Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > čokoládová fontána

o Navštíveno 845x o
o 06.04.2010, 20:49 | hawai
autohifi jak vyšitý :-D no co.......

byl jsem na jedný akci a měli tam tuhle věcičku a byla to bomba, tak ji chci teď koupit mladý jako dárek. jenže to co tam měli byla nějaká profi celonerezová a obrovská. a teď mam dvě otázky: 1) vyplatí se to vůbec koupit na aukru? víc jak litr se mi dávat nechce.
a další věc: co se do toho vůbec dáva za sajrajt a kde se to sežene? (myslim tu jakoby čokoládu nebo co to je)
[ Link ]
[ Link ]
poradí někdo? :-)

o 06.04.2010, 21:41 | madaros | Upraveno: 2010-04-06 21:45:07
miluju čokoladový fondue!!! :)

akorat nevim jestli bych si to delal a patlal se s tim kdyby to bylo doma..

jinak se do toho dava cokolada co se sladkyho provedeni tyce, dalsi variantou jsou sýrové fondue
o 06.04.2010, 21:42 | madaros | Upraveno: 2010-04-06 21:44:13
jestli to nechces jen pro efekt (coz si myslim ze by nebyl dobrej duvod to kupovat), tak praktictejsi pro domaci pouziti by bylo asi tohle

[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
o 06.04.2010, 21:49 | hawai
madaros: pro domácí použití asi jo, ale já to myslel spíš na oslavu kde bude x-lidí. aby si to tam každej patlal v malý mističce nad svíčkou by asi nebylo ono :-) fontánu jsem zažil a na oslavu to je super :-) ale jak řikám, byla to asi nějaká už lepší [ Link ]
tak mě spíš zajímá názor na tyhle ,,aukrovky,,
o 06.04.2010, 22:30 | Paczqo
Než dát litr za jednoučelovou fontánu která časem omrzí a bude jen na efekt být tebou koupim fondue v te ceně např [ Link ] máme ho doma ajet os uper mám k dispozici asi 50 receptů na ruzné sladké a slané omáčky takže se to jentak neomrzí.

Co je plus tak je to použitélné ve více lidecha není tam žádná čajová svička která po chvílí zdechne ale dává se tam specialni gel kterej vydrží dlouho hořet a zahřeje to víc.
o 09.04.2010, 13:57 | Pekys
No, ségra jí má, a na akci kde je víc lidí je to docela dobrý, i když spíš pro děti. Je to sladký jak prase. Ale čokoláda se do toho dává převážně belgická kupovaná jako floky asi 600kč/kg. Spotřeba čokolády je nemalá a dost toho zůstane ve fontáně. S obyč čokoládama se to ucpává.

Takže myslim, že to za to nestojí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3615 sekund.