Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nedělá někdo zateplování baráků(podlahy,stropy,steny)

o Navštíveno 551x o
o 03.04.2010, 01:30 | madaros
měl bych otázku ohledně ceny zateplení. Kvůly dotacím musíme udělat i dílčí zateplení baráku (strop ve sklepě) a dnes mi přišla předběžná kalkulace a z tý ceny sem teda dost špatnej. Je mi jasný že se budou firmy chtít napakovat,protože to jde realizovat jenom firmama ze schválenýho seznamu,ale to co mi poslali mi přišlo už moc.

Zateplení stropu sklepa (ve výšce cca 2,2m) spocitali plochu 101m2.. zateplovat by se mělo 140mm EPS polystyrenem, a za 1m2 si účtujou 950kč.. tzn. zatepleni sklepa (nalepení polystyrenu na strop) chtěj 95ooo,-Kč..
hledal sem a 1m2 EPS polystyrenu 140mm vysokyho, sem našel nejvíc za 140Kč.. tzn. 14ooo,- je za material a 80ooo za praci ?
muze nekdo kompetentni k tomu neco rict ?! diky

o 03.04.2010, 12:18 | crestik
cena dle mě úlet...za stejnou cenu nám týden zpět dodělali komplet rekonstrukci části střechy. Obsahovalo to:
nová krytina 30-40m2
2ks plastových oken,
komplet izolace, tepelná dovnitř atd
nové okapy a svody
obložení vikýřové části dřevem s povrchovkou
odvětrání
odstranění staré střechy, odvoz bordelu
...takže komplet celé na klíč.
Nebyli to žádní garážníci ale profi firma
o 03.04.2010, 14:11 | Zbyšek
Cena realizace zateplení podlahy je v rozmezí 450-650Kč/m2 dle použitých materiálů a technologie.
Bohužel i nám se v poslední době párkrát stalo, že jsme dostali totální úlet cenové nabídky (zrovna včera 1250kč/m2. Někteří jsou prostě magoři a zkouší to. Chce to najít rozumnou menší firmu.
Jinak ještě madaros by měl asi dodat, že firma, kterou potřebuje nutně musí být v seznamu SOD zelená úsporám.
o 04.04.2010, 11:11 | tappaja
Zelena usporam, no jo, priprav se na takovyhle ceny. Nekde sem cet, ze si manik chtel udelat zateplovak, svepomoci za 150, tak si zazadal o dotace a firma ze mu to udela za 400, takze i s dotaci 200 by ho to vyslo draz a celkove skoro 3x draz... Holt nejak se ty miliardy musej rozkrast...
o 04.04.2010, 12:13 | madaros
napsal sem to tam,ze to musi byt jen firma ze schvalenyho seznamu, kazdopadne se mi to zda fakt prestreleny.. zkusim hodit poptavku na jiny firmy ze seznamu a uvidim.. tohle je fakt moc, at se napakujou,pro me za me, ale zase nic se nema prehanet!! jak sem psal,material je s vohromnou rezervou za 20ooo,- no a zbytek jde do nich.. pocitam sem,i podle toho co nam rekli na zacatku ze to bude cca 60ooo,- s cimz nemam problem(40ooo,- do kapsy za 1 den lepeni,,at se tim klidne udavej) ale 95ooo,- (bez DPH) to teda nejsem debil

kdyby ste nekdo vedel o nejeky co je schvalena a sou tam "normalni" tak budu rad za kontakt..
o 04.04.2010, 12:15 | madaros | Upraveno: 2010-04-04 12:17:54
jinak nam na zacatku vypocitaly investici cca 200ooo,- (140,- okna+ 60,- strop sklepu) a dotaci nam pridelily 110ooo,-

takze takhle by to bylo skvely,protoze sme vybrali ty nejlepsi okna i s profi montazi.. Ale ted jak prisla nabidka kde to nastrelily fakt hrozne,tak by to uplne ztratilo smysl, doufam ze najdu nejakou co to udela za rozumny prachy
o 04.04.2010, 17:17 | Zbyšek
tappaja - je skvěléí číst názory lidí, kteří o zelené evidentně vědí úplné houby. Nevím kde jsi vzal nějakou částku dotací 200Kč, když nejnižší jsou 650Kč (a u většiny lidí pak 850Kč). Tedy jak je vidět, hravě to pokryje náklady na mnohé realizace (například v případě podlah u klasického dvoupodlažního baráku tedy člověk při běžných cenách dostane cca až 4x více než je cena realizace. Právě proto to poté dokáže pokrýt i náklady na jiné investice.

Jinak madaros: ten návrh zateplení ti dodávala nějaká firma, kde jsi si to podal sám, nebo to bylo na doporučení firmou?
U nás v regionu se všude dělají podlahy od 450 do 650Kč jak už jsem psal. Některé regiony o trošku více, ale tvá nabídka je totální úlet.
Je samozřejmě pravda, že firmy celkově nadsazují ceny nehledě vůbec na zelenou. Ale tohle už je opravdu trochu moc.
o 05.04.2010, 07:38 | tappaja
Zbysek: Ty cisla jsou v tisicich samozrejme
o 05.04.2010, 19:37 | madaros
zbysek: ja sem ti psal ted 2 dny zpatky na email a semnou si resil tu zelenou a okna cca pred 2 mesicema :) takze sem rad ze pises, na maila sem ti i poslal co mi prislo od vas z firmy jako cenova nabidka a k tomu sem napsal par dalsich veci ohledne situace kolem moji dotace.
takze pro shrnuti aby to tu bylo komplet.. Nabidku mi poslali od vas z firmy,kde vybrali asi nejakeho smluvniho partnera,takze ja zadnou firmu zatím neoslovil. Nikdo se tady nato nebyl jeste podivat,ale jak uvidis v nabidce,cena tam je tech 950kc/m2, nevim jestli se to bude pri pripadny navsteve dat nejak zkorigovat,kazdopadne chci rozeslat osloveni i k jinym firmam co tohle delaj aby udelali nabidku a pripadne rict ze chci realizovat u nich.. jak sem psal (a i to co si mi rikal predtim a pises ted) nemam problem dat 65ooo,- za to zatepleni (podle vypoctu od tebe mam ceny 85ooo,-) a jak si rikal,tak mi rekly i to same na pobocce,ze je to vetsinou cca 3/4 z teto castky,ze se vzdy uvadi maximalni cena aby si zakaznik pak nestezoval ze to stoji vice, no a jako na potvoru je to tu :(
budu rad kdyz zareagujes na mail bud sem nebo me zpatky na maila.. diky,fakt sem z toho docela vydesenej :(
o 05.04.2010, 19:47 | madaros
tapp: no ono to vypadalo dobre,nez prisla tato cenova nabidka,ktera to cely razem zvrtla do uplne jiny cenovy kategorie :(

zatepleni+okna (TOP z TOP z portfolia firmy) - dotace= 90ooo,- coz je cena za kterou bychom mely okna od nejakyho podomniho vyrobce oken z polskych plastu..

ale nastala tato komplikace,ktera me opravdu vydesila,protoze to zacilano nabirat celkem velky cenovy obratky..

kazdopadne verim ze se to nejak ukociruje a pujde to tak jak rika zbysek, za normalni prumerny ceny, v tom pripade by bylo vsechno jaks taks v poradku..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4863 sekund.