:36 |
AR jedinou vyhodu v ps3 vidim v tom ze ma blue ray prehravac, nic vic navic proc bych mel priplacet nevidim ;)
jj počkej na PS3, také na něho šetřím a co jsem na tom hrál u kamaráda tak je ta grafika opravdu luxus..
Jinak nebude problém PS3 plus plazmovka? kamarád má LCD telku a tam je to samo že paráda tak jestli to bude hezké i u PS3
ACEMajky: máš mejla
Já mám LCD panasonic 107 palce - včera koupenej.
Jsou nějaký problémy s připojením PS2 k LCD/plazmám?
O PS3 nemluvím, tam to je asi jasné, ale co PS2ka?
c...arlos: ne není, já spíš myslel v obrazu víš?

07.04.2010, 13:49 |
drebb ja mel ps3 na plazme a parada
Midnite: jo já to taky tak myslel... někde jsem se dočetl, že zobrazovací možnosti na velkejch telkách jsou trochu horší...
Hele já to mám na Viere 107 uhlopříčka/plazma a vše je ok ty PS3 si nastaví obraz sami a prostě parada podle fotek to tak nevypada ale ve skutečnosti nepoznaš rozdíl kdyz ti beží video ve hře a nebo samotná hra.Ten obraz na ty plazmě je fakt nádhera.Měl sem i xbox 360 ale poslal sem ho do světa pač PSka jsou lepší a ovladače maj baterky stejny jako mobil a do xboxovýho ovladače se davaj dvě tužkový blééééé.
Sice starší verze,ale mě se líbí víc než ta nová slim.

07.04.2010, 21:00 |
AR JOGI : sic tam davas v zakladu tuzkace, ale opet ti nic nebrani v pouziti akumulatoru.
Těžko radit .. na PSII si seženeš hry za hubičku, sice to na dnešní dobu nebudou kdovíjaký grafický orgie, ale čas zabiješ a u některých se i dobře pobavíš.
PS_3 má i spoustu jinýho využití, už to dávno není jenom herní konzole .. Bluray, fotky, MP3, browser ..
Teď krapet ulítávám na Battlefieldu II v online módu. =o)
Když budeš chvilku hledat, třeba narazíš na prodej kousku v záruce a tam není co řešit ..
J.O.G.I. - já mám tedy xBoxe a tužkovky tam nedávám :-) ty tam jsou jenom v balení. Dá se normálně za pár korun koupit baterka.
jinak já se rozhodl pro Xbox kvůli možnosti flashnutí mechaniky.

08.04.2010, 19:50 |
DITR taky mám xbox 360 hnedka ze shopu sem ho zanesl na flash a spokojenost PS3 se mi zdá hodně předraženej a myslím že na to nejdou zatím pálit hry......jinak na aukru sem koupil battery pack tagže když se vybíjí tak to píchneš přs usb co je na xboxu a hraješ dál
a proc by meli jit palit hry, co je tohle za plus??? :)))))
No to je fakt inteligencia výberu... lebo na ňom nejdú páliť hry. Kurva tak ten kto ich programuje snáď nad tým strávi toľko času, že budem férový a keď to chcem tak si to kúpim nie? PS3 nie je o honení trika koľko máš pálených hier, ktoré si ani veľakrát nezahraješ. Je to o kúpe peknej hry, ktorá Ti vydrží dlho (hlavne vďaka multiplayeru)... Snáď nechodíš do obchodu a nechceš potraviny zadarmo? Ale už vidím že je to zbytočné rozoberať...

09.04.2010, 07:45 |
AR jo holt ne kadzy je vatanen jako ty slime ;)

09.04.2010, 10:17 |
drebb jsem programator a plne souhlasim se Slimem, urcite bych si nekoupil konzoli kvuli tomu ze na tom muzu mit palene gamesy uz jen pro ten pocit, ze original hra je proste orinal a nemluvim o updatech a multi, a v dnesni dobe kdy jdou originalky menit no nevim. ale je to kazdeho vec