Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Svatebni dar ?

o Navštíveno 559x o
o 31.03.2010, 22:43 | relax
Nejaky tipy ? Neco originalniho a idealne za nejakej rozumnej peniz :) ... budem to kupovat cca ve 2-3 lidech, diky za kazdej tip

o 31.03.2010, 22:51 | kozlustechnykus
Rozmluvit tu svatbu? Darek pro oba:))
o 31.03.2010, 22:57 | relax
;o)
o 31.03.2010, 23:35 | Kacko
Seskok padákem? Kolem 5-7k pro dva.
o 31.03.2010, 23:45 | Midi34 | Upraveno: 2010-03-31 23:47:56
cokoliv vyskládat z bankovek
podle mě nejlepší možná volba předejde se zklamání

co jsem byl nedávno na svatbě tak uspěch měl stromeček a jako plody byly bankovky

další povedený dar: dvě plexi mezi nimi vějíř z bankovek a fotky novomanželů

chtěl jsem skládat z bankovek origami ale nějak jsem to odkládal až bylo pozdě

poukaz na zážitek ale výběr nechat na nich
nebo nocleh na zámku , případně dvůr králové zoo nabízí nějakej hotel přímo u zahrady a program k tomu

(tip na to co nedávat: vysílačky -co vím ležej ve skříni ,mikrovlnku je potřeba aby si dotyční vybraly správnou velikost ,další spotřebiče atd )

o 31.03.2010, 23:58 | relax
Midi34 : dobrej tip s tema bankovkama, to me nenapadlo. Jinak ted mame v merku noc pro dva v nakym hotelu tusim na jestedu ...
o 01.04.2010, 07:13 | michall
Peníze do krabičky a krabičku pěkně do kýble s betonem. :-) nevěsta s ženichem se trochu zapotili, než to z toho vysekali.
o 01.04.2010, 07:38 | Dudelina
S dárkama, kde se musí fyzicky makat bacha na počasí. Jednou jsem zažil, jak se ženich musel vyplácet řezáním nějaký klády a dali mu samo tupou pilu a on si musel připlácet za ostřejší.
No jak bylo horko, tak v tom saku z něj lilo a už to pak moc vtipný nebylo - to do sebe ještě musel nějak lejt panáky.

Za mě asi ty peníze - taky jsem se v létě ženil a za prachy pak celkem slušně vybavily byt, nebo se i celkem zaplatila svatba.
o 01.04.2010, 10:52 | PlusOne | Upraveno: 2010-04-01 10:53:33
Kolegovi ajťákovi jsme zřídili doménu pod jejich společným příjmením a zaplatili hosting na rok...udělali si z toho svatební stránky, které i nadále využívají k šíření fotek, novinek atakdále - aktuálně tam třeba řeší byt ;-) Takže ladem neleží, navíc se tak manželka zabaví ;-) :-D

Pokud by se chtěl někdo podívat, tak www.skopalikovi.cz ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3063 sekund.