Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ipod

o Navštíveno 633x o
o 04.04.2010, 20:32 | Lukin.xxx
zdarec kdo ma ipoda a solidně rozumí jak vkladat hudbu¨???

o 04.04.2010, 20:52 | Kamil
itunes, nic složitýho
o 04.04.2010, 20:53 | Luke-Jeep
iTunes... pak uz je to velmi intuitivni ;-)
o 04.04.2010, 20:54 | Nismo.Power
itunes.... po minutě co tě nasere tak alternativy ala floola apod....
o 04.04.2010, 21:13 | clown
to to furt neumi MASS STORAGE ???? OMG :o))
o 04.04.2010, 23:45 | Lukin.xxx
itunes jak štakš zvladam jde mi oto jak mám v compu směs nějakých songu udělam si stoho album tak jak to nakopu do ipodu tak se mi to tam rozhodí na více alb a to mě ser...takže jak mam směs pisni kde je 56 songu tak mam v ipodu nějakych třeba 50 alb
o 05.04.2010, 00:04 | ruffrider
nj, to chce mít ty mp3 řádně otagovaný;-)
o 05.04.2010, 00:06 | Lukin.xxx
a to znamená??
o 05.04.2010, 00:19 | Petura
to znamená že budeš každej song v itunes editovat, aby měl stejný údaje jako všechny songy co chceš mít v tom albu ...
nejvíc si myslím záleží na interpretu alba, tam všude cpu VA, zbytek jako rok, žánr a pořadový číslo mažu nebo nevkládám pokud se jedná o takovýhle mixík...
já sem takhle 14dní rovnal MP3 a dodnes ještě nemám všechno ...
o 05.04.2010, 00:25 | Kamil
si všechny songy hoď do jednoho playlistu a je to
o 05.04.2010, 13:16 | Lukin.xxx
tak jestli to chapu dobře když chci mit vše pohromadě tak nazev alba smažu budu mit tedy unknown album a před interprete plesknu třeba to VA?
o 05.04.2010, 13:20 | axetom
ja to delam ze interpret je treba VA a album se jmenuje AXE 1 - AXE xx :D
o 05.04.2010, 19:09 | Lukin.xxx
jo stači jen přepsat alba některe a pohoda diky moc kluci
o 06.04.2010, 12:44 | madaros
nez abys musel neco prepisovat,tak to hod do playlistu "KAPELA1" nebo "KAPELA2" a mas to,muzes poslouchat jednotlivy skupiny pomoci zmeny playlistu (viz co psal kamil)
o 06.04.2010, 21:14 | Daryl (A)
clown: umi ale nechce, pac pak by sis nemohl kupovat mjuzik pres itunes. navic mass storage je tak pro klicenky .. prezitek pro ty (zarizeni), co nic jineho neumi ( kterym nic jineho nezbyva ) :)
o 06.04.2010, 21:45 | Nismo.Power
zaplat pánbůh za valnou většinu ostatních zařízení který uměj jak synchronizaci přes aplikaci tak přes mass storage, procházení skladeb jak přes tagy tak přes složky, nedej bože že uměj víc než 2 formáty ba dokonce maj i FM rádio a výdrž při videu na baterky větší jak mýtické 2hod...... a pro warezáky dokonce se z nich dá stáhnout hudbná né na jednom, né na dvou ale na nekonečně mnoho počítačích bez kdejakejch ochran :))) a moh bych pokračovat do haleluja ale někomu kdo "myslí jinak" to nic řikat nebude protože "mě to stačí, víc nepotřebuju" .... za měsíc "mě to stačí, dodělal sem si tohle a tohle" ... za dva měsíce už toho najednou ipod umí skoro polovinu toho co běžná mp3 klíčenka z taiwanu :))
o 06.04.2010, 21:52 | Kamil
nismo.power - zajímavý, za těch pár let co mám ipod jsem neměl potřebu cokoliv hackovat. Naprostá spokojenost s iTunes. Rádio nepotřebuju, knihovnu mám doma (synchronizuju vždycky doma). Na rozdíl od hafo mp3 co jsem měl v ruce (včetně cowonu) mi maximálně vyhovuje ovládání.
o 07.04.2010, 08:33 | Daryl (A)
Nismo: na kterem jinem mp3/4 si kdekoli a kdykoli stahnes LEGALNI obsah ? Casto se stane, ze v radiu, nebo jen tak nekde zachtim nejaky song co se mi libi ... a do 5 minut ho mam v max kvalite ve svy placce a posloucham. A to je ten duvod, proc nema mass storage. Protoze kdyby ho mel, tak nahravaci spolecnosti nedovoli distribuci pomoci iTunes v zarizeni. Jak rikam, na mass storage mam klicenky.

A radio ma uz davno :) Dokonce takovy, ktery chyti evoropu2 i v japonsku :)
o 07.04.2010, 10:40 | Nismo.Power
no jo..... 99 ze 100 našich občanů něco jako LEGALNI naprosto nezajímá :))

kdekoli a kdykoli .... ipod snad má GSM modul ? v doshu wifi možná.....

jinej přehrávač co to umí??????
cowon .... pracuje jak s Rhapsody tak s amazon.com a rozhodně neřikej že pres iTunes najdeš víc věcí než např. Rhapsody..... co potřebuješ najdeš....
co dál ? že by to uměl novej přehrávač od MS ?
že by to umělo prastarý PSP a jeho marketplace ?

akorát samo opět neni třeba zdůraznovat že třeba s cowonem si budeš něco stahovat, na pozadí ti pojede HD film a do toho si budeš číst ebook nebo podobný nesmysl týkající se multitaskingu vid :)
o 07.04.2010, 14:02 | madaros
zeby zase flamewar :-D

IPod i iPhone neumi spoustu veci,taky sem se toho dost bal,ale po skoro 2 letech uzivani sem veci ktery to neumi od zakladu bud nepotreboval,nebo si tam dohral a ted mi nechybi skoro nic,snad jen zdokonalovat HW kterej to ma..

ja osobne si ted neumim predstavit ze bych mel mit neco jinyho nez iPhone! ale na druhou stranu treba muj bracha si vubec neumi predstavit ze by takovyhle hrozny satanovo dílo jeste nekdy vzal do ruky :)
o 07.04.2010, 14:35 | petrbanan
Nismo: Jelikož na iTunes Store se prodalo přes 10 miliard songů, tak to asi takovej průser nebude.
Kde jinde si třeba ve vlaku stáhnu legálně Dalibora Jandu bez DRM? Rád se nechám překvapit
o 07.04.2010, 15:20 | Daryl (A)
Np: netuším co je rhapsody ale nevím zeby Amazon nabízel ke stažení muziku nebo filmy. Ale možna jo.

Rad bych videl debila co si na pozadí pustí film a jde číst noviny :) ale budiž. Já na svém iPhone mám pustenou muziku na pozadí, na popředí mi bezi navigace a do toho v klidu telefonuju. Nenapadá mne důvod proč by mi na pozadí měl ještě bezet film :)

pokud vím tak iPhone ( neboli telefonujici iPod) ma i 3g takže s dostupnosti netu není problém kdekoli :)

každopádně rad se podívám jak za jízdy v aute koupíš, stáhnes a rovnou si pustis film nebo nějakou hudbu, a to jak poslední novinky tak starší flaky.

Teď jsem to zkusil. Song jsem našel, koupil a pustil za 35 sekund :)

Jedním prstem :)
o 07.04.2010, 16:44 | choze
DARYL - s jedním prstem v nose :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3117 sekund.