Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Problem felda

o Navštíveno 592x o
o 02.04.2010, 16:38 | FErr
Cau
Mam problem s feldou.
Rano pri jizde do skoly mi vzdy po cca 2km jizdy zniceho nic chcipne, zacne cvakat relatko, tak si vyslapnu spojku a nastartuju.Po tom uz auto behem dne nikdy nechcipne jezdi normalne ale pri akceleraci netaha a jako by slabe skubalo.

Nechal sem auto dat do servisu kde ho napichly ale prej je vse ok, po tom co sem rikal mechanikovy co to dela mi dal jiny snimac otacek ze ho mam skusit, pri ceste ze servisu auto jelo krasne, druhy den do skoly take ale ze skoly zaclo vynechavat az chciplo.Pri otaceni klicku nebylo slyset ze by palivove cerpadlo tlacilo benzin.Po ˇzakimaceni a autem´ a otoceni klicku uz zase tlacilo auto nekdy vynechavalo nekdy ne pri vyssi otackach skubalo pri skubnuti cvaklo vzdy rele.Tak sem tam hodil zase ten starej a klasika co sem spal uz vis. jo je to 1.3MPI vim ze ten motor uz samo o sobe nejede ale vmax130 je divny. Diky za rady

o 02.04.2010, 16:44 | dolph
dělá mi to to samé taky 1,3MPi .. po dlouhémm bádání čím by to mohlo být jsem se na to vysral a jezdim ikdyž to škube,cuká, chcípá a nejede..za čas se s tim naučiš jezdit a už tě to tolik nebude trápit :)
o 02.04.2010, 17:19 | Bolthorn
kolik máš benzínu v nádrži?
o 02.04.2010, 17:49 | P.E.T.R
zkusil bych vyměnit benzínový filtry, benzínový čerpadlo a nebo pak, jestli nemáš nějakej bordel v nádrži
o 02.04.2010, 17:55 | Big_Max
začal bych filtrama (vzduchovej + palivovej) ...
o 02.04.2010, 19:00 | FErr
vzduch u palivovy vymeneny,svicky taky.
jezdit se stim da jen bych chtel at to jezdi jak ma :)
o 02.04.2010, 20:26 | Midnite
vyřeší to vyčištění klapky... takový problém jsem řešil také (ne u svého auta) a po vyčištění jede v poho, žere míň a nechcípá :)
o 02.04.2010, 21:39 | Jajinek | Upraveno: 2010-04-02 21:40:19
kontrola: klapka(vyčistit)+lambda a vag ať ti to nastaví a máš klid,snad;-) Mě to dělá taky,takže sem tam zajedu na to nastavení vagu a mám klid.
o 02.04.2010, 22:10 | FErr
diky zitra to zkusim vycistit. a vag maj v kazdym skoda servisu asi ze ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3619 sekund.