Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > RC Monster elektra...

o Navštíveno 573x o
o 02.04.2010, 09:41 | BULOH
Tak jelikož se mi změnily priority tak po nitru a po benzínových spalovácích pokukuju po nějakém monstru 4x4x elektře, 1:10, 1:8.
koukal jsem a zatím se mi nejvíce líbí E-Savage.
Máte někdo typy zkušenosti, případně na prodej???

o 02.04.2010, 09:53 | tmx.806
a co rovnou summita?
o 02.04.2010, 10:47 | BULOH
sem koukal na videa summita a mazec! Ale cenovka nevím kolik je.
Já bych investoval max 10k za RTR, případně mám rc soupravu ze spalováku.
o 02.04.2010, 14:47 | dddd
Savage Flux nebo tak nějak
o 02.04.2010, 20:16 | sprath
E-savage je bomba, zvlášť když se mu dá stříďáček od novaka. ale i s klasik motory jede super. Flux je super mazec. Ještě jsem se nesetkal s ostřejším elektro monsterem.
o 04.04.2010, 02:05 | Eidy
E-Savage jsem měl přes rok a musím říct, že to není špatný auto. Jenom trpí na poloosy a diferáky (2-3 měsíce). A tak po půl roce odejdou motory. Všechno je to samozřejmě závislý na frekvenci a způsobu ježdění. Já jezdím každý víkend. Ale jinak je to docela hodný a přátelský auto se snadnou údržbou a ran a nárazů vydrží dost. Se stříďákem to jede hodně dobře, ale rychle shoří spojka, poloosy praskaj jedna za druhou a diferáky jakbysmet. To není dobrá volba. Jo, na netu je jich plno, ale jen proto, že jsou neprodejný právě kvůli výše zmíněnýmu.
Savage Flux mám od podzima a je to mazec. Akorát mi hned na začátku dvakrát po sobě odešel zadní diferák (resp. pastorek-hruška), ale to bylo špatně vymezenou vůlí z fabriky. Od správného nastavení všechno drží, až se občas divím. Jízdní vlastnosti nejsou třeba proti Revu nejlepší, ale je to daň za jednoduchý a velmi odolný podvozek. Všechny ramena jsou stejný, přední a zadní náprava konec konců taky, takže stačí mít pár dílů a lze opravit cokoliv. Pokud chce někdo jezdit rychle a zároveň nějakej triálek tak doporučuju.
Jezdím jen na 4S. Zkoušel jsem i 6S a to je nehorázný. A popravdě zcela nevyužitelný a hrozí riziko poškození motoru nebo reglu. Jezdím v zimě, ve sněhu, na ledě, v blátě, v pískovně, trial a jsem spokojenej. Jen občas pročistím a po bahnění obouchám, případně umeju wapkou a spokojenost maximální.
o 04.04.2010, 22:22 | BULOH
Super díky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3877 sekund.